ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Φωτογραφήθηκε με μαγιό στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Instagram/Penelopeanastasopoulou

Η εγκυμοσύνη σίγουρα πάει πολύ στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία φωτογραφήθηκε για το περιοδικό People με μαγιό σε αυτή την περίοδο γλυκιάς αναμονής του δεύτερου παιδιού της. Η ηθοποιός που μόλις ολοκλήρωσε την πορεία της με την παράσταση «Μόλις χώρισα» μοιράστηκε μία φωτογραφία στο Instagram από το εν λόγω shooting για να εξηγήσει τους λόγους που το έκανε.

«Είναι κάτι στιγμές που αξίζει να ζεις ακόμα κι αν όλα γύρω σου δεν ευνοούν καμία καλή διάθεση.

Η σκέψη μου και η ψυχή μου είναι μαζί με όλους όσους έκλεισαν το ταξίδι τους σ’ αυτόν τον κόσμο και με τους ανθρώπους που άφησαν πίσω τους. Εγώ έχω μέσα μου μια ζωή, μεγαλώνω ήδη άλλη μία και ο προορισμός μου στη ζωή είναι να δίνω χαρά στην οικογένειά μου και σε όλους εσάς μέσα απ’ τη δουλειά μου. Υπόσχομαι να συνεχίσω να το κάνω» σημείωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αναφερόμενη στην πρόσφατη εθνική τραγωδία που βίωσε η Ελλάδα με τις φωτιές στην Ανατολική Αττική.

«Η ζωή μας ξεκινάει με ένα θαύμα. Ας συνεχίσουμε να δημιουργούμε θαύματα και να απαλύνουμε τον πόνο μας και των ανθρώπων γύρω μας με όποιο τρόπο μπορούμε. Ας σταματήσουμε την όποια κριτική, τη γκρίνια, το bullying, κι ας δώσουμε μόνο χαρά, αγάπη και σεβασμό, τα μόνα σημαντικά που περνάνε απ’ το χέρι μας» κατέληξε η ανάρτηση της ηθοποιού.

 

Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό People εξήγησε γιατί δεν θέλει να μοιραστεί το φύλο του δεύτερου παιδιού που περιμένει από τον αγαπημένο της Φώτη Μπερνάρντο με το κοινό: «Δεν το λέμε ακόμα επειδή υπάρχει η πιθανότητα του λάθους. Παίξαμε ένα μικρό παιχνιδάκι με τους δημοσιογράφους γιατί ήθελαν να βγάλουν προς τα έξω ότι μου ξέφυγε το φύλο του μωρού. Μετά πήραν συνεντεύξεις από τους συναδέλφους μου στο θέατρο. Ο ένας έλεγε ότι είναι κορίτσι και ο άλλος αγόρι, αλλά με απόλυτη πειθώ! Και έτσι τους έχουμε μπερδέψει και είμαι ήσυχη», σημείωσε στη συνέντευξή της με τη Γωγώ Θωμά. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει ήδη μία κόρη, τη Λυδία.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Penelopeanastasopoulou