CELEBRITIES

Πέτρος Κωστόπουλος: “Και να πεθάνω θα λένε ότι είναι ψέμα”

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, μίλησε για το χωρισμό του από την Τζένη Μπαλατσινού αλλά και για το κάθε πότε θέλει να βλέπει τα παιδιά του.

Με την Τζένη έχω ζήσει 20 χρόνια και έχουμε τρία παιδιά. Το μοντελάκι “βλέπω τα παιδιά μου το Σαββατοκύριακο”, που έχουν καθιερώσει όσοι χωρίζουν και πλακώνονται δεν παίζει σε μας. Τα παιδιά μου θέλω να τα βλέπω κάθε μέρα και το ίδιο θέλει και η Τζένη. Έτσι θέλω να μεγαλώσει ο γιος μου. Θα τρώει, θα χ@@@ι και θα κατουράει μαζί με τον πατέρα του. Αλλά κάποιοι δεν θέλουν να το χωνέψουν. Έχω φτάσει σε σημείο να πιστεύω ότι και να πεθάνω θα λένε ότι είναι ψέμα, θα περιμένουν να εμφανιστώ στην Μύκονο. Θα με έχουν θάψει και θα βγάζουν θεωρίες συνωμοσίας σαν τον John Kennedy και τον Elvis Prisley“.

“Ποτέ μην λες ποτέ”

Προσέθεσε, μάλιστα, ότι αυτό το καλοκαίρι ήταν δύσκολο αφού γράφτηκαν αρκετά για τον χωρισμό του, σχολιάζοντας παράλληλα το λόγο που αποφάσισαν να βγάλουν ανακοίνωση για το διαζύγιό τους.

Είμαστε δημόσια πρόσωπα κρετίνε. Δεν κρύβεται σαν το δικό σου διαζύγιο στη γειτονιά σου. Γιατί αν δεν το λέγαμε μόνοι μας, θα το έσερναν όλο το καλοκαίρι σαν κουτσομπολιό. Λες ότι μου άρεσε να το κάνω έτσι. Όχι, αλλά ήθελα να αποφύγω αυτό το σύρσιμο. Το ίδιο είχα συμβουλέψει τότε και τον Γιάννη Λάτσιο με την Ελένη Μενεγάκη. Ούτε εγώ το πιστεύω… ακόμα ότι με την Τζένη δεν θα μέναμε μαζί. Αλλά σε αυτή τη ζωή ισχύει αυτό που λέει ο James Bond: “Ποτέ μη λες ποτέ”.

Οι συνθήκες είναι τόσο εξελισσόμενες, συμβαίνουν και τα καλά και τα κακά. Αυτό έχει συνέπειες και στην προσωπική μας ζωή, αλλάζουμε, κάνουμε πράγματα που είχα απορρίψει μετά βδελυγμίας στο παρελθόν. Το θέμα είναι μετά από τόσα χρόνια να μη χάνεται ο αλληλοσεβασμός, για να μη γίνεσαι νούμερο στα κανάλια, να τιμήσεις τα 20 χρόνια αγάπης και έρωτα και κυρίως να τιμήσεις τα παιδιά σου“.

 

Παράλληλα, αναφέρθηκε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε το 2011 με την κατάρρευση της ΙΜΑΚΟ. “Υπάρχουν άνθρωποι που είναι υποκριτές και φθονεροί και άλλοι εντελώς μ@@@ς. Νομίζουν ότι γίνονται μάγκες πυροβολώντας συνέχεια τον πεσμένο, γιατί έτυχε να τον φθονούν. Αν είναι δυνατόν να έφερε την κρίση στην Ελλάδα ένα περιοδικό και όχι αυτοί που ευθύνονται για το Χρηματιστήριο ή τη διαπλοκή. Δε μπορείς να γίνεις μ@λάκας διαβάζοντας ένα περιοδικό στην τουαλέτα, εκτός αν είσαι έτσι γεννημένος. Ξέρεις, η πτώση είναι ένα φαινόμενο ξεκοιλιαστικό, πέφτουν κοράκια να σε κατασπαράξουν. Το έζησα έντονα τότε και το ξαναέζησα τώρα με το Πρωινό.

Αυτό που δεν άντεχα είναι πως κάθε χαζομάρα που μπορεί να έλεγα στον αέρα, την έβλεπα μετά να την αναπαραγάγουν στα blogsκαι τις εκπομπές, δίνοντας ερμηνείες: “Την είπε ο Κωστόπουλος σε Λιάγκα”, “Πλακώθηκε με τη γυναίκα του”, “Κοίταξε στραβά τον Ουγγαρέζο” και ό,τι μ@@α μπορείς να φανταστείς. Ενώ ξέρεις ότι όλο αυτό είναι γελοίο, σε ενοχλεί πολύ. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι βλέπουν τόσο σοβαρά την πρωινή ζώνη, ενώ απευθύνεται στο μικρότερο αριθμητικό κοινό. Γι’ αυτό μου βγήκε ξινό όλο αυτό στο τέλος. Ειδικά τώρα με τον χωρισμό, μόνο τρελά ακούω“.

“Θα ήθελα να ξεχάσουν ότι υπάρχω”

Ακόμη, ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για τη μάχη με την κατάθλιψη προσθέτοντας ότι αυτήν την περίοδο θα ήθελε να… εξατμιστεί ώστε να μην μιλάει πλέον σε καμία κάμερα.

Αν έχεις μια ασθένεια θα πρέπει να το λες, είναι αγχολυτικό, στο λένε και οι γιατροί. Έτσι δείχνεις στον άλλο το πρόβλημα, αλλά και ο “μ@@@ς ο γνωστός”. Κάποια στιγμή αντιστάθηκα, είπα: “Τέλος”. Έχω αισιοδοξία μέσα μου, αλλά έχω και ένα βάρος, θέλω να ‘μαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου. Ξέρεις τι θα ‘θελα πιο πολύ αυτή τη στιγμή. Να ξεχάσουν ότι υπάρχω.

kostopoulos 

Πηγή: Περιοδικό “ΟΚ!”