ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πέτρος Κωστόπουλος: “Είναι καλύτερο στη θέση της Άννας Μαρίας να έρθει άντρας”

NDP Photo Agency

Ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Η Φωλιά των Κου Κου» και όπως ήταν επόμενο ερωτήθηκε για την συνεργασία του με την Άννα Μαρία Βέλλη και τη γρήγορη λήξη της. Ο παρουσιαστής του «Όλα Λάθος» εξήγησε ότι η αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη δεν είχε καμία σχέση με τον ίδιο και τη μεταξύ τους σχέση, ανακοίνωσε ότι θα υπάρχει αντικαταστάτης και τόνισε ότι θα προτιμούσε αυτός ο αντικαταστάτης να είναι άνδρας και δημοσιογράφος.

«Δεν έχει καμία σχέση η αποχώρηση της Άννας Μαρίας με μένα. Ουδεμία. Είχε στο μυαλό της ένα concept που είχε συζητήσει και όταν βρέθηκε στο πλατό διαπίστωσε πώς δεν ήταν έτσι. Δεν ήταν θέμα κόντρας μας ή του να μοιράσουμε κάποια πίτα. Δεν υπήρχε κάτι να μοιράσουμε. Είναι ένα πολύ έξυπνο και γρήγορο παιδί, δεν υπήρχε θέμα με εμένα. Ίσα ίσα. Και αν δει κανείς τα μηνύματα που ανταλλάσσαμε συνέχεια κανιβαλιζόμασταν μεταξύ μας και κάναμε πλάκα. Την έβλεπα σαν κόρη μου», είπε για την πρώην συνεργάτιδά του ο Πέτρος Κωστόπουλος και μετά η συζήτηση πήγε στην αντικατάστασή της.

 

«Στη θέση της θα έρθει άλλος άνθρωπος. Και πιστεύω πώς μάλλον καλύτερα θα είναι να είναι άντρας. Γιατί όλο μπλέκω με γυναίκες. Σε αυτές τις εκπομπές συνήθως όλο γυναίκες έρχονται ως καλεσμένες. Είχα και δύο γυναίκες εκεί, φέραμε και μια δυο γυναίκες, αισθάνθηκα πολιορκημένος. Δεν μπορώ. Και θέλω άνδρα και δημοσιογράφο. Για να μπορούμε να σχολιάζουμε τα πράγματα με τη γνώση του ρεπορτάζ. Να μην κάνουμε απλά καλαμπούρι. Να ξέρουμε τι μας γίνεται να υπάρχει ένα νέο, να υπάρχει κάτι. Έχουμε αρχίσει τις επαφές. Δεν μπορώ να πω όνομα. Δεν ξέρω ποιος θα είναι. Μπορεί να εμφανιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή, μπορεί και όχι», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Οπότε αν είσαι κορίτσι, άσε κάτω το βιογραφικό και ξέχνα τη τη θέση. Δεν πειράζει αν είσαι δημοσιογράφος, το φύλο σου είναι το πρόβλημα που πολιορκεί τον Πέτρο. Και ο Πέτρος δεν θέλει να αισθάνεται πολιορκημένος πια. “Όλα λάθος” λες; Συμφωνώ.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency