CELEBRITIES

Ο personal trainer της Adele μιλά για τη μεταμόρφωση στο σώμα της τραγουδίστριας

Invision/AP Jordan Strauss

“Hello, it’s me” μας είπε η Adele με μία φωτογραφία της στα 32α γενέθλιά της και όλοι ρίξαμε μια δεύτερη και μια τρίτη ματιά για να βεβαιωθούμε. Η Adele ήταν διαφορετική. Εξίσου όμορφη, εξίσου σπουδαία, αλλά και διαφορετική. Το σώμα της ήταν που είχε υποστεί ολική μεταμόρφωση.

Η φωτογραφία της έκανε το γύρο του διαδικτύου. Και αυτό δεν συνέβη λόγω του σημαντικού μηνύματος που μοιράστηκε σε αυτό. Δεν έγινε επειδή ευχόταν στον καιρό του κορονοϊού να είμαστε όλοι ασφαλείς και υγιείς σωματικά και πνευματικά. Ούτε επειδή η Adele ευχαριστούσε σε αυτό τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και όλους τους εργαζόμενους που ρισκάρουν τη ζωή τους για να μπορούμε εμείς να μένουμε ασφαλείς. Αυτά είναι πολύ λίγα μπροστά στην εικόνα της.

Η Adele βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής του κόσμου για τα κιλά της για άλλη μια φορά. Αυτή τη φορά ήταν λίγα, όπως παλιότερα ήταν πολλά. Γιατί όταν ο κόσμος θέλει να κρίνει, θα το κάνει ό,τι και αν του παρουσιάσεις. Για να μην είμαστε αφοριστικοί υπήρχαν φυσικά και αποθεωτικά σχόλια για την Adele στη φωτογραφία της. Αλλά υπήρχαν και πολλά αρνητικά σχόλια που προκάλεσαν αναστάτωση στην τραγουδίστρια σύμφωνα με τα ξένα μέσα.

Ο personal trainer της που ζει στο Λονδίνο, Pere Gerasimo, θέλησε να στηρίξει την Adele και να εξηγήσει στον κόσμο γιατί η αλλαγή στο σώμα της δεν αφορά κανέναν παρά την ίδια. Τα αυτονόητα δηλαδή. Μαζί, πρόσφερε και μία εξήγηση για τον τρόπο με τον οποίο πέτυχε αυτή την μεταμόρφωση η τραγουδίστρια.

«Ως πρώην προπονητής της Adele, είναι αποκαρδιωτικό να διαβάζω αρνητικά σχόλια και χονδρο-φοβικές κατηγορίες που αμφιβάλλουν για την αυθεντικότητα της απίστευτης απώλειας βάρους της», έγραψε σε ένα post του στο Instagram ο Pere Gerasimo.

«Όταν η Adele κι εγώ ξεκινήσαμε το ταξίδι μας μαζί δεν ήταν ποτέ για να γίνει εξαιρετικά αδύνατη. Ήταν για να γίνει υγιής. Ειδικά μετά την εγκυμοσύνη και μετά την επέμβαση. Όταν βγήκε το άλμπουμ της “25” και ανακοινώθηκε η περιοδεία, έπρεπε να ετοιμαστούμε για ένα εξαντλητικό πρόγραμμα 13ων μηνών» αναφέρει μεταξύ άλλων. «Εκείνο το διάστημα ξεκίνησε να προπονείται και έκανε καλύτερες επιλογές στη διατροφή της. Ως αποτέλεσμα έχασε πολύ βάρος και οι άνθρωποι το πρόσεξαν. Η αλλαγή στο σώμα της παρουσιάστηκε σε κάθε Μέσο. Η προσοχή που τράβηξε ήταν φοβερή», συμπληρώνει.

«Όταν μετακόμισε στο Λος Άντζελες, είναι γνωστό ότι πέρασε κάποιες δύσκολες προσωπικές αλλαγές», σημειώνει ο personal trainer της Adele. Προφανώς αναφέρεται στον χωρισμό της Adele από τον πατέρα του γιου της Angelo, Simon Konecki. «Είναι φυσικό ότι με την αλλαγή έρχεται και μία καινούργια αίσθηση του εαυτό και η θέληση να είσαι η καλύτερη εκδοχή σου. Απέκτησε καλύτερες διατροφικές συνήθειες και αφοσιώθηκε στην άσκηση και ίδρωσε. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος ή πιο χαρούμενος για εκείνη. Αυτή η μεταμόρφωση δεν είναι για να πουλήσει δίσκους, να αποκτήσει δημοσιότητα ή να γίνει πρότυπο. Την έκανε για τον εαυτό της και τον Angelo», συμπλήρωσε.

Ο Pete Geracimo κατέληξε λέγοντας το προφανές: «Αυτή η προσωπική αλλαγή δεν έχει να κάνει με εσένα ή με εμένα. Έχει να κάνει με το πώς θέλει να ζει τη ζωή της η Adele. Δεν έχει αλλάξει η Adele με την οποία μεγαλώσαμε και αγαπήσαμε. Υπάρχει απλά λιγότερος όγκος από αυτήν γύρω μας».

Όπως ανέφερε σε άλλο σημείο η Adele πάντα έκανε τα πράγματα με τον δικό της τρόπο. Δεν προσποιήθηκε ποτέ ότι είναι κάτι άλλο. Ας την αφήσουμε λοιπόν να είναι ο εαυτός της, όπως αυτός θέλει να είναι εξωτερικά.