CELEBRITIES

Ο Περικλής Κονδυλάτος απασφάλισε (ξανά) για την Ανθή Σαλαγκούδη: «Ήθελα να κατευθύνω τον κόσμο να την βγάλει»

Papadakis Press Εξωτερικός συνεργάτης

Τι κι αν έχουν ήδη περάσει αρκετές εβδομάδες από τότε που και ο Περικλής Κονδυλάτος αλλά και η Ανθή Σαλαγκούδη χρειάστηκε να σβήσουν τη δάδα τους και να πουν «αντίο» στο Survivor; Η «φιλία» που βλέπαμε στις οθόνες μας, μάλλον είναι ασφαλές να πούμε πως δεν υπάρχει πια. Ο Περικλής Κονδυλάτος και η Ανθή Σαλαγκούδη συνεχίζουν να μιλούν ο ένας για τον άλλο, αλλά αγάπη και φιλία αδυνατούμε να διακρίνουμε.

Ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό, όπου όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε για την εμπειρία του στο Survivor αλλά και τα πρόσωπα με τα οποία είχε έρθει κοντά ή είχε κόντρες στο παιχνίδι. Η Ανθή Σαλαγκούδη όπως καταλαβαίνεις, βρέθηκε στο επίκεντρο.

O Περικλής Κονδυλάτος δεν αναγνωρίζει καμία «ιερή φιλία» με την Ανθή Σαλαγκούδη

«Σε παίρνουν από το φυσικό σου περιβάλλον και σε πηγαίνουν στη ζούγκλα, χωρίς να έχεις τίποτα. Αυτό που βλέπετε είναι μονταρισμένο. Είπα λόγια και το παραδέχομαι, αλλά είναι και άλλα θετικά που δεν είδατε», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος. Προϊόν μοντάζ είναι όλα τα τηλεοπτικά προϊόντα, πόσο μάλλον τα reality που χρειάζονται «καλούς» και «κακούς» στα σενάριά τους. Κάπως έτσι πρέπει να μας διέφυγαν και οι «προστριβές» που όπως είπε είχε καιρό με την Ανθή Σαλαγκούδη. Πριν ακόμα τους δούμε σε μία σκηνή φανερής έντασης στην παραλία της «Κόκκινης» ομάδας, ο Περικλής Κονδυλάτος και η Ανθή Σαλαγκούδη, δεν ήταν τόσο φίλοι όσο νομίζαμε.

«Αν ευθύνεται κάποιος που η ομάδα έχει ήττα και δεν κερδίζεις το έπαθλο, θέλεις να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο», σημείωσε ο Περικλής Κονδυλάτος. «Είχαμε κάποιες προστριβές για πολύ καιρό με την Ανθή Σαλαγκούδη. Πολύ ήρεμα και ευγενικά προσπαθούσα να την κάνω να μην αισθάνεται ότι υπάρχει συνωμοσία εναντίον της», σημείωσε ενώ για την ατάκα της για την «ιερή φιλία» τους σχολίασε: «Ποια ιερή φιλία; Ήμουν προτεινόμενος, ήξερε ότι μπορεί να φύγω και δεν ήρθε να μιλήσουμε».

Ο Περικλής Κονδυλάτος εξήγησε ότι μετά και την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη, η δημοσιογράφος δεν τον έχει πάρει τηλέφωνο για να ξεκαθαρίσουν όλα όσα έχουν συμβεί. «Δεν με πήρε τηλέφωνο, νομίζω θα ήμουν το τελευταίο άτομο που θα ήθελε να πάρει. Αυτά που της έλεγα off camera τα έλεγα και μπροστά και η απάντησή της ήταν ότι εγώ κάνω φθηνό reality», τόνισε ο σχεδιαστής.

«Ειλικρινά, για το μόνο άτομο που δεν μπορώ να μιλήσω, γιατί δεν την κατάλαβα καθόλου μετά από κάποια πράγματα που αντιλήφθηκα, είναι η Ανθή Σαλαγκούδη», εξήγησε ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο ίδιος σημείωσε ότι ο λόγος που ξεκίνησε να μιλάει για την Ανθή Σαλαγκούδη επιστρέφοντας στην Ελλάδα ήταν για να βοηθήσει την ομάδα που άφησε πίσω του στον Άγιο Δομήνικο. Η Ανθή Σαλαγκούδη, όταν πληροφορήθηκε όσα είπε μετά την αποχώρησή της, σχολίασε ότι ο Περικλής ήθελε να την εκδικηθεί που έφυγε.

«Όταν βγήκα από το παιχνίδι, αισθάνθηκα ότι πρέπει να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα και ο μόνος τρόπος για να το κάνω αυτό ήταν να κατευθύνω τον κόσμο μέσα από τα social media να την βγάλει για να μπορούν τα παιδιά να φάνε. Όχι από εκδίκηση, ήθελα να το κάνω για την ομάδα», τόνισε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο σχεδιαστής αναφέρθηκε και σε άλλα πρόσωπα για τα οποία είχε μιλήσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με όχι και τόσο κολακευτικούς χαρακτηρισμούς, όπως ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Κοψιδάς. «Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας άνθρωπος πολύ χαρισματικός, τον εκτιμώ πάρα πολύ, και θεωρώ ότι το show χωρίς αυτόν δεν θα είχε αυτή τη επιτυχία που έχει. Είναι ένα παιδί που έχει γεννηθεί στη showbiz και βοήθησε πολύ με αυτό το act που κάνει», είπε για τον Τριαντάφυλλο, με τον οποίο ήρθαν κοντά πριν την αποχώρησή του από το Survivor.

«Δεν είμαι τρελός, υπήρχαν πράγματα που σαφώς με ενοχλούσαν και πολύ. Παράλληλα έχω πει ότι ίσως να ήμουν και υπερβολικός στην αντίδρασή μου. Όταν γίνονται λάθη στα αγωνίσματα και χάνουμε έπαθλα και πηγαίνουμε ακόμα πιο αδύναμοι στα επόμενα αγωνίσματα και πάλι γίνονται λάθος επιλογές, αυτό το πράγμα μπορεί να σε βγάλει εκτός ορίων πάρα πολύ έυκολα», σχολίασε για τον Γιώργο Κοψιδά.