CELEBRITIES

O Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στη δισκογραφία και ο λόγος είναι η κόρη του, Γιάννα

NDP Photo Agency

Η Γιάννα Τερζή ονειρευόταν αυτή την ημέρα από τότε που ξεκίνησε να τραγουδά μαζί του. Κι αυτή η ημέρα ήρθε. Ο Πασχάλης Τερζής και η κόρη του Γιάννα κυκλοφορούν το ντουέτο τους, με τίτλο «Για Σένα Μόνο». Την ανακοίνωση έκανε η Γιάννα Τερζή μέσω Instagram δημοσιεύοντας παράλληλα και μια κοινή τους φωτογραφία. Και κάπως έτσι συνειδητοποιήσαμε πόσο καιρό είχαμε να δούμε τον Πασχάλη Τερζή.

Η γλυκιά του φυσιογνωμία σε πρώτο πλάνο και η κόρη του Γιάννα ακριβώς πίσω του. Ο Πασχάλης Τερζής που εδώ και πολύ καιρό έχει σταματήσει τις live εμφανίσεις του αλλά και την δισκογραφία, τραγουδά μαζί με την κόρη του τους στίχους της. Τη μουσική στο «Για Σένα Μόνο» υπογράφει επίσης η Γιάννα Τερζή μαζί με τον Pade.

«”Πάρε με πάλι αγκαλιά και χάιδεψέ μου τα μαλλιά.. να γίνουμε ένα ακόμα μια φορά”. Την Παρασκευή 25/09 κυκλοφορεί επίσημα το τραγούδι μας “Για Σένα Μόνο” σε όλες τις πλατφόρμες! Και τη Δευτέρα 28/09 έχουμε πρεμιέρα του βίντεο κλιπ στο YouΤube, σε σκηνοθεσία του Γιάννης Μιχελόπουλος» ανέφερε η Γιάννα Τερζή στη δημοσίευσή της.

Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε μοιραστεί ένα teaser από το τραγούδι και το videoclip και πάλι μέσω Instagram. Αφορμή ήταν η προκυκλοφορία του τραγουδιού από τον ραδιοφωνικό σταθμό Δρόμος 89,8. «Ένα τραγούδι γραμμένο για μένα και.. “Για σένα μόνο”. Περίμενα αυτή τη στιγμή από τότε που πρωτοτραγουδήσαμε μαζί. Και τώρα το μοιραζόμαστε και με όλο τον κόσμο! Έχω τεράστια χαρά!», έγραφε τότε η Γιάννα Τερζή στο Instagram.

«Ο πατέρας μου μας κρατούσε μακριά από τον χώρο του τραγουδιού. Με ρωτούσαν τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς μου κι έλεγα τραγουδιστής χωρίς να ξέρω να τους πω τίποτα άλλο. Δεν πήγαινα στα μπουζούκια να τον δω. Μιλάμε και για την περίοδο που ο πατέρας μου ήταν γνωστός μόνο στη Θεσσαλονίκη.

Ήμουν πια στην εφηβεία όταν έγινε η δική του μετάβαση από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και επηρεάζει όλη την οικογένεια σε πολλά επίπεδα. Αλλάζει η ζωή μας. Το όνομα Τερζής γίνεται γνωστό σε όλη τη χώρα. Καταλαβαίνω πόσο μεγάλη είναι η επιρροή του και πως θα διαρκέσει πολλά χρόνια αυτό που μόλις έχει ξεκινήσει», έλεγε για το πώς αντιλαμβανόταν την καριέρα του πατέρα της στο τραγούδι καθώς μεγάλωνε η Γιάννα Τερζή στο Ladylike. Ο Πασχάλης Τερζής βρέθηκε στο απόγειο της καριέρας του όταν τα παιδιά του ήταν πια αρκετά μεγάλα σε ηλικία.

Η Γιάννα Τερζή ήξερε από μικρή ότι αυτόν τον δρόμο ήθελε να ακολουθήσει κι εκείνη. Ξεκίνησε να τραγουδά δίπλα στον πατέρα της. Γνώρισε την επιτυχία κι έπειτα έφυγε για την Αμερική όπου παρέμεινε για μία δεκαετία. Γύρισε πίσω θέλοντας να αγκαλιάσει ξανά την οικογένειά της, να βρει τον εαυτό της

«Γυρνάω στην οικογένειά μου και νιώθω τεράστια ανακούφιση. Και είναι αυτό το συναίσθημα που μέχρι και σήμερα δεν με έχει αφήσει να ξαναφύγω. Ήρθα σε επαφή με τη Γιάννα και την προσωπική μου ζωή σε όλα τα επίπεδα. Δεν έχω κανένα σχέδιο να επιστρέψω στην Αμερική, έπειτα από 3,5 χρόνια στην Ελλάδα», έλεγε στην ίδια συνέντευξη.

3,5 χρόνια μετά η Γιάννα είναι ο εαυτός της. Και κάνει ένα ένα τα όνειρα της πραγματικότητα. Όπως το ντουέτο της με τον Πασχάλη Τερζή. Η τελευταία δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τερζή ήταν το 2016. Είχαν προηγηθεί και πάλι 5 χρόνια αποχής από το τραγούδι. «Μετά από πέντε χρόνια κάποια τραγούδια ήταν το έναυσμα για να ξανατραγουδήσω για τους φίλους μου. Η δουλειά μου και το τραγούδι δε μου έχει λείψει γιατί τραγουδούσα κάθε μέρα , όπου βρισκόμουν. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει επόμενο CD. Όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο θεός γελάει. Δε μετάνιωσα καθόλου που περίμενα τόσο χρονικό διάστημα γιατί περίμενα να βρω αυτό που θα με συγκινήσει. Έκανα ένα δίσκο και μέχρι εδώ», είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους στην παρουσίαση του album «Ό,τι κι αν πεις σου λέω ναι».