CELEBRITIES

Η Παρασκευή Κερασιώτη μίλησε για τον ρατσισμό που έχει βιώσει ως τσιγγάνα και τη συμπεριφορά των συμπαικτών της απέναντί της

Instagram.com/gntmgr

Στα 19 της χρόνια η Παρασκευή Κερασιώτη όχι μόνο κέρδισε το εισιτήριο για να μπει στον μάλλον πιο ανταγωνιστικό κύκλο του GNTM, αλλά επέστρεψε σε αυτόν μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι και κατάφερε να φτάσει στον τελικό. Και μπορεί τον τίτλο του νικητή να τον κέρδισε ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, αλλά η Παρασκευή ήταν ίσως το μοντέλο με την πιο εντυπωσιακή εξέλιξη μέσα στο reality μοντέλων του Star.

Η Παρασκευή Κερασιώτη δεν είχε ασχοληθεί με το modelling πριν βρεθεί στην audition του GNTM. Και μετά από μία απουσία λίγων εβδομάδων κατάφερε με το πείσμα τη δουλειά και το ταλέντο της να μείνει στο πλατό μέχρι τέλους. «Όταν αποχώρησα από το GNTM έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Εγώ μπήκα στον διαγωνισμό γιατί ήθελα να το δουλέψω και να γίνω μοντέλο. ‘Όταν αποχώρησα κατάλαβα πως όταν ήμουν μέσα έχασα τόσα πράγματα. Οι κριτές πίστευαν πολύ σε εμένα. Άκουγα θετικά σχόλια», δήλωσε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» που τη φιλοξένησε την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου. «Έτσι είπα: “Θα επιστρέψω και θα φτάσω στον τελικό”», συμπλήρωσε.

Η υπερήφανη, αρχοντική τσιγγάνα του GNTM, όπως πολλές φορές την αποκάλεσαν οι κριτές κατά τη διάρκεια του reality μοντέλων, μίλησε στην εκπομπή του Star και για τον ρατσισμό που έχει βιώσει λόγω της καταγωγής της. «Έχω νιώσει ρατσισμό ως τσιγγάνα. Δεν το πίστευα ότι μπορώ να τα καταφέρω γιατί είμαι τσιγγάνα. Ήξερα ότι υπάρχει πολύ ρατσισμός. Είμαι πολύ περήφανη για αυτό που είμαι, ευχαριστώ και τον κόσμο που με έχει στηρίξει, απλά ήταν η αρχή και δεν καμία εμπειρία σε αυτό το χώρο και υπάρχει και αυτός ο ρατσισμός έξω. Πιστεύω ότι καταλαβαίνεις όταν κάποιος σε κοιτάζει κάπως. Καταλαβαίνεις τι γνώμη έχει ο άλλος για σένα», είπε χαρακτηριστικά η Παρασκευή Κερασιώτη.

«Όταν είπα στην οικογένειά μου ότι ήθελα να πάω στο GNTM έπαθαν σοκ. Δεν ήθελα πάντα να ασχοληθώ με το μόντελινγκ, ξεκίνησα να το σκέφτομαι όταν είδα το πρώτο GNTM. Η οικογένειά μου περίμενε ότι θα κερδίσω αλλά δεν πειράζει γιατί για μένα σημασία έχει τι θα κάνω από εδώ και πέρα», σημείωσε επίσης το μοντέλο. Η ίδια έκανε μια ξεχωριστή αναφορά στον μπαμπά της που πάντα της έλεγε πώς αν θέλει να προχωρήσει θα το κάνει.

Η 19χρονη συνάντησε την αμφισβήτηση από τους συμπαίκτες της επιστρέφοντας στο GNTM. «Δε με επηρέασε καθόλου η γνώμη των παιδιών. Κανείς δεν ήθελε να επιστρέψουμε, γιατί πίστευαν πως δεν το αξίζουμε. Ξέρεις ότι σε ένα τέτοιο παιχνίδι θα υπάρξουν επιστροφές. Αν δεν μπορείς να το δεχτείς μην δηλώσεις συμμετοχή», είπε η Παρασκευή Κερασιώτη.

Στο τέλος έμεινε μόνη της με τέσσερα αγόρια και όλοι μαζί διεκδίκησαν τον τίτλο του GNTM. Η Παρασκευή μοιράστηκε την δική της οπτική απέναντι στη συμπεριφορά των αγοριών στο πρόσωπό της. Τόσο στον ημιτελικό όσο και στον τελικό την παρακινούσαν να εκφράζεται κι αυτό κάποιες φορές έμοιαζε στους τηλεθεατές πιεστικό για εκείνη.

«Θέλω να ευχαριστήσω και τα τέσσερα αγόρια. Δεν μπορώ να πω ότι δεν με πρόσεχαν. Φτάνοντας προς το τέλος μπορώ να πω ότι το ήθελα ακόμα περισσότερο, οπότε μπορεί να ήμουν λίγο πιο κλειστή γιατί ήμουν συγκεντρωμένη σε εμένα. Μπορεί να τους φάνηκε λίγο περίεργο», σημείωσε η Παρασκευή για τους συμπαίκτες της στο GNTM. «O Hρακλής είναι ένα από τα άτομα που με βοήθησαν πάρα πολύ. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Πίστευε σε μένα πιο πολύ κι από ότι πίστευα εγώ στον εαυτό μου. Με ενθάρρυνε πάρα πολύ και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό», πρόσθεσε μιλώντας για τον μεγάλο νικητή του show.