CELEBRITIES

Παντελής Τουτουντζής: Η εξομολόγηση για τον ξυλοδαρμό του, λόγω της σεξουαλικότητάς του

Instagram.com/pantelis_toutountzis/

Ο Παντελής Τουτουντζής έχει μιλήσει ξανά στο παρελθόν για τις ομοφοβικές συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει λόγω της σεξουαλικότητάς του. «Μου έχει τύχει να μου έχει φέρει δώρο ο σύντροφός μου και επειδή είμαστε σε δημόσιο χώρο να μην μπορώ να τον πάρω αγκαλιά. Μας έχουν διώξει από μαγαζί, επειδή με πήρε αγκαλιά. Μας είπαν: “Σας παρακαλώ, θα πρέπει να φύγετε”», είχε αναφέρει παλαιότερα ο Παντελής Τουτουντζής.

Αυτήν τη φορά, ο Παντελής Τουτουντζής συναντήθηκε με τον Σταύρο Θεοδωράκη στα μέρη όπου μεγάλωσε για το νέο επεισόδιο της εκπομπής Πρωταγωνιστές που έδωσε «φωνή σε παιδιά που κάποιοι θέλουν να τα καταστήσουν αποπαίδια», με αφορμή το νέο νομοσχέδιο που αφορά τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών.

Οι Πρωταγωνιστές, λοιπόν, έκαναν οδοιπορικό στη γενέτειρα του Παντελή Τουτουντζή και δέχτηκαν την πιο ζέστη αγκαλιά από την οικογένειά του. Πιο συγκεκριμένα, σε ένα τραπέζι που ξεχείλιζε αγάπη και αποδοχή, ο γνωστός make up artist και τα μέλη της οικογένειάς του μίλησαν, μεταξύ άλλων, στον παρουσιαστή για τα παιδικά του χρόνια στα οποία ήρθε αντιμέτωπος και με τη βία, επειδή ποτέ δεν έκρυψε το ποιος ήταν.

Ο Παντελής Τουτουντζής διατηρεί εδώ και 2 δεκαετίες σχέση με τον σύντροφό του, Νάσο. Μαζί έχουν αποκτήσει μέσω παρένθετης μητέρας 2 παιδιά, τον Αχιλλέα και την Αριάδνη.

Ο Παντελής Τουτουντζής μίλησε για εκείνη τη φορά που τον έκαναν «μαύρο στο ξύλο»

«Δεν μπορώ να πω ότι ήταν με ροδοπέταλα ο δρόμος μου την δεκαετία του ’80. Πολύ δύσκολα. Οι γονείς είχαν αρνητικές επιρροές για να ακούσουν ένα τέτοιο θέμα, εγώ ήμουν πολύ δυσκολεμένος γιατί ήξερα ότι δεν χωρούσα πουθενά και δέχθηκα αρκετό bullying στο σχολείο από πολύ μικρή ηλικία με πολύ βίαιο τρόπο. Δεν έκρυβα αυτό που ήμουν και αυτό έβγαζε πολύ βίαιες συμπεριφορές απέναντι μου, στις οποίες βέβαια οφείλω αυτό που είμαι σήμερα. Γιατί έμαθα να τις διαχειρίζομαι, να θυμώνω, να ενεργοποιούμαι ακόμα πιο πολύ».

«Σαν έφηβος είχα βρεθεί καλεσμένος σε ένα rave party που τότε ήταν η ηλεκτρονική μουσική και, φαντάσου, στην Κρήτη δεν υπήρχε αγόρι βαμμένο. Αυτό που λέμε fashion τώρα, που τα παιδιά είναι ελεύθερα και χρωματίζουν τα πρόσωπα τους και είναι υπέροχο. Βάφω τα μάτια μου, φοράω το στενό μου τζιν εννοείται γιατί έτσι ένιωθα καλά και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Σταματάνε με χειρόφρενο δίπλα μου, κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο και με κάνουν μαύρο στο ξύλο», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Παντελής Τουτουντζής μιλώντας για το βίαιο περιστατικό στα εφηβικά του χρόνια.

«Αυτό που με σόκαρε είναι ότι… Κάτσε να μην είναι δακρύβρεχτο! Αυτό που με σόκαρε είναι ότι εγώ έκλεισα τα μάτια μου, είπα “θα περάσει” και υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα αφήσω αυτήν την εμπειρία να με πάει πίσω και να μου δημιουργήσει φόβο. Το να μάθεις να αποβάλλεις, τόσο γρήγορα τόσο άσχημα πράγματα, είναι η δυστυχία και η ευτυχία που περάσαμε εμείς σαν gay παιδιά», συμπλήρωσε συγκινημένος ο make up artist.

Όσο για την ανατροφή των 2 παιδιών που έχει αποκτήσει μέσω παρένθετης μητέρας με τον σύντροφό του, ο Παντελής Τουτουντζής μίλησε για την ευτυχία και την πραγματοποίηση όσων είχαν ονειρευτεί για τους εαυτούς τους. Κι είναι τα μόνο πράγματα που έχουν σημασία για εκείνον και τον συνοδοιπόρο του στη ζωή.

«Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για την ανατροφή των παιδιών μας. Λειτουργούμε με πάρα πολλή αγάπη, τεράστια ευθύνη απέναντί τους. Θέλουμε να κάνουμε 2 παιδιά ευτυχισμένα, να γίνουν ακριβώς αυτό που ονειρεύονται. Αυτός είναι ο στόχος μας. Και να προσέξουμε, να ακούσουμε πολύ βαθιά, τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους. Έτσι, νομίζω, πετυχαίνει ο γονιός, για εμένα. Όταν το παιδί πει ότι έγινα αυτό που ονειρευόμουν. Εγώ το έκανα. Είμαι αυτό που ονειρευόμουν. Ας γίνουν αυτό που ονειρεύονται. Αυτή είναι η ευχή μου για τα παιδιά μου».

Οι αγάπη των γονιών του

Οι γονείς του Παντελή Τουτουντζή μίλησαν και αυτοί με τρυφερά λόγια για τον γιο τους αλλά και για τα 2 εγγόνια τους λέγοντας: «Πήγαν όλα καλά στη ζωή του, έχει τα παιδιά του και άνοιξε το σπίτι μας. Έλεγα στα παιδιά μου ότι ήθελα εγγόνια. Τα κατάφερε ο Παντελής. Έλεγα στον Παντελή αν έχει κάποια κοπελίτσα αλλά μέχρι εκεί. Μπορεί να του έβαζα τις φωνές αλλά από μικρό τον βλέπαμε. Η ζωή δεν αλλάζει».

Όσα είπε ο αδερφός του, Θανάσης

«Βοήθησα όσο μπορούσα. Το αποδέχθηκα χωρίς κανέναν όρο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Οι γειτονιές κάνουν τη δουλειά τους και εμείς τη δική μας. Υπήρχαν αντιρρήσεις, αλλά κατάλαβαν γρήγορα ότι πρέπει να αποδεχθουν τον Παντελή. Έχουμε 4 χρόνια διαφορά με τον αδερφό μου. Ζήσαμε πολλά, τον κορόϊδευαν τον Παντελή και είχα χάσει κάποιες φορές την ψυχραιμία μου. Πιστεύω πως τώρα αυτά τα παιδιά που είχαν τέτοια συμπεριφορά τότε, τώρα άλλαξαν γνώμη», ανέφερε με τη σειρά του ο αδερφός του, Θανάσης.