CELEBRITIES

Πάνος Μουζουράκης: Το (εμ)μετρημένο μήνυμά του στα media για τον γάμο του

Papadakis Press Γιάννης Ντάριλας

Ο Πάνος Μουζουράκης ετοιμάζεται το επόμενο διάστημα να γίνει πατέρας, καθώς η σύντροφός του, Μαριλού Κόζαρη περιμένει το πρώτο τους παιδί. Παράλληλα, ακόμα πιο σύντομα, ετοιμάζεται για τον γάμο του με τη σύντροφό του. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο γάμος του θα τελεστεί το Σάββατο, 27 Μαΐου στην Αίγινα. Παρόλο που ο ίδιος δεν έχει μιλήσει δημόσια ως τώρα για τα χαρμόσυνα γεγονότα που αναμένει να ζήσει το επόμενο διάστημα, οι λεπτομέρειες για τον γάμο του, όπως και το φύλο του παιδιού που περιμένει, έχουν γίνει γνωστά μέσα από πρωινές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά και δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

Λίγο πριν σταθεί στον ρόλο του γαμπρού, λοιπόν, στο πλευρό της Μαριλούς Κόζαρη, ο Πάνος Μουζουράκης θέλησε να απευθύνει το δικό του μήνυμα στα media, μέσα από το οποίο εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι κάθε λεπτομέρεια του γάμου του έχει γίνει ήδη γνωστή, όπως και οι λεπτομέρειες για την εγκυμόσυνη της συντρόφου του. Παράλληλα θέλησε να γνωστοποιήσει ότι θα ήθελε τα media να σεβαστούν την ημέρα του γάμου του και να μην επιχειρήσουν να καλύψουν το γεγονός.

Το video που θα δεις να προβάλλεται από την εκπομπή Mega Καλημέρα, δείχνει τον Πάνο Μουζουράκη να διαβάζει ένα μακροσκελές ποίημα που έγραψε για να μιλήσει για όλα όσα τον έχουν ενοχλήσει και όλα όσα θέλει να προλάβει ενόψει του γάμου του. Ο Πάνος Μουζουράκης, μην μπορώντας να αφήσει πίσω την καλλιτεχνική του ταυτότητα ούτε σε αυτή την περίσταση, έγραψε έμμετρα όλα όσα ήθελε να πει.

Φυσικά τα «βέλη» του κατευθύνθηκαν προς κάποια media που κατά τον ίδιο «το ξεδιάντροπο το έχουν για αρχή», ο τραγουδιστής και ηθοποιός όμως έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν θέλει να αφήσει υπονοούμενα, αλλά ένα «υπομνημονεύμα» κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

«Μα πλησιάζει ο γάμος και δεν θα ήθελα να προκαλέσω, θα ήθελα ευγενικά να σας παρακαλέσω. Αφού το μέρος βγάλατε, την ώρα και την μέρα, το φύλο του απόγονου είπατε στον αέρα. Το φύλο φτερό το κάνατε, σε λίγο στις ειδήσεις θα δίνουν για τον γάμου 3 giveaway προσκλήσεις. Παρακαλώ να μείνει εδώ αν και με τιμάει, να θεωρείται ο γάμος θέμα που πουλάει», είπε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης.

«Μα είναι προσωπική στιγμή κι ας φαίνεται του τρελού, πως με παντρεύεται το πλάσμα αυτό ενώπιον του Θεού. Θα είμαστε σε κύκλο μικρό, οικογένεια, κουμπάροι και 502 φίλοι στενοί που μας πήρανε χαμπάρι. Χάρη σε εσάς που μία χάρη θα ήθελα να ζητήσω, μακριά από το ΜΜΕ την ημέρα αυτήν να ζήσω. Να κλάψω. Να νιώσω τη συγκίνηση, τη λαχτάρα, να πω μια σαχλαμάρα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο ηθοποιός και τραγουδιστής.

Ο Πάνος Μουζουράκης συνέχισε να τονίζει τους λόγους για τους οποίους δεν θέλει οι δημοσιογράφοι να παρευρεθούν στον γάμο του, εξηγώντας όμως παράλληλα ότι θα κατανοήσει την περίπτωση κατά την οποία τα media θα τον παρακούσουν.

«Πολύ θα είναι το άγχος και θα είναι παραπάνω, αν θα πρέπει να αρνηθώ μια δήλωση να σας κάνω. Ή να το παίξω ψύχραιμος μπροστά από τον φακό σας, έχω τους δικούς μου δαίμονες, δεν θέλω τον δικό σας. Κατανοώ ότι είναι επάγγελμα και κανένα δεν είναι ντροπή, άσχετα αν το ξεδιάντροπο κάποιοι το έχουν για αρχή. Δεν ήταν υπονοούμενο, ήταν υπομνημονεύμα, κι όπως λένε στην Αμερική, όλα σε καλό πνεύμα. Κι αν παρερμηνευτώ, συγγνώμη θα ζητήσω», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Πάνος Μουζουράκης.

«Παρακαλώ, δεν σας ζητάω, να σας αγοράσω κουραμπιέ κι ένα ζεστό κακάο», συμπλήρωσε ο Πάνος Μουζουράκης και θύμισε σε όλους μία συμβουλή κατευθείαν βγαλμένη απ’ όσα ακούγαμε στην παιδική μας ηλικία. «Αν θέλεις να σε σέβονται, να σέβεσαι τους άλλους. Κι η επιθυμία μου να με συμπαθάτε, ελάτε όπου θέλετε, στον γάμο μην ελάτε. Και πάλι δεν τρέχει κάστανο αν δεν το σεβαστείτε, αν στείλετε τον στόλο σας και τον ταλαιπωρείτε για ένα πλάνο και μια φωτό κάτω από το λιοπύρι. Εμείς κι αυτούς θα τους κεράσουμε, δημοσιογράφους, κάμερες και κρυμμένους παπαράτσι», πρόσθεσε.

Ο ίδιος προχώρησε και σε κάποιες «διευκρινίσεις» σχετικά με όσα έχουν γραφτεί για τον γάμο του με τη σύντροφό του, Μαριλού Κόζαρη. «Οι κουμπάροι θα είναι πέντε κι όχι έξι», σημείωσε ο Πάνος Μουζουράκης και συνεχίζοντας με την ίδια διάθεση ολοκλήρωσε σημειώνοντας «Ήθελα να κάνω κουμπάρο τον πατέρα Αντώνη αλλά του φόρτωσαν σκάνδαλα και τραβάει μεγάλο ζόρι». Το χιούμορ στην τελευταία πρόταση δεν πέρασε στην απέναντι πλευρά, έχω να σχολιάσω, αλλά (για να μπω στο πνεύμα του με τη ρίμα), ας μην του το χαλάσω.

Αν θες να κρατήσεις κάτι απ’ όλα τα παραπάνω, αυτό είναι πώς ο Πάνος Μουζουράκης δείχνει έναν διαφορετικό τρόπο αντίδρασης για το συχνότατο πρόβλημα των δημόσιων προσώπων, που βλέπουν την ιδιωτικότητά τους να χάνεται ακριβώς επειδή αποτελούν δημόσια πρόσωπα, που η προσωπική τους ζωή προκαλεί το ενδιαφέρον του κοινού.

Απέναντι στην άρνηση σχολιασμού, στον εκνευρισμό με τους παπαράτσι και στην προσπάθεια να ζήσει εν κρυπτώ τη ζωή του, ο τραγουδιστής και ηθοποιός είπε να το διασκεδάσει και ταυτόχρονα να στείλει το δικό του μήνυμα στα media. Το μήνυμα ήταν πολύ ξεκάθαρο, ο τραγουδιστής και ηθοποιός ζητά σεβασμό σε αυτή την ιδιωτική στιγμή. Μένει να φανεί αν το αίτημα του γίνεται δεκτό από τους αρμόδιους ή απλά χρησίμευσε για να γεμίσει λίγος ακόμα τηλεοπτικός χρόνος των εκπομπών.