CELEBRITIES

Pamela Anderson: Ο 6ος γάμος με τον 5ο σύζυγό της μόλις έφτασε στο τέλος του

@2022 Grant Pollard/Invision/AP, File/ AP Images

Η Pamela Anderson συμπλήρωσε αίτηση διαζυγίου από τον 5ο σύζυγό της, Dan Hayhurst και πηγές από το περιβάλλον της αποκαλύπτουν στην Page Six ότι η αιτία του χωρισμού ήταν η κακή του συμπεριφορά. «Ήταν αγενής, μη υποστηρικτικός και α@@@@@», ανέφεραν συγκεκριμένα κι όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν είναι ένα ακόμα φιλικό διαζύγιο. Αυτό είναι το 6ο διαζύγιο (αν και 5ος σύζυγος, θα καταλάβεις αργότερα) για την Pamela Anderson, κι ήρθε έναν χρόνο μετά τον γάμο της με τον Dan Hayhurst.

Η Pamela Anderson, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της στην Page Six, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στον Καναδά, όπου ζούσε μαζί με τον σήμερα εν διαστάσει σύζυγο της, από τον γάμο τους κι έπειτα. Το πρώην ζευγάρι είχε παντρευτεί την παραμονή Χριστουγέννων του 2020 στο σπίτι του στο Vancouver.

Ένας μάστορας που αποδείχθηκε ότι τελικά δεν ήταν «ο ένας»

Ο Dan Hayhurst εργαζόταν κάνοντας μερεμέτια στο σπίτι της 54χρονης Pamela Anderson, ενώ στη συνέχεια έγινε και σωματοφύλακάς της, πριν ερωτευτούν. Όπως ανέφερε η ίδια γλαφυρή πηγή στην ιστοσελίδα Page Six, τα πράγματα στην αρχή ήταν ρόδινα για τη σχέση και τον γάμο τους και η πανδημία και η κοινή τους καραντίνα φαινόταν να κυλά ομαλά. Ωστόσο, τελικά πήρε μία τροπή σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από τον ρομαντισμό.

«Ο Dan αποδείχτηκε α@@@@@ προς την Pamela. Ήταν αγενής και μη υποστηρικτικός. Όταν έχεις περάσει δύο χρόνια ζώντας κάθε δευτερόλεπτο με κάποιον τον γνωρίζεις καλύτερα, απ’ την καλή κι απ’ την ανάποδη», σημείωσε μιλώντας για το τέλος του γάμου της Pamela Anderson, η πηγή από το περιβάλλον της.

«Γνωρίστηκαν καλύτερα και καθώς συνέβαινε αυτό, η Pamela κατάλαβε ότι ο Dan δεν είναι ο “ένας”», πρόσθεσε το ίδιο πρόσωπο. Κι αυτό που σου είπα στην αρχή του κειμένου περί μη φιλικού χωρισμού, ενισχύεται κι απ’ όσα ανέφερε η πηγή στη συνέχεια.

«Τα πράγματα δεν είναι καθόλου φιλικά μεταξύ τους αυτή τη στιγμή, καθώς εκείνη αποφάσισε ότι δεν έχουν κανένα κοινό και δεν της συμπεριφέρθηκε με τον τρόπο που ένιωθε ότι ήθελε να της συμπεριφερθεί κανείς», σημείωσε το πρόσωπο από το περιβάλλον της Pamela Anderson. «Τσακώνονταν αν κι εκείνος είπε ότι ήθελε να κάνει τον γάμο τους να δουλέψει», συμπλήρωσε.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Pamela Anderson αρχικά απολάμβανε το να είναι ζευγάρι με έναν «συνηθισμένο τύπο που μπορούσε να αλλάξει μία λάμπα», αλλά στο τέλος η ηθοποιός συνειδητοποίησε ότι «δεν μπορούσε να καλύψει άλλες ανάγκες της».

Οι κατηγορίες της πρώην συντρόφου του Dan κατά της Pamela Anderson

Η είδηση του χωρισμού μεταδόθηκε αρχικά από το Rolling Stone όπου πηγές χαρακτήρισαν τη σχέση του πρώην ζευγαριού ως «έναν ανεμοστρόβιλο της πανδημίας», που κόπασε. Ωστόσο, από τη σχέση τους δεν έλειψαν και οι εξωτερικές πιέσεις.

Η πρώην σύντροφος του Dan Hayhurst πριν από λίγο καιρό μίλησε στη βρετανική εφημερίδα The Sun για το πώς η Pamela Anderson «διέλυσε» την οικογένειά της. «Ήθελα να μάθει ο κόσμος ότι η 5 ετών σχέση μου από την οποία προέκυψαν 3 παιδιά, τέλειωσε επειδή η Pam και ο Dan ξεκίνησαν τη σχέση τους όσο εκείνος ήταν ακόμα ζευγάρι με μένα», σημείωνε η Carey λίγο αφού ο γάμος του ζευγαριού έγινε πρωτοσέλιδο.

«Είναι θλιβερό οι άνθρωποι να πανηγυρίζουν γι’ αυτόν τον γάμο που ξεκίνησε με εξαπάτηση, αρνήσεις και επιλογές που διέλυσαν όλους τους εμπλεκόμενους ανθρώπους σε αυτό», πρόσθετε. Βέβαια, τότε ακόμα η Pamela Anderson και ο σύζυγός της, ζούσαν τον έρωτά τους.

5 σύζυγοι, 6 διαζύγια

Μάλιστα η Pamela Anderson λίγο καιρό μετά τον γάμο της με τον Dan Hayhurst είχε παραχωρήσει κοινή συνέντευξη μαζί του από το κρεβάτι τους, στην εκπομπή Loose Women. Αυτός ήταν ο 5ος σύζυγός της, αλλά ο 6ος γάμος για την ηθοποιό.

Ο πρώτος γάμος της Pamela Anderson ήταν με τον Tommy Lee με τον οποίο απέκτησε τους γιους της, Brandon και Dylan. Έπειτα παντρεύτηκε και χώρισε με τον Kid Rock το 2006. Έπειτα ήρθαν δύο γάμοι και δύο διαζύγια με τον Rick Solomon. Ο Dan Hayhurst μπήκε στη ζωή της λίγο μετά το τέταρτο διαζύγιό της, από τον Jon Peters. Ο 5ος γάμος της είχε κρατήσει μόνο 12 μέρες. Ο 6ος διαλύθηκε λίγο μετά την πρώτη της επέτειο.