ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ

Όσα είπε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό για το διαζύγιό της

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσαν στη Real News που κυκλοφόρησε την Κυριακή ότι αποφάσισαν να χωρίσουν. ''Ναι, δεν είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε δύο υπέροχα παιδιά που λατρεύουμε και θα μας ενώνουν για πάντα'' ήταν το βασικό κομμάτι της ανακοίνωσης και η Φαίη είπε το ίδιο πράγμα ξανά στην εκπομπή της σήμερα το πρωί.

”Είναι μια κατάσταση, η οποία δεν είναι εύκολη, είναι μια κατάσταση δύσκολη. Και από το πρωί έρχονται όλο , μου κρατάνε το χέρι και σας ευχαριστώ πολύ. Στο διάλειμμα διάβαζα και τα μηνύματά σας και δεν μπορώ να το αφήσω να περάσει έτσι. Είδατε μια δήλωση που κάναμε από κοινού με τον Γιώργο, καταλαβαίνετε ότι δεν είναι εύκολο όλο αυτό και, κάποιοι από εσάς που μας βλέπετε από το σπίτι το έχετε περάσει, ξέρετε ότι είναι μία κατάσταση δύσκολη και πολύ πολύ προσωπική» εξομολογήθηκε η Φαίη εμφανώς συγκινημένη.

”Όταν υπάρχουν παιδιά, αυτό είναι το πιο σημαντικό και για εμάς αυτό είναι το πιο σημαντικό- είναι πάνω απ’ όλα και κάνουμε τα πάντα για να είναι τα παιδιά μας καλά. Έχουμε δύο υπέροα παιδιά και αυτή η αγάπη μας ενώνει και θα μας ενώνει για μια ολόκληρη ζωή” συμπλήρωσε και ούσα επαγγελματίας συνέχισε κανονικά την εκπομπή της.

Μπορείς να δεις όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί.