CELEBRITIES

Ορφέας Αυγουστίδης – Γεωργία Κρασσά: Το φωτογραφικό άλμπουμ ενός γάμου με άρωμα Κρήτης

Μιχάλης Αρχοντίδης/Papadakis Press

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά παντρεύτηκαν το Σάββατο 11 Ιουνίου στο Κορωπί σε έναν γάμο που έφερε την Κρήτη στην Αττική. Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα το ζευγάρι, που είχε ήδη υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, κι έχει αποκτήσει ένα παιδί, τέλεσε τον θρησκευτικό γάμο του και τη βάφτιση του παιδιού του μικρού Αχιλλέα.

Την αποκάλυψη για το διπλό Μυστήριο είχε κάνει πριν καιρό ο ίδιος ο Ορφέας Αυγουστίδης σε δήλωσή του στην εφημέριδα Real. «Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης και μέσα στο 2022 θα κάνουμε γάμο και βάφτιση σε στενό κύκλο για φίλους και συγγενείς», σημείωνε ο ηθοποιός. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε σε κτήμα στο Κορωπί με περίπου 300 καλεσμένους, ενώ ο γιος τους πήρε το όνομα Αχιλλέας – Κωνσταντίνος.

Ορφέας Αυγουστίδης Κώστας Μοσχόπουλος/Papadakis Press
Ορφέας Αυγουστίδης Κώστας Μοσχόπουλος/Papadakis Press
Ορφέας Αυγουστίδης Κώστας Μοσχόπουλος/Papadakis Press

Ο Ορφέας Αυγουστίδης εμφανίστηκε στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε ο γάμος του και η βάφτιση του γιου του, φορώντας κρητικό σαρίκι στους ώμους του. Εκεί υποδέχτηκε συγγενείς και φίλους. Από τους πρώτους που έφτασαν στον χώρο ήταν η μητέρα του Ορφέα Αυγουστίδη, Μαρία Τζομπανάκη και ο πατέρας του, Ντίνος Αυγουστίδης με τη σύντροφό του και την κόρη που απέκτησε μέσω υιοθεσίας, Αλκυόνη.

Η Μαρία Τζομπανάκη. / Κώστας Μοσχόπουλος/Papadakis Press
Η Μαρία Τζομπανάκη.
Ο Ντίνος Αυγουστίδης με την κόρη του. / Κώστας Μοσχόπουλος/Papadakis Press
Ο Ντίνος Αυγουστίδης με την κόρη του.

«Έχουμε γάμους. Δεν έχω ραφτεί ακόμα, όλα θα τρέξουν τελευταία στιγμή. Είναι μεγάλη χαρά ο γάμος. Το πιο μεγάλο γεγονός είναι που ήρθε το παιδί μας, ένας ήλιος στη ζωή μας. Η Γεωργία μας που είναι μια υπέροχη γυναίκα. Όλο αυτό θα το γιορτάσουμε όλοι μαζί», έλεγε πριν από λίγο καιρό στην κάμερα του Happy Day, η Μαρία Τζομπανάκη. Εκείνη ήταν που είχε πει και δημόσια ότι θα ήθελε να δει τον γιο της να παντρεύεται τιμώντας και τα κρητικά έθιμα. Ο Ορφέας Αυγουστίδης δεν της χάλασε το χατήρι.

Πέρα από το σαρίκι στους ώμους του, ο γάμος του ηθοποιού και της συντρόφου του ξεκίνησε με κρητική μουσική από λύρες και λαούτα και χορό από ομάδα που φορούσε παραδοσιακές κρητικές φορεσιές. Επίσης την εμφάνισή του έκανε και το λεγόμενο «γαμοκούλουρο», ψωμί που είναι ζυμωμένο και στολισμένο ειδικά για τον γάμο.

Ορφέας Αυγουστίδης γάμος Κώστας Μοσχόπουλος/Papadakis Press
Ορφέας Αυγουστίδης γάμος Κώστας Μοσχόπουλος/Papadakis Press
Ορφέας Αυγουστίδης γάμος Κώστας Μοσχόπουλος/Papadakis Press

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά παντρεύτηκαν μπροστά σε συγγενείς και φίλους. Οι διάσημοι καλεσμένοι

Στον χώρο βρέθηκαν επίσης πολλοί συνάδελφοι κι αγαπημένοι φίλοι του Ορφέα Αυγουστίδη, όπως οι δύο συμπρωταγωνίστριές του στη σειρά Σασμός, Ευγενία Σαμαρά και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, μαζί με τους συντρόφους τους, Γιάννη Ποιμενίδη και Θανάση Τότσικα αντίστοιχα.

Η Ευγενία Σαμαρά. / Κώστας Μοσχόπουλος/Papadakis Press

Η Ευγενία Σαμαρά.

Ο Γιάννης Ποιμενίδης. / Κώστας Μοσχόπουλος/Papadakis Press
Ο Γιάννης Ποιμενίδης.
Ορφέας Αυγουστίδης γάμος Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Θανάσης Τότσικας. / Κώστας Μοσχόπουλος/Papadakis Press
Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Θανάσης Τότσικας.

Εκεί βρέθηκε και η κάμερα της εκπομπής Open Weekend που κατέγραψε τις ευχές των καλεσμένων του ζευγαριού.

Ξεχωριστή ήταν και η εμφάνιση της Ελένης Ράντου, την οποία συνόδευσε η κόρη της, Νικολέττα Παπακωνσταντίνου. Η ηθοποιός και σκηνοθέτης που έχει συνεργαστεί θεατρικά με τον Ορφέα Αυγουστίδη στις παραστάσεις Κατάδικός μου και Νύχτα Ραδιο-Φόνων, ήταν μία από τις νονές του μικρού Αχιλλέα.

«Όλες τις ευχές μαζί. Ό,τι υπάρχει καλό να το ζήσουν. Είναι υπέροχα παιδιά και το αξίζουν», ευχήθηκε χαρακτηριστικά η Ελένη Ράντου στην κάμερα της εκπομπή Open Weekend. Τις ευχές τους μοιράστηκαν και άλλοι καλεσμένοι του ζευγαριού.

Ορφέας Αυγουστίδης γάμος Η Ελένη Ράντου και η κόρη της. Η ηθοποιός ήταν μία από τις νονές του γιου που έχουν αποκτήσει ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά. / Κώστας Μοσχόπουλος/Papadakis Press
Η Ελένη Ράντου και η κόρη της. Η ηθοποιός ήταν μία από τις νονές του γιου που έχουν αποκτήσει ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά.

 

Ορφέας Αυγουστίδης γάμος Ο Ανδρέας Κοντόπουλος. / Κώστας Μοσχόπουλος/Papadakis Press
Ο Ανδρέας Κοντόπουλος.
Ορφέας Αυγουστίδης γάμος Η Αλεξάνδρα Αϊδίνη. / Κώστας Μοσχόπουλος/Papadakis Press
Η Αλεξάνδρα Αϊδίνη.
Η Βίκυ Παπαδοπούλου. / Κώστας Μοσχόπουλος/Papadakis Press
Η Βίκυ Παπαδοπούλου.
Ορφέας Αυγουστίδης γάμος Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου. / Κώστας Μοσχόπουλος/Papadakis Press
Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου.
Η Μαρίζα Ρίζου. / Κώστας Μοσχόπουλος/Papadakis Press
Η Μαρίζα Ρίζου.
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και Μιχάλης Σαράντης. / Κώστας Μοσχόπουλος/Papadakis Press
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και Μιχάλης Σαράντης.
Ορφέας Αυγουστίδης γάμος Ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης και η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Κλαψινού. / Κώστας Μοσχόπουλος/Papadakis Press
Ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης και η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Κλαψινού.
Η Γεωργία Αβασκαντήρα. / Κώστας Μοσχόπουλος/Papadakis Press
Η Γεωργία Αβασκαντήρα.

Η Γεωργία Κρασσά, έφτασε λίγο αργότερα φορώντας πλεκτό νυφικό και η τελετή στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται στο κτήμα, ξεκίνησε.

Ορφέας Αυγουστίδης γάμος Κώστας Μοσχόπουλος/Papadakis Press
Ορφέας Αυγουστίδης γάμος Κώστας Μοσχόπουλος/Papadakis Press

Κώστας Μοσχόπουλος/Papadakis Press
Ορφέας Αυγουστίδης γάμος Κώστας Μοσχόπουλος/Papadakis Press
Κώστας Μοσχόπουλος/Papadakis Press
Ορφέας Αυγουστίδης γάμος Κώστας Μοσχόπουλος/Papadakis Press

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος και η σκηνοθέτης Φαιδρα Τσολίνα. Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά είναι ζευγάρι εδώ και 7 χρόνια. Κι από χθες, υποσχέθηκαν ο ένας στον άλλο το «για πάντα» που ήδη πιστεύουν. Να ζήσουν ευτυχισμένοι.