CELEBRITIES

Όλες οι εγκυμοσύνες της Ελένης Μενεγάκη

Μπορεί να μην το έχει παραδεχθεί επισήμως, αλλά όπως όλα δείχνουν - και κυρίως το σώμα της - Ελένη Μενεγάκη θα γίνει για τέταρτη φορά μαμά.

Δημοσίευμα, μάλιστα, του περιοδικού “You” ανέφερε πως ο λόγος που η παρουσιάστρια δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της είναι επειδή στο παρελθόν είχε μερικές “ατυχείς”.

Παρόλα αυτά, αδιάψευστος μάρτυρας είναι τα μάτια μας που βλέπουν να φουσκώνει οι κοιλίτσα της και να έχει πάρει μερικά κιλά. Άλλωστε και η ίδια “παίζει” με τις φήμες αφού τελευταία οι συνεργάτες της αφήνουν να εννοηθεί στον αέρα ότι είναι έγκυος, ενώ και η ίδια με ατάκες της κάνει το ίδιο.

Άγγελος

Με αφορμή τις συγκεκριμένες φήμες που όσο περνά ο καιρός, επιβεβαιώνονται, θυμηθήκαμε τις προηγούμενες τρεις, από το γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο. Η τελετή έγινε το 2001 και για αρκετές εβδομάδες συζητιόταν. Ο πρώτος “καρπός” του έρωτά τους ήταν ο Άγγελος – Ιωάννης το 2002. Όσο έλειπε από την εκπομπή “Πρωινός Καφές” στον ΑΝΤ1 την αντικατέστησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος τότε βρισκόταν και το “Fame Story 1”.

 

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η παρουσιάστρια είχε κάνει μια φωτογράφιση μεταξύ αυτών στις διακοπές της όταν ήταν έξι μηνών. “Aυτή η φωτογραφία με παραπέμπει σε μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής μου. Ήμουν έξι μηνών και έτσι όπως βγήκε η κοιλιά μου στο εξώφυλλο, η μητέρα μου νόμιζε ότι γεννάω και με πήρε τηλέφωνο για να δει εάν γεννάω. Της είπα πως δεν γεννάω, απλά βγήκε η κοιλιά μου μεγάλη”.

Παράλληλα, το όνομα δεν το επέλεξε τυχαία αφού μόλις τον κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της τον αποκάλεσε “Άγγελέ μου”.

Λάουρα

Το 2005 η Ελένη Μενεγάκη βρισκόταν πλέον στη νέα της τηλεοπτική στέγη, τον Alpha. Την ίδια περίοδο ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της, τη Λάουρα. Τόσο στην προηγούμενη όσο και σε αυτήν η Ελένη Μενεγάκη πήγαινε συνεχώς στην κουζίνα της εκπομπής και “τσιμπολογούσε” από αυτά που είχε φτιάξει ο σεφ της εκπομπής. Μέσα στους δύο πρώτους μήνες αφότου γέννησε έχασε περίπου 15 κιλά.

 

“Με την Λάουρα τα είδαμε όλα. Φέραμε την βοήθεια όλων! Όλοι ελάτε να κοιμηθείτε εδώ, ένα χέρι βοηθείας. Έχεις ανάγκη να κοιμηθείς! Δεν υπήρχε διάλειμμα καθόλου. Έλεγα στη μάνα μου στο σπίτι γιατί και η βοήθεια θα φύγει”. Όσο για το όνομα της μικρής υπάρχουν δύο εκδοχές: η πρώτη αναφέρει ότι το επέλεξε η Νατάσα Θεοδωρίδου και η δεύτερη ο Γιάννης Λάτσιος.

Βαλέρια

Τρία χρόνια μετά, στον κόσμο ήρθε η Βαλέρια. Η μικρότερή της κόρη, είναι και το παιδί που μοιάζει περισσότερο σε εκείνη. Η εγκυμοσύνη της κύλησε ομαλά και όπως στις προηγούμενες η Ελένη μέχρι και λίγες μέρες πριν γεννήσει βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής της.

 

Το όνομα της μικρής χρειάστηκε αρκετή έρευνα για να αποφασιστεί: “Ύστερα από πολύμηνη έρευνα και με τον Γιάννη να με κοροϊδεύει (γέλια). Γράφω ονόματα σε χαρτιά, τα προβάρω να δω πώς ακούγονται, μετά τα γράφω να δω πώς γράφονται, τα συνδυάζω με το επίθετο. Το ξέρω, δεν πάω καλά, είμαι μάνα-ψώνιο, το ομολογώ. Θέλω να ξέρει το παιδί μου αύριο ότι οι γονείς του έψαχναν να του βρουν όνομα επτά μήνες”.

Σήμερα

Φωτογραφικά στιγμιότυπα καθημερινά δημοσιεύονται σε περιοδικά και εφημερίδες όπου δείχνοτυν την Ελένη Μενεγάκη με φουσκωμένη κοιλίτσα.

 

Διάβασε για την Ελένη Μενεγάκη στο Ladylike

Οι φήμες για την εγκυμοσύνη ήταν η αιτία του καυγά της Ελένης Μενεγάκη και του μπάτλερ της

Είναι τελικά έγκυος η Ελένη Μενεγάκη;