CELEBRITIES

Οι σταρ που μάλλον δεν ήξερες ότι είχαν δίδυμα αδέρφια

Charles Sykes/Invision/AP

Τα δίδυμα αδέρφια αποτελούν για όλους εμάς που δεν έχουμε δίδυμα αδέρφια ένα μυστήριο της ζωής. Όταν τα γνωρίζουμε τα ρωτάμε για τη σύνδεσή τους, πώς αντιλαμβάνονται το ένα τα συναισθήματα του άλλου κι αν αισθάνονται τα ίδια πράγματα ταυτόχρονα. Το κάνουμε γιατί στη γύρω μας ζωή, αυτή που αποκαλούμε «αληθινή» συνήθως βλέπουμε αυτά τα δίδυμα μαζί, τα γνωρίζουμε μαζί, κάνουν παρέα, είναι συχνά αχώριστα και η σχέση τους δεν θυμίζει σε τίποτα την ψυχρότητα μεταξύ της Phoebe και της Ursula στα «Φιλαράκια».

Διάβασε κι αυτό: Διάσημες γυναίκες με (γοητευτικό) κενό στα μπροστινά δόντια και η περίπτωση της Dakota Johnson

Είναι αυτός ακριβώς ο λόγος που όταν μαθαίνουμε πρώτη φορά ότι κάποιος διάσημος έχει δίδυμο αδερφό και δεν το ξέραμε, κάπου λίγο αυτή η νέα γνώση μας σοκάρει. Γιατί κανονικά οι ηθοποιοί που έχουν δίδυμα αδέρφια, θα έπρεπε να εμφανίζονται μαζί τους στις ταινίες. Πάρε για παράδειγμα τη Mary Kate και την Ashley Olsen. Τι, όχι;

Scarlett- Hunter Johansson

Andy Kropa/Invision/AP

Andy Kropa/Invision/AP

Εξίσου ωραίος με την διάσημη αδερφή του είναι ο Hunter Johansson. Τόσο ωραίος που το «κρίμα» που η πιο πάνω μας θεωρία δεν βρίσκει καμία εφαρμογή στην πραγματική ζωή, ακούγεται λίγο πιο δυνατά.

Rami – Sami Malek

Chris Pizzello/Invision/AP

Chris Pizzello/Invision/AP

Σε αυτήν την περίπτωση το «κρίμα» πάει περισσότερο στην επιλογή των γονιών να ονομάσουν τα δύο αδέρφια Malek Rami και Sami. Σαν να μην έφτανε που ήταν δίδυμα και σίγουρα φορούσαν παρόμοια ρούχα, έπρεπε να έχουν και σχεδόν ίδια ονόματα. Μόνο ένα γράμμα διαφορά.

Vin Diesel – Paul Vincent

 

Σε αντίθεση με τον Vin, o δίδυμος αδερφός του Paul ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Paul δουλεύει ως ηχολήπτης και έχει συνεργαστεί με τον Vin Diesel σε κάποιες από τις ταινίες του.

Linda – Leslie Hamilton

 

Πρώην ηθοποιός και νοσηλεύτρια είναι η δίδυμη ομοζυγωτική αδερφή της Linda Hamilton. Η αδερφή της γνώρισε τη δόξα στην ταινία “The Terminator” και στην τηλεοπτική σειρά “Beauty and the Beast”. Η Leslie είχε συμμετοχή στην ταινία “Terminator 2: Judhement Day” ντουμπλάροντας την αδερφή της. Μάλλον δεν κατάλαβε κανείς την αλλαγή.

Ashton – Michael Kutcher

Diane Bondareff/Invision for Starkey Hearing Foundation/AP Images

Diane Bondareff/Invision for Starkey Hearing Foundation/AP Images

Ο δίδυμος αδερφός του Ashton Kutcher έχει γεννηθεί με εγκεφαλική παράλυση. Ο ηθοποιός μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον Michael όταν παρέλαβε το Robert D. Ray Pillar of Character Award το 2017. «Γεννήθηκα με δίδυμο αδερφό οπότε από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον κόσμο έπρεπε να τον μοιραστώ με κάποιον άλλο. Μοιραζόμουν όλα τα γενέθλια, τα Χριστούγεννα, το δωμάτιό μου, τα ρούχα μου, όλα όσα είχα σε αυτόν τον κόσμο και δεν ήξερα ότι υπήρχε κάτι άλλο γιατί είχα πάντα τον αδερφό μου μαζί. Ο αδερφός μου γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση και με έμαθε ότι το να αγαπάς έναν άνθρωπο δεν είναι επιλογή», είχε πει μεταξύ άλλων.

Giovanni – Marissa Ribissi

 

Το αγόρι που μάθαμε ως αδερφό της Phoebe στα «Φιλαράκια» γιατί όλα δένουν γλυκά σε αυτή τη ζωή, μπορεί να μην έχει τρίδυμα παιδιά στην πραγματικότητα, αλλά έχει μία δίδυμη αδερφή, την επίσης ηθοποιό Marissa.

Gisele – Patricia Bündchen

 

Μπορεί να πίστευες ότι η ομορφιά της Gisele είναι μοναδική σε αυτή τη ζωή, αλλά τελικά τη μοιράζεται με την γλυκύτατη δίδυμη αδερφή της Patricia. Οι δυο τους είναι μέλη μιας οικογένειας με 6 συνολικά αδερφές.

 

Κεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP