CELEBRITIES

Οι ιδιοτροπίες των διασήμων που εκνευρίζουν τους συντρόφους τους

@2023 Joel C Ryan/Invision/AP Images

Δεν υπάρχει τέλεια σχέση, ακόμα κι αν αυτή κρατά για περισσότερο από 10 χρόνια και σου μοιάζει ότι θα κρατήσει για πάντα. Δεν υπάρχει τέλεια σχέση γιατί η σχέση συμβαίνει μεταξύ ανθρώπων και όπως πολύ καλά έχει πει και η Άντζελα Δημητρίου, «ουδείς άσφαλτος». Η τελειότητα είναι μία επίπλαστη έννοια και, τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου, είναι μάταιο να την ψάχνεις στις σχέσεις. Καλύτερο είναι να ψάχνεις για ιδιοτροπίες του άλλου με τις οποίες μπορείς να ζήσεις. Όπως έκαναν αυτοί οι διάσημοι, που αποκάλυψαν τις ιδιοτροπίες τους που εκνευρίζουν τους συντρόφους τους (και ενίοτε εκείνες των συντρόφων τους που εκνευρίζουν τους ίδιους).

Οι ιδιοτροπίες των διασήμων που εκνευρίζουν τους συντρόφους τους, έχουν αποκαλυφθεί σε συνεντεύξεις από εκείνες που οι διάσημοι μιλούν με ειλικρινή διάθεση για τον εαυτό τους και τις σχέσεις τους. Κι όλα όσα λένε μάς θυμίζουν ότι θα μπορούσαν να είναι δικά μας λόγια και δικές μας ιδιοτροπίες. Μπορεί να μας χωρίζει το status αναγνωρισιμότητάς τους και μάλλον μία χαώδης απόκλιση των υπολοίπων στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς αλλά είναι κι εκείνοι άνθρωποι και διόλου τέλειοι άνθρωποι, όπως και εμείς.

Ben Affleck – Jennifer Lopez

Μιλώντας στην εκπομπή της Drew Barrymore ο Ben Affleck αποκάλυψε ποιο χαρακτηριστικό του ενοχλεί περισσότερο τη σύζυγό του, Jennifer Lopez. Αν και δεν του το έχει πει ποτέ ευθέως ο Ben Affleck πιστεύει ότι η σύζυγός του θα ήθελε πολύ για εκείνον να αποκτήσει συνοπτικότητα στον λόγο του.

«Μάλλον θα ήθελε να καλλιεργήσω τη συνοπτικότητα στον τρόπο που μιλάω. Δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει, αλλά συνεχίζω και συνεχίζω και συνεχίζω. Μιλάω ακατάπαυστα», είπε ο Ben Affleck. Όσο για το δικό του παράπονο δεν είναι τόσο ιδιοτροπία αλλά αδικία της ζωής και τον καταλαβαίνουμε.

«H Jennifer τρώει ό,τι θέλει. Τρώει μπισκότα, παγωτό, τα πάντα. Γυμνάζεται. Κι εγώ γυμνάζομαι αλλά δεν μοιάζω μαγικά 20 χρόνια νεότερος, καταλαβαίνεις τι λέω;», αναρωτήθηκε ο Ben Affleck. Καταλαβαίνω εγώ Ben, μην ανησυχείς δεν είσαι μόνος.

Beyoncé – Jay Z

Μπορεί στη σκηνή να φροντίζει τα πάντα να δείχνουν στην εντέλεια αλλά στο σπίτι της η Beyoncé είναι λίγο «ακατάστατη», όπως εξομολογήθηκε στο Extra. «Επαναστατώ κατά της τάξης, δεν θέλω να φροντίσω τίποτα. Τα αφήνω. Είμαι χαλαρή. Δεν φοράω παπούτσια ούτε μακιγιάζ. Τα παπούτσια μου μένουν αφημένα στην πόρτα. Η τσάντα μου είναι στην κουζίνα. Νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο πράγμα για εκείνον – είναι πολύ πολύ οργανωμένος», είχε πει για τον εαυτό της και πόσο η ακαταστασία της μπορεί να εκνευρίζει τον Jay – Z.

Chris Hemsworth – Elsa Pataky

Η ικανότητά του να ξεχνά τον χρόνο, ειδικά όταν κάνει surf ή βγαίνει για να διασκεδάσει είναι αυτό που εκνευρίζει την Elsa Pataky, σύμφωνα με τον Chris Hemsworth και την εξομολόγησή του στο news.com.au. Αλλά τι είναι αυτό που εκνευρίζει τον ίδιο στην Elsa Pataky; «Τίποτα δεν με ενοχλεί. Πρέπει να σιγουρευτώ ότι θα βρω τη θέση μου στο κρεβάτι όταν γυρίσω σπίτι», είχε πει γελώντας ο ηθοποιός.

«Μπορώ να γίνω πολύ ξεροκέφαλος και το ίδιο κι εκείνη, πράγμα που μάλλον μας οδηγεί να συγκρουόμαστε καμιά φορά», είχε παραδεχτεί στη συνέχεια με ειλικρίνεια.

Brooklyn Beckham – Nicola Peltz

Μπορεί ως φρεσκοπαντρεμένοι του Hollywood συνήθως να μιλάνε με λόγια απόλυτης (ως και αφόρητης) γλύκας ο ένας για τον άλλο αλλά έχουν αποκαλύψει τις ιδιοτροπίες τους στο GQ. Η Nicola έχει πει ότι οι συνήθειες του Brooklyn να μασά τα παγάκια, να τρώει τα νύχια του και να αφήνει πετσέτες προσώπου παντού στο σπίτι την ενοχλούν, ενώ ο Brooklyn αποκάλυψε ότι δεν του αρέσει το γεγονός ότι η Nicola αφήνει παντού τα προϊόντα που χρησιμοποιεί στο μπάνιο και το ότι μασάει με ανοιχτό το στόμα.

Kevin Bacon – Kyra Sedwig

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας ο Kevin Bacon και η Kyra Sedwig έθεσαν νέους κανόνες συγκατοίκησης μετά από 30 και βάλε χρόνια γάμου. Η Kyra Sedwig ανάγκασε τον Kevin Bacon να φορά εσώρουχα όσο βρίσκεται στο σπίτι και να στρώνει το κρεβάτι του κάθε μέρα κι αυτό είναι πολύ ενδεικτικό του τι την ενοχλούσε τόσα χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια μέρα βρήκαν περιττώματα ποντικού στο κρεβάτι τους που είχε μείνει άστρωτο και έκτοτε «Δεν θα ξεχάσουμε να στρώνουμε το κρεβάτι κάθε μέρα για την υπόλοιπη ζωή μας», όπως είπε η ηθοποιός.

Chrissy Teigen – John Legend

Η καριέρα του John Legend έχει δημιουργήσει μία συνήθεια που η Chrissy Teigen δεν μπορεί να αντέξει. «Ο προγραμματισμός του. Θα μου πει κάτι που ξέρει ότι δεν άκουσα και θυμώνει όταν μετά μπερδεύομαι. “Έι, θα πάω τη Luna στο σχολείο αύριο και επίσης πάω στην Washington DC την άλλη εβδομάδα”, θα πει», είχε αποκαλύψει η Chrissy Teigen στο Twitter.