CELEBRITIES

Οι διάσημοι που δεν έκαναν σεξ πριν τον γάμο

@2023 Lynne Sladky/AP Images

Ο Περίανδρος Πώποτας του Καφέ της Χαράς θα ήταν περήφανος γι’ αυτούς. Οι διάσημοι που θα δεις σε αυτή τη λίστα δεν έκαναν σεξ πριν τον γάμο, θέλοντας να συμμορφωθούν με τους κανόνες της εκκλησίας τους ή να χτίσουν πιο γερές πνευματικές σχέσεις με το άλλο τους μισό.

Οι διάσημοι που δεν έκαναν σεξ πριν τον γάμο, μίλησαν ανοιχτά γι’ αυτό και μοιράστηκαν τις αιτίες που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, αλλά και το πώς ήταν αυτή η εμπειρία για τους ίδιους και τους συντρόφους τους.

Jessica Simpson

Πριν παντρευτεί με τον Nick Lachey, η Jessica Simpson μιλούσε δημόσια για την απόφασή της να απέχει από το σεξ μέχρι να ντυθεί νυφούλα. Η Jessica Simpson είχε πει ότι ήταν πολύ νευρική όταν κλήθηκε να συζητήσει το θέμα του σεξ για πρώτη φορά με τον Nick, αλλά εκείνος έκανε υπομονή μέχρι το 2002 που παντρεύτηκαν.

«Έκανε παύση προκειμένου να το επεξεργαστεί κι εγώ σκέφτηκα “Λοιπόν, Jessica πάει το πλοίο σάλπαρε”. Μου είπε “Το σέβομαι. Σε ευχαριστώ που μου το είπες”», είχε γράψει η Jessica Simpson στην αυτοβιογραφία της, Open Book για εκείνη τη συζήτηση.

Justin και Hailey Bieber

Ο Justin Bieber είχε ερωτικές συντρόφους μέχρι να γίνει ζευγάρι με τη σύζυγό του, Hailey, αλλά όταν οι δυο τους επανασυνδέθηκαν το 2019, εκείνος είχε ήδη αποφασίσει να απέχει από το σεξ, απόφαση που κρατούσε 2 χρόνια. Το ζευγάρι αποφάσισε να συνεχίσει να απέχει από το σεξ παρέα μέχρι τον γάμο του.

«Ο Θεός δεν μας ζητά να μην κάνουμε σεξ επειδή θέλει τους κανόνες κι όλα αυτά. Είναι σαν να λέει “Προσπαθώ να σας προστατέψω από τον πόνο”. Νομίζω ότι το σεξ μπορεί να προκαλέσει πολύ πόνο. Μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν σεξ επειδή δεν νιώθουν αρκετοί. Επειδή δεν έχουν αρκετή αυτοπεποίθηση. Οι γυναίκες το κάνουν και οι άντρες το κάνουν. Ήθελα αφιερωθώ στον Θεό με αυτόν τον τρόπο, επειδή ένιωσα πραγματικά ότι ήταν καλύτερο για την κατάσταση της ψυχής μου. Και πιστεύω ότι μας ευλόγησε με τον Hailey ως αποτέλεσμα», είπε ο Justin στη Vogue.

Adriana Lima

Η καθολική πίστη της Adriana Lima επηρέασε την απόφασή της να μην κάνει σεξ μέχρι τον γάμο της. Εξήγησε ότι κάθε πιθανός γαμπρός θα έπρεπε να σεβαστεί την απόφασή της και αν δεν τη σέβονταν, τότε δεν ήταν σίγουρα οι κατάλληλοι σύντροφοι για εκείνη.

«Το σεξ είναι για μετά τον γάμο. Πρέπει να σεβαστούν ότι αυτή είναι η απόφασή μου. Αν δεν υπάρχει σεβασμός, τότε δεν με θέλουν», είχε πει στο GQ.

Miranda Kerr και Evan Spiegel

Όταν η Miranda Kerr ξεκίνησε τη σχέση της με τον ιδρυτή του Snapchat, Evan Spiegel, το ζευγάρι αποφάσισε να περιμένει μέχρι τον γάμο για να κάνει σεξ, σεβόμενο την αγάπη του Spiegel για τις παραδόσεις.

«Δεν θα κάνουμε παιδιά. Όχι πριν παντρευτούμε. Ο σύντροφός μου είναι πολύ παραδοσιακός. Δεν μπορούμε να… Εννοώ, απλά περιμένουμε», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα The Times, η Miranda Kerr.

Tina Fey

διάσημοι που δεν έκαναν σεξ πριν τον γάμο @2023 Jordan Strauss/Invision/AP Images

Η Tina Fey δεν είχε κάνει ποτέ σεξ μέχρι τον γάμο της με τον Jeff Richmond. Ήταν 24 ετών. Αστειεύτηκε ότι η αιτία ήταν μία μείξη των χριστιανικών αξιών της και του γεγονότος ότι κανείς δεν ενδιαφερόταν να κάνει σεξ μαζί της.

Mariah Carey και Nick Cannon

διάσημοι που δεν έκαναν σεξ πριν τον γάμο @2023 Donald Traill/AP Images

Η Mariah Carey και ο Nick Canon είχαν κάνει σεξ με άλλα πρόσωπα πριν παντρευτούν, αλλά όταν έγιναν ζευγάρι αποφάσισαν να απέχουν από το σεξ μέχρι να πουν το I do.

«Δεν είναι ότι δεν κάναμε τίποτα, απλά δεν κάναμε τα πάντα. Δεν θα ήθελα να αναγκάσω κάποιον να το κάνει αυτό, αλλά και οι δύο έχουμε τα ίδια πιστεύω και σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ πιο ιδιαίτερο αν περιμέναμε μέχρι να παντρευτούμε. Και ήταν και ακόμα είναι», έλεγε στη Mirror κάποια χρόνια πριν αυτός ο γάμος καταλήξει σε διαζύγιο, η τραγουδίστρια.

Ashely Graham και Justin Ervin

Η Ashley Graham και ο Justin Ervin περίμεναν μέχρι τον γάμο τους για να ολοκληρώσουν τη σχέση τους. Το μοντέλο είχε μιλήσει στο Elle για το πώς αυτή η απόφαση ενίσχυσε τη μεταξύ τους σχέση.

«Κάτι που έκανε για εμάς ήταν ότι έχτισε τη φιλία μας και την εμπιστοσύνη μεταξύ μας και την επικοινωνία μας. Σίγουρα, είχαμε σεξουαλική έλξη ο ένας προς τον άλλο και κάναμε προκαταρκτικά. Όλα αυτά υπήρχαν. Δεν ανησυχούσα μήπως το σεξ δεν είναι καλό μαζί του. Περισσότερο ανησυχούσα για το αν τον εμπιστεύομαι κι αν είναι κάποιος με τον οποίο θέλω να περάσω όλη μου τη ζωή», είχε πει.