CELEBRITIES

Ο Βαλάντης, η έκρηξη στο Survivor, οι χοντροί, οι πλαστικές της Μαρινέλλας και η απόσυρση του Πάριου

Papadakis Press/Προκόπης Οικονομόπουλος

Έξω φρενών ο Βαλάντης στο Survivor με τη συμπαίκτριά του, Μυριέλλα Κουρεντή. Μιλούσε έντονα και κορύφωσε με προτεταμένο τον δείκτη για να γίνει πειστικός στη συνομιλήτριά του (αν αυτό που παρακολουθήσαμε συγκαταλέγεται στο είδος του διαλόγου).

«Ό,τι τον ενοχλεί το δείχνει, κάποια συμπεριφορά που δεν του αρέσει θα το δείξει. Ο Βαλάντης έδωσε το τηλέφωνό μου αν χρειαστεί κάποιος να επικοινωνήσει από την παραγωγή. Εύχομαι να μην του σπάσει κάποιος τα νεύρα, γιατί θα γίνει πολύ κακός» είπε η πρώην σύντροφος και μητέρα του πρώτου παιδιού του, Έλενα Γκρέκου στο Happy Day.

Ο Βαλάντης δεν χρειάστηκε μέρες για να προσαρμοστεί. Από τις πρώτες κιόλας ώρες επιβεβαίωσε πως επιλέχθηκε από την παραγωγή για τον εκρηκτικό και πολλές φορές προσβλητικό τρόπο του.

Να υπάρχουν εντάσεις, να υπάρχει ενδιαφέρον, να μην είναι ψόφια τα πράγματα, αλλά κι αυτή η συμπεριφορά υπερβαίνει τα εσκαμμένα.

Βαλάντης: «Τι δεν σε ενδιαφέρει κορίτσι μου;»

Ο Βαλάντης έχει μέρες που ασχολείται με τη Μυριέλλα Κουρεντή. Δικαίως ή αδίκως; Ό,τι κι είναι, το ‘χει χάσει το παιχνίδι με τον τρόπο του. Του διαλόγου είχε προηγηθεί συμβούλιο του νησιού, κατά το οποίο η Μυριέλλα Κουρεντή είχε πει πως ζαλίστηκε στο παιχνίδι λόγω έντασης και τα μάτια της έκαναν πουλάκια και ο Βαλάντης είχε απαντήσει: «πουλάκια έβλεπες σίγουρα» αναφερόμενος στο «φλερτ» με παίκτη της αντίπαλης ομάδας.

Βαλάντης: Άκου με τι σου λέω. Συμβουλή πάλι. Πάλι μιλάς. Σταμάτα μιλάει ένας μεγαλύτερός σου.

Μυριέλλα Κουρεντή: Δεν με ενδιαφέρει Βαλάντη.

Βαλάντης: Δεν σε ενδιαφέρει;

Μυριέλλα Κουρεντή: Εγώ, σέβομαι και τους μικρότερούς μου.

Βαλάντης: Τι δεν σε ενδιαφέρει κορίτσι μου;

Μυριέλλα Κουρεντή: Και τους μεγαλύτερούς μου και τους ίδιους με εμένα.

Βαλάντης: Τι λες ρε τώρα;

(δώσε ένταση, πάμε για κορύφωση)

Βαλάντης: Ρουφιάνα, σε παρακαλώ. Σου λένε κάτι στο αυτί και πας και το λες. Τι είναι αυτά που λέτε; Δεν ντρέπεσαι λίγο; Εκθέτεις τους ανθρώπους έτσι. Όχι, έτσι σου πρέπει τελικά. Μην μου μιλάς. Σε παρακαλώ. Δεν ντρέπεσαι λίγο. Είσαι πολύ μικρή για να με συγκρίνεις εσύ εμένα. Άντε ρε από ‘κει πέρα. Ναι, ρε εσένα που έχεις γκόμενο έξω και χαλβαδιάζεσαι εδώ πέρα. Σε σιχάθηκα.

(φινάλε και χειροκρότημα)

Βαλάντης: Λίγο τσίπα ρε. Σε έναν άνθρωπο 46 ετών ρε. Με τρία παιδιά. Δεν ντρέπεσαι λίγο; Που δεν έχεις κάνει. Τίποτα δεν έχεις προσφέρει ακόμα. Πρόσφερε πρώτα. Τι έχεις κάνει κορίτσι μου; Έχεις παίξει κομπάρσος σε ένα σίριαλ; Τι έχεις κάνει;

Ποιος να πέσει από τα σύννεφα; Έστω και λίγο να έχεις παρακολουθήσει τις συνεντεύξεις και τις δημόσιες τοποθετήσεις του Βαλάντη θα έχεις καταλάβει πολλά.

Όταν ο Πάριος και η Αλεξίου έπρεπε να πάνε σπίτια τους

Ήταν το 2012 όταν είχε μιλήσει για τον Γιάννη Πάριο, τη Χαρούλα Αλεξίου και τη Δήμητρα Γαλάνη με τον Πάριο να παίρνει τη μερίδα του λέοντος ως προς τη χολή.

«Εγώ δεν θα τραγουδάω 45 και 50 ετών. Δεν θα έβλεπα πια τον Γιάννη Πάριο. Τον θαυμάζω, είναι από τους αγαπημένους μου τραγουδιστές, αλλά όλα έχουν ένα όριο. Μετράει η εικόνα και το όλο πακέτο.

Ούτε τη Χαρούλα Αλεξίου και τη Δήμητρα Γαλάνη θα παρακολουθούσα. Νομίζω ότι πρέπει να σταματάς σε ορισμένη ηλικία. Είσαι σαν τους ποδοσφαιριστές, μετά τα 50 σου, μπορείς να ασχοληθείς με κάτι άλλο.

Ο Γιάννης είναι από τις μεγαλύτερες φωνές που έχουν υπάρξει και από τους αγαπημένους μου τραγουδιστές, αλλά όταν τον άκουσα στην ηχογράφηση στο Μέγαρο, να μην βγαίνει η φωνή και να φωνάζει» είπε, ο Βαλάντης.

«Τώρα έφυγα εγώ πήγα σπίτι μου, έφυγε και η Αλεξίου και πήγε σπίτι της. Το κενό μας είναι ικανός να το καλύψει; Μακάρι. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Δεν τον σπρώχνουμε για να πάμε μπροστά. Την πλάτη μας έβλεπε μια ζωή» θα απαντήσει λίγο αργότερα ο Γιάννης Πάριος στον Γιώργο Λιάγκα για τα περί αναγκαστικής απόσυρσης. Όμορφα κι ωραία.

Ε, όχι να τραγουδάμε 45-50 ετών. Πού τα είδες αυτά Γιάννη Πάριε στο κάτω κάτω της γραφής; 46 ετών φέτος ο Βαλάντης και με μία πρόχειρη αναζήτηση στο διαδίκτυο βλέπω 12 Δεκεμβρίου 2018 «Βαλάντης, Χατζίδου και Ντρούλιας brothers» σχήμα που θα ανάψει φωτιές στη νύχτα.

Πιστός στις απόψεις του; Πιστός. Πάτησε τα 45, τέρμα τα μικρόφωνα. Πήγε στο Survivor ο άνθρωπος. Ουδεμία σχέση με τις πίστες τούδε και στο εξής. Αν δηλαδή βγαίνοντας από το Survivor του κάνουν πρόταση για εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο θα πει «τόπος στα νιάτα».

Η Μαρινέλλα, τα φουσκώματα, οι σιλικόνες και η Ζιγκουάλα αγάπη γλυκιά μου

Και πάμε να δούμε λίγα ακόμα παραδείγματα. Γιατί είναι και οι δηλώσεις πολλές, δεν είναι ότι είπε κάτι μια φορά ας το δούμε και ως απερισκεψία.

«Μπορώ να πω ότι είμαι κομπλεξικός με το πάχος. Ήμουν παχύς από μικρό παιδί. Ήμουν παχύσαρκο. Περιθωριακό άτομο για το κοινωνικό σύνολο που ήμουν με τα άλλα παιδιά. Είχα το παρατσούκλι ”ο χοντρός”, ”το χάμπουργκερ”.

Οπότε από τότε και μετά πάντα προσπαθώ να είμαι αδύνατος. Και πάντα όταν βλέπω τους ανθρώπους προσπαθώ να είναι όλοι αδύνατοι. Δεν ξέρω αν ακούγεται ρατσιστικό, αυτό είμαι. Αυτό μου αρέσει. Όπως δεν μου αρέσουν οι μεταλλάξεις. Θέλω να γεράσω φυσιολογικά, σαν άντρας. Δεν μπορώ τα φουσκώματα, τις σιλικόνες.

Παραμορφωνόμαστε και νομίζουμε ότι είμαστε κάτι ωραίο. Δεν μου άρεσε όταν πήγα και είδα τη Μαρινέλλα που τραγουδούσε με τον Αντώνη Ρέμο. Δεν είναι θέμα αξίας, η εικόνα δεν μου αρέσει. Όπως και η φωνή αρχίζει να χαλάει μετά από κάποια χρήση. Εγώ, σαν τραγουδιστής και μουσικός το ακούω» θα πει ο Βαλάντης στην Τατιάνα Στεφανίδου βάζοντας στο κάδρο και τη Μαρινέλλα.

Έχουμε και λέμε. Χοντροφοβία, φόβος παραμόρφωσης και φωνή με ημερομηνία λήξης.

Αυτό το «είμαι κομπλεξικός με το πάχος» φυσικά και εξηγεί πολλά. Πάρα πολλά. Και πάμε με τούτα και με ‘κεινα στο επόμενο μεγάλο κεφάλαιο, αυτό των κιλών.

Ο Βαλάντης το δήλωσε. Με το πάχος είναι κομπλεξικός. Θέλει να ζει σε έναν κόσμο με αδύνατους ανθρώπους. Δεν ξέρει αν αυτό είναι ρατσιτσικό (έλα καλέ ρατσιστικό) αλλά αυτό νιώθει, αυτό λέει.

Καλό θα ήταν τα θέματά μας να τα αντιμετωπίζουμε κατάματα και να τα λύνουμε για να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι και να μην ταλαιπωρούμε εαυτούς και αλλήλους, αν με ρωτάς.

Τι γίνεται όταν δεν λύνονται;

Βαλάντης, ο γυναικολόγος

«Μία γυναίκα έγκυος μπορεί να πάρει μέχρι 12 κιλά, αυτό είναι το φυσιολογικό. Αν πάρει 40 λίγο ξεφεύγεις. Αυτά μετά δεν μαζεύονται.

Είχα πει πως δεν μου αρέσει έναν άνθρωπο που ερωτεύομαι κομψό ξαφνικά να μου γίνει κάτι άλλο. Μου αρέσει ο άνθρωπος να είναι αδύνατος, το θεωρώ υγεία. Αν δεν τρως δεν παχαίνεις.

Αν η γυναίκα πάρει 20-25 κιλά θα της πως ”αν δεν τα χάσουμε δεν θα είμαστε καλά”. Ο άνθρωπος που είναι παχύσαρκος τον θεωρώ ασθενή, σαν τον ναρκομανή, ίσως και χειρότερο».

Αυτά γίνονται κι αυτά λέγονται. Ο Βαλάντης τα είπε και δεν τα ανασκεύασε στην πορεία γιατί δεν είχε κάνει κανένα λάθος. Ούτε παρανόηση έκανες. Ό,τι είπε.

«Καταστρέφεις τη γυναίκα αν κάνεις 3 παιδιά με μία γυναίκα»

Και για να το κλείσουμε το θέμα – μέχρι να το ανοίξουμε εκ νέου, αφορμές θα ‘χουμε- να μιλήσουμε και για τη συνέντευξη του Βαλάντη στο περιοδικό Λοιπόν. Η ερώτηση αφορούσε στο ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου.

Ο Βαλάντης απάντησε: «Νομίζω πως το αποκλείω, αλλά ποτέ μην λες ποτέ. Έχω κάνει στο παρελθόν έναν γάμο κι έχω 3 παιδιά, με 3 διαφορετικές γυναίκες. Καταστρέφεις τη γυναίκα αν κάνεις 3 παιδιά με μία γυναίκα. Τι να πρωτοκοιτάξει; Τον εαυτό της ή τα 3 παιδιά; Το λέω για χιούμορ, αλλά στην ουσία αν το δεις σοβαρά. Μέχρι να φτάσει στην ηλικία των 9 ετών το παιδί, η γυναίκα δεν θα έχει προσωπική ζωή».

Γιατί όπως είναι γνωστό, μόλις κάνεις παιδί η ζωή τελειώνει για ‘σένα μάνα που επωμίζεσαι το βάρος του μεγαλώματός του.

Τι να πρωτοκάνεις κι εσύ έρμη μάνα; Να αλλάξεις πάνα; Να θηλάσεις; Να γίνεις και συλφίδα γιατί σε θέλει και γκομενάρα το στεφάνι σου. Να τον ζητήσεις στα σινεμά; Στα τηλέφωνα που κλείνουν; Στις ειδήσεις των 9; Τι να πρωτοκάνεις; Να πάει το παιδί 9 ετών να νοικιάσει ένα σπίτι να μείνει μόνο του, να ξενοιάσεις.