CELEBRITIES

Ο Tom Hardy πήρε κρυφά μέρος σε αγώνες πάλης κι έφυγε με το χρυσό μετάλλιο

@2022 Joel Ryan/Invision/AP Images

Το ότι βλέπεις έναν ηθοποιό του Hollywood να παίζει τον υπερήρωα σε ταινίες δράσης, όπως για παράδειγμα συμβαίνει με τον Tom Hardy και την ταινία Venom, δεν σημαίνει ότι οι κινήσεις του είναι τόσο αποτελεσματικές σε μία αληθινή μάχη. Γράψε λάθος. Όταν το παράδειγμα είναι ο Tom Hardy, η πραγματική ζωή αποδεικνύει ότι είναι μάλλον ακόμα καλύτερος στη «μάχη» εκτός οθόνης.

Ο Tom Hardy εξέπληξε τους παρευρισκόμενους σε πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών, και πιο συγκεκριμένα του είδους Brazilian Jiu Jitsu, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022 όταν μπήκε στο ring για να παλέψει κι εκείνος με τους συναθλητές του. Ο ηθοποιός ήταν τόσο καλός στους αγώνες του πρωταθλήματος UMAC Milton Keynes BJJ Open στο σχολείο Oakgrove της πόλης Milton Keynes της Βρετανίας, που έφυγε από εκεί έχοντας κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Tom Hardy είχε κανονίσει να συμμετέχει κρυφά στο πρωτάθλημα στο οποίο κατάφερε να νικήσει όλους τους αντιπάλους του. Το κοινό δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του όταν ο σταρ του κινηματογράφου εμφανίστηκε με τη στολή jiu jitsu του, ωστόσο, κάποιοι πιο ψύχραιμοι κατάφεραν να καταγράψουν τον αγώνα για να έχουμε εμείς να σου δείξουμε τα πειστήρια των ικανοτήτων τους. Ένας χρήστης του TikTok μοιράστηκε ένα video απο αγώνα του Tom Hardy στο εν λόγω πρωτάθλημα.

Το πρωτάθλημα που κατέληξε με τον Tom Hardy να φορά το χρυσό του μετάλλιο και να κρατά τη βεβαίωση συμμετοχής (και νίκης του) όπου αναγράφεται το πλήρες όνομά του, Edward Hardy, ήταν ανοιχτό σε συμμετέχοντες κάθε επιπέδου BJJ, ενήλικους και ανήλικους που διαγωνίστηκαν σε αντίστοιχες κατηγορίες.

Ο τελευταίος του αντίπαλος ήταν ο 42 ετών Andy Leatherhead που μίλησε για την εμπειρία του στη Daily Mail. «Ήξερα ότι είχε συμμετάσχει σε προηγούμενο τοπικό διαγωνισμό κι ότι είχε κερδίσει δύο χρυσά και ήξερα ότι θα είμαστε στην ίδια κατηγορία (ηλικία, ζώνη και βάρος). Έλεγα γι’ αστείο ότι αν ερχόταν να αγωνιστεί, θα ήθελα να ήμουν εγώ ο αντίπαλός του», είπε για τον Tom Hardy.

Όπως εξήγησε ο αντίπαλός του, κατάλαβε ότι είχε δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα όταν είδε το όνομα Edward Hardy μία μέρα πριν στις συμμετοχές. Την τελευταία μέρα του πρωταθλήματος συναντήθηκαν στον τελικό. «Ήταν πολύ συγκεντρωμένος. Η ένταση που έχει στις ταινίες του, ήταν εκεί. Δεν είπε λέξη, τίποτα. Την ώρα του αγώνα ήταν αδύνατο να μην προσέξεις ότι ήταν εκείνος, αλλά μετά τον είδα απλά ως τον ανταγωνισμό μου. Έκανα ένα λάθος και το εκμεταλλεύτηκε. Το κατάφερε απόλυτα και με έριξε κάτω και μετά τέλειωσε γρήγορα», τόνισε.

 

Μετά τον αγώνα μίλησαν κι όπως είπε ήταν πολύ προσγειωμένος. «Είπε “αυτά τα πράγματα είναι πολύ έντονα” κι ακόμα κι αν πολλές φορές τα κάνει στις ταινίες, είπε ότι το jiu jitsu είναι κάτι αληθινό και αγχωτικό όταν το κάνεις», σημείωσε ο αντίπαλος του Tom Hardy.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Tom Hardy εμφανίζεται ξαφνικά σε ένα πρωτάθλημα jiu jitsu στη Βρετανία. Τον περασμένο μήνα έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα REORG που συγκέντρωνε χρήματα για προσωπικό του στρατού που αντιμετωπίζει σωματικά και πνευματικά προβλήματα υγείας.

Ο Tom Hardy αναμένεται να επαναλάβει τον ρόλο του ως Eddie Brock στην επόμενη ταινία της σειράς Venom που βρίσκεται στο στάδιο της προ – παραγωγής. Ως τότε, μπορεί να εμφανιστεί οπουδήποτε με τη μπλε jiu jitsu στολή του και να σαρώσει τα μετάλλια.