CELEBRITIES

O Θοδωρής Μαραντίνης μιλά για το «πολύ περίεργο κλίμα» στο διαζύγιό του

Instagram.com/thodorismarantinis_official/

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν ένας εκ των καλεσμένων του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, 4 Ιουνίου. Ο τραγουδιστής και frontman τον Onirama μίλησε για το διαζύγιό του, την προσωπική του ζωή, τους 2 γιους του, αλλά και για κάποια μελλοντική συμμετοχή του στη Eurovision.

«Πλέον αυτό που ψάχνω σε έναν άνθρωπο είναι πολύ καλή συνεννόηση και επικοινωνία. Στη φάση και την ηλικία που είμαι, αυτό είναι το Α και το Ω για μια καλή σχέση… Έχω χωρίσει εδώ και 5 χρόνια. Καταρχάς για να φτάσει μια σχέση μου στα παιδιά μου πρέπει να θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ σοβαρό και αξίζει να φτάσει», ανέφερε στην αρχή ο Θοδωρής Μαραντίνης μιλώντας τα παιδιά του και την προωπική του ζωή.

«Αν το συνδυάσεις και με τη δουλειά που κάνουμε, όταν εμφανίζεις κάτι, πρέπει να είσαι σίγουρος, γιατί μεγεθύνεται λίγο. Λίγο εσκεμμένα και συνειδητά το έχω αφήσει εκτός. Επειδή έχουν ανοίξει πολλές εκκρεμότητες στη δουλειά, στην υγεία και δεν θέλω να γίνει με το ζόρι και κάτω υπό λάθος συνθήκες. Για εμένα είναι ένα θέμα περίεργο και λίγο δευτερεύον. Ποτέ δεν λέμε ποτέ όμως», πρόσθεσε για τον ίδιο θέμα.

Θοδωρής Μαραντίνης: «Πολύ περίεργο κλίμα. Σε όλα τα παιδιά, ο χωρισμός αφήνει ένα παράπονο»

Μιλώντας για το διαζύγιό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέφερε πως: «Έχω περάσει πολύ όμορφα και καταπληκτικά με άτομα που μου έδωσαν πολλή αγάπη και ωραίες στιγμές, αλλά για να πάει στο επόμενο επίπεδο δεν είναι της παρούσης για εμένα. Προσπαθώ να ρυθμίσω τη δουλειά μου. Έχω πολλές εκκρεμότητες ακόμα με το διαζύγιό μου. Πολύ περίεργο κλίμα, το οποίο και αυτό οφείλει να τακτοποιηθεί κάποια στιγμή, ελπίζω και εύχομαι. Έχω τα παιδιά μου πολλές μέρες, οπότε τρέχω. Μεγαλώνουν, είναι στην εφηβεία. Το βάρος μου είναι εκεί. Νομικά δεν έχουμε συνεπιμέλεια, έχουμε όμως πρακτικά. Έχω 3,5 μέρες την εβδομάδα τα παιδιά, 3 βράδια, τα μισά Χριστούγεννα και το μισό Πάσχα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο τραγουδιστής μίλησε για τη μεταβατική φάση που βιώνει σε συνδυασμό με τα παιδιά του και το πώς αυτά βιώνουν το διαζύγιο. «Είναι η μεταβατική μου φάση τώρα. Μέσα από αυτό μπήκε η προτεραιότητα στα παιδιά μου, έχοντας αρκετό χρόνο μαζί τους και σε όλη τη δύσκολη φάση που περάσαμε, να μπορέσω να είναι όσο γίνεται ανώδυνο γι’ αυτούς. Μπορεί να ακυρώσω γυρίσματα, δουλειές για να μη χάσω χρόνο από τα παιδιά μου. Μπορεί να μου στοιχίζει στη δουλειά μου, αλλά δεν με νοιάζει.

Σε όλα τα παιδιά, ο χωρισμός αφήνει ένα παράπονο. Όπως και σε άλλα παιδιά που δεν χωρίζουν οι γονείς τους και θα έπρεπε να χωρίσουν. Το θέμα είναι να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο αυτό και στα υπόλοιπα κομμάτια να λάβουν πολλή αγάπη».

Όσο για τη Eurovision την οποία και παρακολούθησε για πρώτη φορά από κοντά, ο Θοδωρής Μαραντίνης περιέγραψε στην εμπειρία του στο στάδιο: «Πρώτη φορά πήγα Σουηδία και Eurovision. Να πω την αλήθεια δεν την έπαιρνα πολύ σοβαρά γιατί είναι ένα κομμάτι της αισθητικής της που το αντιλαμβάνομαι αλλά δεν μου αρέσει και τόσο. Όταν πήγα εκεί με κέρδισε η αγάπη και η ενότητα των ανθρώπων που έβλεπα στο χώρο. Συνολικά στο γήπεδο υπήρχε μια διάθεση για αγάπη, για ενότητα. Περίμενες ότι θα υπήρχε ανταγωνισμός αλλά υπήρχε μεγάλη αγάπη. Παρόλο που υπήρχε όλο αυτό με το Ισραήλ, που είχε δημιουργήσει μια ένταση, ακόμα και εκείνη τη στιγμή υπήρχε αγάπη».

Όσο για το ενδεχόμενο να συμμετέχει μαζί με τους Onirama στη Eurovision, ο ίδιος είπε: «Δεν ξέρω αν εμείς θα πηγαίναμε στη Eurovision, δεν λέω “ποτέ”. Δεν μου αρέσει να είμαι απόλυτος. Αν υπάρχει ένα τραγούδι, στο οποίο εγώ αισθάνομαι καλά και πληροί τις προϋποθέσεις τις συγκεκριμένες…».