CELEBRITIES

Ο Τάσος Ιορδανίδης και ο γιος του είναι οι ανερχόμενοι TikTokers, που θες να δεις

24MEDIA Αγγελική Καλαμαρά

Εκτός από ηθοποιός και σκηνοθέτης, ο Τάσος Ιορδανίδης έχει πρόσφατα αποκτήσει και την ιδιότητα του παρουσιαστή, αφού βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής Μπαμπά-δες. Η ζωή του ως μπαμπάς 2 παιδιών, σίγουρα τον κάνει λίγο πιο έμπειρο παρουσιαστή γι’ αυτή την εκπομπή της ΕΡΤ. Τον κάνει επίσης -ή μάλλον πάει να τον μετατρέψει σε έναν έμπειρο TikToker.

Ο Τάσος Ιορδανίδης, λοιπόν, μυήθηκε από τον γιο του, Δάνο, που ανήκει στην Generation Alpha καθώς ήρθε στον κόσμο το 2013, στον κόσμο του TikTok και άνοιξε μαζί του λογαριασμό. Κάπως έτσι, μπαμπάς και γιος, βάδιδαν στα χνάρια της Kim Kardashian και της κόρης της, North West, που διατηρούν κοινό λογαρισμό σε αυτήν τη πλατφόρμα.

Είναι ο Τάσος Ιορδανίδης και ο γιος του ανερχόμενοι TikTokers;

Ως Danos_dad θα βρεις τον καλλιτέχνη και τον γιο του στο TikTok, όπου ήδη έχουν δημοσιεύσει από κοινού τα 3 πρώτα τους βίντεο. «Δάνος και Τάσος. Γιος και μπαμπάς. Ερωτήσεις και απαντήσεις», αναγράφεται στην περιγραφή του προφίλ τους, προϊδεάζοντάς μας για το περιεχόμενο που θα βλέπουμε από εδώ και στο εξής. Και για να σε απαλλάξουμε από τον κόπο να κάνεις τη σχετική αναζήτηση, παρακάτω συγκεντρώσαμε για εσένα τα 3 αυτά βίντεο, που μπαμπάς και γιος έχουν αναρτήσει στο προφίλ που μοιράζονται.

Τα βίντεο αθλητικού περιεχομένου σε στιλ quiz γνώσεων ξεκινάνε με τον Δάνο που δεν φαίνεται στην κάμερα να «πιάνει» τον Τάσο Ιορδανίδη σε άκυρες στιγμές μέσα στη μέρα και να του κάνει διάφορες μπασκετικές ερωτήσεις. Με τη σειρά του, ο ηθοποιός απαντά ή κάνει τις δικές του προβλέψεις, με βάση τις γνώσεις του.

Μην ξεχνάς ότι μπαμπάς και γιος είναι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, ενώ μάλιστα έχουν βρεθεί και μαζί στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας. Επιπλέον, ο Τάσος Ιορδανίδης είχε υποδυθεί στην ταινία Ταξίδι στα αστέρια τον φίλαθλο του Παναθηναϊκού, ο οποίος εξιστορούσε στους νεότερους τις μεγάλες στιγμές της ομάδας.

Στις 15 Δεκεμβρίου του 2011, η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης παντρεύτηκαν στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Πειραιά. Το 2013 απέκτησαν τον γιο τους, Δάνο, ενώ το 2016 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Νάγια.

«Με γοητεύει η αθωότητά τους, γιατί μας υπενθυμίζει πως κάποτε υπήρξαμε και εμείς παιδιά. Όλη αυτή η έννοια του παιχνιδιού, το ότι ανακαλύπτουν τον κόσμο καθημερινά, με ενθουσιάζει. Περίμενα πως θα είμαι κάπως έτσι με τα παιδιά, αλλά όχι τόσο χαζομπαμπάς. Ευτυχώς που υπάρχει η σύζυγος και κάπως εξισορροπεί τα πράγματα», έχει αναφέρει σε συνέντευξή του ο ηθοποιός.

Τόσο η Θάλεια Ματίκα όσο και ο Τάσος Ιορδανίδης έχουν εκφράσει πολλές φορές δημόσια τον έρωτά τους, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της σχέσης τους. Ανάμεσα σε αυτές τις φορές συγκαταλέγεται και εκείνη που η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ για την αρχή της σχέσης τους και την άρνηση που έδειχνε.

«Ήμουν τελείως αρνητική στην αρχή. Τον έβλεπα σαν έναν καλό μου φίλο που του έλεγα τα δικά μου. Ήξερα ότι του αρέσω. Με κυνήγησε, δεν μπορώ να πω. Όταν μου είπε πως θα βγει με μία άλλη κοπέλα, κάτι ξύπνησε μέσα μου. Εκείνη την ημέρα τον κάλεσα στο σπίτι μου να δούμε DVD», είχε αναφέρει η Θάλεια Ματίκα, μεταξύ άλλων.