CELEBRITIES

Ο Τάσος Ιορδανίδης εξομολογείται για την αρχή της σχέσης του με τη Θάλεια Ματίκα: «Με κάλεσε σπίτι της και δεν έφυγα ποτέ»

24MEDIA Αγγελική Καλαμαρά

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα φέτος παρουσιάζουν ένα έργο πολύ προσωπικό. Εκείνος το έγραψε, εκείνη το σκηνοθετεί, το ερμηνεύουν μαζί και μαζί λένε στο κοινό αυτό που αισθάνονται ο ένας για τον άλλο, την επιλογή να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου κάθε μέρα. Με αφορμή την παράσταση Θέλω να σου κρατάω το χέρι, αλλά και τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη Γη της Ελιάς, ο Τάσος Ιορδανίδης βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The Tonight Show. Μεταξύ άλλων, μίλησε φυσικά και για τη σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα.

Ο Τάσος Ιορδανίδης αναφέρθηκε στην πρώτη γνωριμία τους και στο πώς ξεκίνησε η σχέση τους που μετρά 14 χρόνια. Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα συνεργάστηκαν στην παράσταση Το Δάσος και η γνωριμία τους που ξεκίνησε ως συνεργασία, μετατράπηκε σε έναν έρωτα που κρατά μέχρι σήμερα. Όπως αποκάλυψε ο Τάσος Ιορδανίδης, παρόλο που η Θάλεια Ματίκα τον «ιντρίγκαρε» από την αρχή, ο ίδιος βρισκόταν σε σχέση όταν τη γνώρισε.

Ο Τάσος Ιορδανίδης για την αρχή της σχέσης του με τη Θάλεια Ματίκα

«Εγώ ήμουν σε σχέση την οποία υπεραγαπούσα, ήμασταν ερωτευμένοι κλπ. Έρχεται η Ματίκα για δουλειά, μου άρεσε πάρα πολύ σαν γυναίκα. Είτε είσαι ερωτευμένος, είτε είσαι καψούρης, είτε είσαι παντρεμένος το χούι δεν φεύγει ποτέ, δηλαδή βλέπεις μια ωραία γυναίκα», σημείωσε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Πράγματι, αρχίσαμε να επικοινωνούμε. Της έκανα πρόταση για δουλειά, με ιντρίγκαρε, όπως είναι φυσιολογικό και πριν την καλέσω με ιντρίγκαρε. Tην πρώτη φορά που την είδα ένιωσα πως κάτι γίνεται. Φυσικά, προέκυψαν κάποιοι άλλοι λόγοι που με την κοπέλα που ήμουν αποστασιοποιηθήκαμε, χώρισαν οι δρόμοι μας», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Η σχέση τους στην αρχή παρέμεινε φιλική με την Θάλεια Ματίκα μάλιστα να του εκμυστηρεύεται τα προσωπικά της, όπως είπε. Η στιγμή για να ξεκινήσει ο έρωτάς τους, ήρθε όταν ο Τάσος Ιορδανίδης της είπε ότι ξεκίνησε να βγαίνει με μία άλλη κοπέλα.

«Η μαγική στιγμή ήταν όταν της είπα ότι άρχισα να βγαίνω με μια άλλη κοπέλα. Τότε με κάλεσε στο σπίτι για να δούμε DVD, πήγα να δούμε την ταινία, δεν την είδαμε ποτέ και από τότε δεν έφυγα ποτέ και από το σπίτι», ανέφερε ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Νομίζω ότι το καταλαβαίνεις όταν γνωρίζεις τον “ένα”»

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, είχε μιλήσει στο LadyLike για τη σχέση του και την απόφαση να κρατάει ο ένας το χέρι του άλλου που ήρθε πολύ γρήγορα στη σχέση τους. «Νομίζω από την πρώτη μέρα που είμαστε με τον Τάσο, υπάρχει στην καρδιά μας και στο μυαλό μας αυτή η συνθήκη. Νομίζω ότι το καταλαβαίνεις όταν γνωρίζεις τον “ένα”», είχε πει η Θάλεια Ματίκα.

«Όλο αυτό το συναίσθημα το οποίο γεννήθηκε από τότε που γνωριστήκαμε ή μάλλον από την ημέρα που είπαμε ότι θα είμαστε μαζί, το παρομοιάζω λίγο με ένα παιδί. Αυτό το παιδί όσο μεγαλώνει και διαμορφώνεται η προσωπικότητά του κι ειδικά αν αυτή η προσωπικότητα είναι γοητευτική και όμορφη, σε κάνει να θες να του κρατάς το χέρι και πιο σφιχτά, πιο δυνατά να το προστατεύεις. Αυτό το συναίσθημα έχει γίνει έφηβος πλέον, είναι 14 ετών», συμπλήρωνε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Τάσος Ιορδανίδης: Η Θάλεια Ματίκα είναι η «ζωντανή συνείδησή μου»

Ο Τάσος Ιορδανίδης μεταξύ άλλων απάντησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και για την έπαρση, που κάποια στιγμή υπήρχε στη ζωή του και απομακρύνθηκε χάρη σε γεγονότα που τον έκαναν να συνειδητοποιήσει διαφορετικά τα πράγματα.

«Άρχισαν να μου συμβαίνουν διάφορα πράγματα, όπως συμβαίνουν σε κάθε άνθρωπο. Έχασα τον πατέρα μου κι άρχισα να νιώθω ότι δεν είμαι άτρωτος ο ίδιος, πέρα από τον πόνο και την θλίψη. Μία ερωτική απογοήτευση, όταν απογοητεύεσαι ερωτικά επαναπροσδιορίζεσαι και δεν αισθάνεσαι ο βασιλιάς του κόσμου, όπως εγώ που τα πήγαινα καλά τέλος πάντων στον συγκεκριμένο τομέα.

Η έλευση των παιδιών και η συνειδητοποίηση ότι είσαι πατέρας. Μία αποτυχία οικονομική που ήταν κι εκεί μιλάμε για μεγάλο επαναπροσδιορισμό. Και η έλευση της Θάλειας στη ζωή μου, το να έχεις γνωρίσει τη δική σου ζωντανή συνείδηση μπροστά σου και να αισθάνεσαι τυχερός και σίγουρος γι’ αυτό. Ότι αυτός ο άνθρωπος είναι η συνείδησή σου, σε προστατεύει κι είναι εκεί για σένα πάντα», ανέφερε ο Τάσος Ιορδανίδης.