CELEBRITIES

Ο Σάκης Τανιμανίδης εμφάνισε συμπτώματα κορονοϊού: «Ανέβασα μέχρι 38.7 πυρετό»

Instagram.com/sakiswp

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ο «ασθενής μηδέν» της ελληνικής showbiz καθώς συνεχίζουμε να ζούμε υπό την απειλή του κορονοϊού. Η παρουσιάστρια και influencer ανακοίνωσε πριν από αρκετές ημέρες ότι είναι θετική στον κορονοϊό και μετέφερε την εμπειρία της μέσα από βίντεο στο Instagram της. Στο πλευρό της, στο βίντεο ήταν ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης. Παρότι προσπάθησαν να απομονωθούν ο ένας από τον άλλο μετά το πέρας της ανακοίνωσης και ο Σάκης Τανιμανίδης εμφάνισε συμπτώματα κορονοϊού όπως ανακοίνωσε χθες μέσω Instagram.

Το μήνυμά του στο Instagram

«Κακά νέα: Δεν τη γλίτωσα ούτε εγώ απ’ό, τι φαίνεται. Καλά νέα: Είμαστε και πάλι αγκαλιά και δεν χρειάζεται να παίζουμε κρυφτό μέσα στο ίδιο μας το σπίτι», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο ίδιος συνέχισε την ανάρτησή του παρουσιάζοντας τα συμπτώματα τα οποία βιώνει, ενώ όπως είπε μετά από επικοινωνία με τους γιατρούς ο ίδιος και η σύζυγός του πήραν το “ok” για να κυκλοφορούν ελεύθερα στον ίδιο χώρο.

«Σας ευχαριστούμε όλους για την συμπαράσταση και τα μηνύματα. Σας αγαπάμε με όλη μας την καρδιά! Καταλαβαίνω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει φόβος για το μέλλον, για το ποια είναι η επόμενη μέρα. “Θα είναι καλά οι δικοί μου άνθρωποι, τι θα γίνει με τη δουλειά μου, θα επιβιώσει από αυτή την κρίση η επιχείρησή μου, τι θα γίνει με το σχολείο και τις πανελλήνιες, πότε θα κυκλοφορήσουμε και πάλι ελεύθερα”;

Θέλω όμως να θυμάστε ότι η γη δε θα σταματήσει ποτέ να γυρίζει, κι ότι αργά η γρήγορα η ζωή θα επανέλθει στο κανονικό. Αυτό το pause που πατήσαμε όλοι στην κανονική μας ζωή για αυτό το διάστημα, σαν ταινία που την κόψαμε στη μέση για διάλειμμα, δεν είναι stop. Eίναι pause. Και κάποια στιγμή η ταινία θα συνεχίσει κι εσείς θα είστε έτοιμοι να τη ζήσετε, να την αλλάξετε και να κυνηγήσετε τα όνειρα σας. “Πότε θα γίνουν αυτά” θα μου πεις; Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: Μόλις περιοριστεί ο ιός», πρόσθεσε τονίζοντας τη σημασία που έχει το να παραμείνουμε σπίτι και να ακολουθούμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Όλα όσα είπε ο Σάκης Τανιμανίδης στο Mega

Λίγες ώρες αργότερα ο Σάκης Τανιμανίδης επικοινώνησε με την εκπομπή “Live News” του Mega που μεταδόθηκε εκτάκτως στις 23.00. O Σάκης Τανιμανίδης, μίλησε με τον Νίκο Ευαγγελάτο για τα συμπτώματά του και την τωρινή κατάσταση της υγείας του.

«Δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα όπως θα θέλαμε εδώ μέσα στο σπίτι κι έχω κι εγώ τα συμπτώματα του ιού απ’ ότι φαίνεται. Σήμερα είμαι καλύτερα. Πέρασα δύο μέρες που ανέβασα μέχρι 38.7 πυρετό και μια ελαφριά δύσπνοια. Εγώ είχα και πονοκέφαλο την πρώτη μέρα, πολύ έντονο πονοκέφαλο, που όταν έβηχα μου “βαρούσε” στο κεφάλι», σημείωσε ο παρουσιαστής του Survivor.

«Ευτυχώς έχει περάσει και ο πονοκέφαλος, ο πυρετός έχει πέσει κι έχω λίγα δέκατα τώρα. Είναι αρκετά πιο ήπια η μορφή του. Ελπίζουμε να μην ανέβει τις επόμενες μέρες, διατηρούμε τη διάθεσή μας, καθόμαστε μέσα και περιμένουμε να περάσει όλο αυτό. Και η Χριστίνα είναι αρκετά καλύτερα πλέον», τόνισε στη συνέχεια ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο ίδιος κατέληξε με μία αναφορά στον κόσμο και το αίσθημα φόβου που έχει προκληθεί στο κοινό από την πανδημία του κορονοϊού. «Είναι απολύτως φυσιολογικό ο κόσμος να φοβάται. Βλέπουμε πράγματα πρωτόγνωρα, πράγματα τα οποία αν μας ρωτούσε κάποιος δύο εβδομάδες πιο πριν ότι μπορεί να συμβεί αυτό, θα λέγαμε ότι αυτά συμβαίνουν σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.