CELEBRITIES

Αθηνά Ωνάση: O πρώην σύζυγός της, Alvaro de Miranda, θα γίνει πατέρας ξανά. Η ανακοίνωση στο Instagram

Ο Doda Miranda με τη νέα του σύζυγο, Denise Severo. Instagram.com/denizesevero

Πέρασαν 4 χρόνια από τότε που η Αθηνά Ωνάση χώρισε από τον ιππέα Alvaro de Miranda Neto. Ο γάμος της κληρονόμου της οικογένειας Ωνάση, ένας γάμος στο οποίο δεν παρευρέθηκε ούτε ο πατέρας της Thierry Roussel ούτε η μητριά της, είχε φτάσει στο τέλος του.

Η Αθηνά Ωνάση έβλεπε τα δημοσιεύματα το ένα μετά το άλλο να κυκλοφορούν και να μιλούν για την απιστία του Doda, για τις διαφωνίες τους για άλογα, για διατροφές και για το προγαμιαίο τους συμβόλαιο. Το διαζύγιο γίνεται θέμα των δικαστηρίων της Ελβετίας όπου ζει η Αθηνά. Ωστόσο όλα έληξαν και επισήμως τον Νοέμβριο του 2017.

Alavaro de Miranda Neto Αθηνά Ωνάση Ο Alvaro de Miranda Neto και η Αθηνά Ωνάση σε ιππικούς αγώνες στο Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2011. / Felipe Dana / AP Photo
Ο Alvaro de Miranda Neto και η Αθηνά Ωνάση σε ιππικούς αγώνες στο Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2011.

Η χρυσή κληρονόμος αποτραβήχτηκε και πάλι από τα φώτα της δημοσιότητας. Πού και πού κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει βρει ξανά τον έρωτα. Δεν ακολουθούσε ωστόσο καμία επιβεβαίωση. Η Αθηνά Ωνάση έκανε αυτό που πάντα προσπαθούσε. Προστάτευε την προσωπική της ζωή.

Στον αντίποδα ο Alvaro de Miranda Neto, σχεδόν αμέσως μετά τον χωρισμό του από την νεαρή του σύζυγο (η Αθηνά ήταν μόλις 30 την εποχή του διαζυγίου), έδειξε σε όλο τον κόσμο ότι ήταν ευτυχισμένος. Και φυσικά η ευτυχία του δεν ήταν η ευτυχία του εργένη. Ο Doda ήταν ξανά ερωτευμένος με την Βραζιλιάνα παρουσιάστρια Denize Severo. Κι αν δεν το επιβεβαίωσε στην αρχή του ειδυλλίου τους, σύντομα τα social media του γέμισαν με τις εικόνες της ευτυχίας του με τη νέα του σύντροφο.

Η λιτή ανακοίνωση της Denize Severo

Δύο χρόνια μετά, ο Alvaro de Miranda Neto και η Denize Severo παντρεύτηκαν. Μαζί με την κόρη του Doda, από τη σχέση του με το μοντέλο Cibele Dorsa (αυτοκτόνησε τον Μάρτιο του 2011 και λέγεται πως στο σημείωμα αυτοκτονίας της εμφανιζόταν το όνομα του Doda), πλέον η οικογένεια τους μεγαλώνει κι άλλο.

«Μια μικρή καρδιά χτυπά μέσα μου. Είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου! Είμαι έγκυος! Ευχαριστώ τον Doda που με έκανε την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο! Το μωρό μας έρχεται. Τώρα υπάρχουν 4 από εμάς! Η Vivian θα είναι πλέον η μεγάλη αδελφή! Σ’ αγαπώ πολύ», έγραψε η σύζυγος του Alvaro De Miranda Neto στο Instagram, αποκαλύπτωτας τη χαρμόσυνη είδηση. Η Vivian είναι η κόρη του Doda που πλέον είναι 20 ετών.

Η σπόντα του Alvaro de Miranda Neto

Το ζευγάρι αναμένεται να φέρει το μωρό του στον κόσμο σε λίγους μήνες. Δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες του με την εγκυμονούσα σύζυγό του, ο Doda έγραψε με τη σειρά του στο Instagram τα συναισθήματά του για το μωρό που έρχεται.

Στιγμιότυπο από τον γάμο του ζευγαριού.

«Πριν από 20 χρόνια έζησα το πιο απίστευτο συναίσθημα της ζωής μου όταν έγινα πατέρας για πρώτη φορά με την άφιξη της αγάπης μου, της Vivi. Και το θυμάμαι σαν να ήταν σήμερα παρόλο που ο χρόνος περνά γρήγορα», είπε αρχικά.

«Όταν ήρθα πίσω στην Ευρώπη, αφού έμεινα μακριά από την οικογένειά μου για 22 χρόνια, φαντάστηκα ότι θα γίνουν κάποιες αλλαγές στη ζωή μου, γιατί ο Θεός ήταν πάντα γενναιόδωρος μαζί μου. Αλλά ομολογώ ότι ποτέ δεν φανταζόμουν ότι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα στη Βραζιλία θα ερωτευόμουν την ομορφότερη γυναίκα του κόσμου, κυρίως σε ό,τι αφορά την ομορφιά της ψυχής και την καλοσύνη της. Ούτε ότι θα με ερωτευτεί τόσο ώστε να καταλήξουμε να παντρευόμαστε τόσο γρήγορα.

Σήμερα αυτή η ιστορία αγάπης ξεκινά ένα πολύ όμορφο κεφάλαιο που είναι μια μικρή καρδιά που θα χτυπά όλο και πιο δυνατά κάθε μέρα για τους επόμενους 6 μήνες από τώρα και έπειτα όταν θα ευλογήσει περαιτέρω την όμορφη οικογένειά μας που αγαπώ τόσο πολύ», έγραψε μεταξύ άλλων ο Alvaro de Miranda Neto. Ο ίδιος αναφέρθηκε επίσης και στον αδερφό της κόρης του Vivian, Fernando ο οποίος έχει την δική του θέση στην καρδιά και την οικογένεια του Doda Miranda.