ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ HARRY

O πρίγκιπας Harry απαντά στο φλερτ νεαρής θαυμάστριας χωρίς να χρειαστεί καν να κουνήσει τα χείλη του

AP Photo/Shuji Kajiyama

Ο πρίγκιπας Harry είναι ένα από τα αγαπημένα μας μέλη της βασιλικής οικογένειας για πολλούς λόγους. Συγκινείται και το δείχνει, θυμώνει και το εκφράζει δημόσια, παραδέχεται ότι η ζωή της βασιλικής οικογένειας δεν είναι πάντα ρόδινη επίσης δημόσια, κόντρα στους κανόνες του παλατιού και αγάπησε μια γυναίκα που ήρθε να σπάσει όλα τα πρωτόκολλα με τη μία. Είναι με λίγα λόγια επικοινωνιακός και δεν φοβάται την επαφή με τον κόσμο, αποδεικνύοντάς μας ότι έχει κληρονομήσει κι αυτό το χαρακτηριστικό από την μητέρα του, πριγκίπισσα Diana. Και αυτό είναι που τον κάνει ξεχωριστό.

Διάβασε κι αυτό: O πρίγκιπας Harry παραδέχτηκε πως υπάρχει πρόβλημα με τον πρίγκιπα William. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες

Αυτή την αγάπη του για τον κόσμο και την επικοινωνία του μαζί του, επέδειξε για μία ακόμα φορά πριν από λίγες ημέρες, όταν ταξίδεψε στο Τόκιο για να παρακολουθήσει τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Rugby που διεξήχθη ανάμεσα στην Αγγλία και τη Νότιο Αφρική. Αυτή είναι η πρώτη επίσκεψη του Harry στην Ιαπωνία και η χαρά ήταν παραπάνω από φανερή στο πρόσωπό του.

Tomohiro Ohsumi/Pool Photo via AP

Tomohiro Ohsumi/Pool Photo via AP

AP Photo/Shuji Kajiyama

AP Photo/Shuji Kajiyama

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Τόκιο συναντήθηκε με παραολυμπιονίκες και μαθητές τοπικού σχολείου. Ανάμεσα τους ήταν και μία μαθήτρια που θέλησε να του εκφράσει ότι τον βρίσκει πολύ γοητευτικό.

 

Εκμεταλλευόμενος το χάρισμα της επικοινωνίας του, λοιπόν, ο πρίγκιπας Harry βρήκε έναν τρόπο να απαντήσει σχεδόν χωρίς λόγια, χρησιμοποιώντας πρωτίστως την αλάνθαστη γλώσσα του σώματος που μπορεί να ξεπεράσει τα εμπόδια συνεννόησης μεταξύ δυτικού και ανατολικού πολιτισμού, στο φλερτ της έφηβης μαθήτριας. Δείχνοντας τη βέρα του και λέγοντας έπειτα για να σιγουρευτεί «είμαι παντρεμένος», ο Harry χαμογέλασε και οι μαθητές δεν χρειάστηκαν τίποτα παραπάνω για να ξεσπάσουν σε γέλια, επιφωνήματα και χειροκροτήματα, όπως θα δεις στο παραπάνω video που μοιράστηκε στο Twitter η βασιλική οικογένεια. Ο Harry αγαπάει τη Meghan. Κι όλος ο κόσμος αγαπάει τον Harry.

Tomohiro Ohsumi/Pool Photo via AP

To «κλικ» αμέσως μετά την κίνηση ματ του Harry- Tomohiro Ohsumi/Pool Photo via AP

Να σου θυμίσω ότι όσο καλή είναι η επαφή του πρίγκιπα Harry με τους πολίτες σε όλο τον κόσμο, τόσο δύσκολη είναι πλέον η επαφή του με τα Media. Την 1η Οκτωβρίου ο πρίγκιπας Harry μίλησε ανοιχτά σε επιστολή του για την «ακούραστη προπαγάνδα» και τον «ανηλεή πόλεμο» συγκεκριμένων tabloid της Βρετανίας κατά της συζύγου του, Meghan Markle ενώ σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη τόνισε ότι είναι ο θάνατος της μητέρας του Diana, τον Αύγουστο του 1997 στο Παρίσι ενώ την καταδίωκαν paparazzi, που τον έχει κάνει τόσο προστατευτικό απέναντι στην σύζυγό του και τον γιο τους Archie σε αυτό το ζήτημα. Την δυσκολία της να διαχειριστεί τη συνεχώς στραμμένη πάνω της προσοχή του Τύπου αναγνώρισε και η Meghan Markle, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Είναι δύσκολο. Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να το καταλάβει πραγματικά».

 

Κεντρική φωτογραφία:  AP Photo/Shuji Kajiyama