CELEBRITY STYLE

Sofia Richie Grainge: Φόρεσε το φόρεμα που θα δεις παντού αυτή τη σεζόν

Instagram.com/sofiarichiegrainge/

Δεν πέρασε ένας χρόνος από την ημέρα του γάμου της με τον Elliot Grainge και η Sofia Richie Grainge, είναι έτοιμη να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένειά της. Η γνωστή influencer αποκάλυψε τα νέα της εγκυμοσύνης της τον Ιανουάριο και από τότε έχουμε την ευκαιρία να δούμε πώς μεταφέρει το quiet luxury στιλ της, στο νέο της σώμα που αλλάζει μήνα με τον μήνα.

Μέχρι τώρα πάντως, η Sofia Richie Grainge φαίνεται να έχει βρει τα «πατήματά» της, σε ό,τι αφορά το στιλ της. Συνεχίζει να στηρίζει τον μινιμαλισμό μέσα από looks που λειτουργούν για την ίδια και το προσωπικό της γούστο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα, τα looks της να έχουν αντίκτυπο και να εμπνέουν για την απλότητά τους.

Το μόνο πράγμα που φαίνεται να έχει αλλάξει ως προς το στιλ της βέβαια, είναι οι σιλουέτες των ρούχων που επιλέγει αυτό το διάστημα. Διανύοντας τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της η Sofia Richie Grainge, προτιμάει τις άνετες γραμμές για τις εμφανίσεις της, μια στροφή από τα πιο tailored κομμάτια που φορούσε συχνά. Η άνεση είναι ένα σημαντικό στοιχείο στο στιλ εγκυμοσύνης μιας γυναίκας, ειδικά αν βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο (εκτός αν είσαι η Rihanna και μπορείς να φοράς ψηλοτάκουνα ακόμα και στον 9ο μήνα). Σε κάθε περίπτωση, η άνεση, φαίνεται να ταιριάζει πολύ στο μίνιμαλ στιλ της Sofia Richie Graigne και αυτό επιβεβαιώνει και μια πρόσφατη εμφάνισή της, η οποία εμπνέεται από μια από τις μεγαλύτερες τάσεις που είδαμε να αναβιώνουν το φθινόπωρο: την τάση του latte.

Το καφέ φόρεμα της Sofia Richie Grainge, φέρνει «πίσω» την τάση του latte

Η άνεση φαίνεται να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις της Sofia Richie Grainge, τώρα που είναι έγκυος -ένα σημαντικό στοιχείο στο στιλ εγκυμοσύνης κάθε γυναίκας (και όλων των ανθρώπων, αν θες τη γνώμη μου). Μέσα από απλές, αλλά άνετες γραμμές ρούχων, λοιπόν, η Richie γιορτάζει το στιλ της, επιλέγοντας «πλούσιες» αποχρώσεις που εντυπωσιάζουν. Σε μια πρόσφατη εμφάνισή της, λοιπόν, ενέδωσε στη σοφιστικέ διάθεση μιας καφέ απόχρωσης για να γιορτάσει το μίνιμαλ στιλ της.

Φόρεσε, λοιπόν, ένα μακρύ πλεκτό φόρεμα σε σκούρα καφέ απόχρωση το οποίο συνδύασε με έναν εξίσου «πλούσιο» και λαχταριστό καφέ μακρύ παλτό, γιορτάζοντας έτσι την τάση του latte που ήταν από τις μεγαλύτερες τάσεις του περασμένου φθινοπώρου. Η Sofia Richie Grainge με αυτό το look τώρα, μάς υπενθυμίζει το πολυτελές και αναβαθμισμένο αποτέλεσμα που προσφέρουν οι τονικότητες του καφέ, αποδίδοντας ένα αβίαστο look.

Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images/Ideal Image

Το styling του συνόλου της δε, ήταν απόλυτα πετυχημένο. Ανέδειξε τη θερμή απόχρωση του καφέ φορέματός της με μια μίνι Kelly bag του οίκου Hermes σε κεραμιδί απόχρωση, με καφέ γυαλιά ηλίου και μερικά χρυσά κολιέ στον λαιμό για τη σωστή δόση χρώματος. Ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι λευκά σανδάλια (αν σε εμπνέει να δημιουργήσεις ένα παρόμοιο look, μπορείς απλά να προσθέσεις ένα ζευγάρι καφέ μπότες), προσφέροντας ένα έξτρα casual αλλά προσεγμένο ύφος στο σύνολό της. Ένα άψογο casual look που μας υπενθυμίζει τη γοητεία του καφέ χρώματος στην γκαρνταρόμπα μας. Μήπως ένα καφέ φόρεμα είναι το It item της σεζόν;