O Pedro Pascal και ο Ebon- Moss Bachrach φόρεσαν τα μαγιό τους και ήρθαν στην Ελλάδα. Φύγαμε για το νησί;
- 22 ΙΟΥΛ 2026
Το πιο Fantastic ντουέτο βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές κι αυτά είναι τα καλά νέα του Ιουλίου. Ο Pedro Pascal και ο Ebon- Moss Bachrach είναι στην Ελλάδα και απολαμβάνουν τις διακοπές τους, χωρίς να αποφεύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα, όπως αποδεικνύει το παρακάτω βίντεο που ξεκινώντας από το TikTok κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.
Στο βίντεο οι πρωταγωνιστές της ταινίας The Fantastic Four: First Steps, στην οποία ο Pedro Pascal υποδύεται τον Mister Fantastic και ο Ebon- Moss Bachrach τον The Thing, συνομιλούν όρθιοι φορώντας τα μαγιό τους στην παραλία. Ένας Γερμανός τουρίστας τους εντόπισε στην παραλία και με χιούμορ (και παπαράτσι διάθεση) κατέγραψε τις στιγμές ενώ «πρόδωσε» και ότι όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα ελληνικό νησί.
«Δεν έχεις καμία ιδέα ποιος είναι αυτός», έγραψε πάνω στο βίντεο ο χρήστης του TikTok που συνέχισε να καταγράφει την παρέα στο εστιατόριο όπου βρισκόταν. Φυσικά οι followers του έσπευσαν να τον ενημερώσουν ότι πρόκειται για τον Pedro Pascal, τον Ebon- Moss Bachrach αλλά και τον φίλο τους, τον Αμερικανό μουσικό Jason Butler. Να πέσει το βίντεο.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Pedro Pascal και η παρέα του βρίσκεται στην Ύδρα, όπου μάλιστα δείπνησαν σε εστιατόριο του νησιού. Ο ηθοποιός αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στην ταινία Behemoth, ενώ ο συνάδελφός του, Ebon- Moss Bachrach, ολοκλήρωσε τη σειρά The Bear που τον έκανε παγκόσμια αγαπητό.
Λίγους μήνες πριν τις κοινές του διακοπές στην Ελλάδα με τους καλούς του φίλους, ο Pedro Pascal είχε θεαθεί σε τρυφερές στιγμές με τον Rafael Olarra στο Λος Άντζελες. Ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο που είχαν κάνει ορισμένες δημόσιες εμφανίσεις σε σινεμά όπου παιζόταν η ταινία Ανεμοδαρμένα Ύψη αλλά και αγκαλιασμένοι να απολαμβάνουν τις βόλτες τους στους δρόμους της πόλης.
Ο Pedro Pascal κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρ’ όλα αυτά, είχαν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες που τον ήθελαν να έχει σχέση με τη Maria Dizzia τη δεκαετία του 1990, την ηθοποιό του Game of Thrones, Lena Headey το 2014, την Robin Tunney το 2015 και την Jennifer Aniston το 2025, αλλά καμία από αυτές τις σχέσεις δεν επιβεβαιώθηκε από καμία πλευρά.
Ο Moss- Bachrach είναι παντρεμένος με την Ουκρανή φωτογράφο και καλλιτέχνη Yelena Yemchuk από τα 00s. Έχουν αποκτήσει μαζί 2 κόρες, τη Sasha και τη Maribelle και ζουν μαζί στη Νέα Υόρκη.