CELEBRITIES

Ο Νίκος Συρίγος δεν λέει τίποτα για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Μιλούν όμως οι αναρτήσεις του στο instagram

Πάνος Γιαννακόπουλος/24MEDIA

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος φημολογείται εδώ και λίγο καιρό πως είναι ζευγάρι. Κανένας από τους δυο τους, ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες αυτές.

«Δεν είναι πάρα πολύ καιρό μαζί. Είναι κάτι που είχαμε ακούσει, το ξέραμε», είχε πει ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή Πρωινό μας. «Ήταν μία φιλία που απέκτησε έτσι πιο τρυφερές πτυχές και εξελίχτηκε σε έναν μεγάλο έρωτα», τόνιζε στη συνέχεια μιλώντας για τις φήμες ότι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο δημοσιογράφος που συνεργάζεται με τη Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, είναι ζευγάρι. Ήταν η εκπομπή Super Κατερίνα, του Alpha, ωστόσο, που πρόβαλλε τα πλάνα της τραγουδίστριας και του δημοσιογράφου, από την συνύπαρξή τους στον ίδιο χώρο στη Χαλκίδα.

Διψώντας για μια επιβεβαίωση του ειδυλλίου, οι δημοσιογράφοι – όπως ήταν φυσικό – περιμένου τον Νίκο Συρίγο τα σαββατοκύριακα έξω από το πλατό της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι για μία δήλωσή του που μπορεί να σημαίνει κάτι. Το ίδιο συνέβη και αυτή την εβδομάδα. Ο δημοσιογράφος κατέβασε το παράθυρό του και τα μικρόφωνα γέμισαν το πλάνο: «Πώς αισθάνεστε που είναι εδώ τόσοι δημοσιογράφοι και μικρόφωνα και σας περιμένουν;», ήταν η πρώτη ερώτηση που τέθηκε στον δημοσιογράφο. «Δεν βλέπω τον λόγο. Να είστε καλά, ευχαριστώ πολύ», απάντησε ο Νίκος Συρίγος.

Οι δημοσιογράφοι επέμειναν και ο Νίκος Συρίγος απάντησε: «Είμαι μια χαρά. Όλοι είμαστε μια χαρά. Σέβομαι πάρα πολύ τη δουλειά σας, σας αγαπώ πολύ, να είστε καλά»!

Σιγήν ιχθύος τηρεί ο Νίκος Συρίγος, αφού προτιμά να μην κάνει καμία δήλωση για την προσωπική του ζωή. Άλλωστε, την λένε προσωπική για κάποιο λόγο.

Το θέμα είναι πως ο δημοσιογράφος είχε σχεδόν επιβεβαιώσει τη φημολογία για τη σχέση του με την τραγουδίστρια περίπου έναν μήνα πριν στα social media. Ή τουλάχιστον, είχε επιβεβαιώσει ότι πιστεύει στη δύναμη του έρωτα, τον οποίο και νιώθει στον απόλυτο βαθμό αυτή την περίοδο.

Ο Νίκος Συρίγος ανέβασε μια φωτογραφία του καθώς παρακολουθεί το ηλιοβασίλεμα και τη συνόδευσε με μία λεζάντα όλο νόημα:

«Δεν ξέρω αν πιστεύετε σε αυτά που λένε για την άνοιξη. Να τα πιστεύετε. Η φύση δεν κάνει λάθος. Και να την αφήσετε να κάνει τη δουλειά της. Κάθε άνοιξη από τα λουλούδια μέχρι τα ζώα (τα κανονικά…), παθαίνουν έρωτα. Άλλα από επιλογή κι άλλα από ανάγκη. Για να αναπαραχθούν. Στους ανθρώπους μπορείς να ερωτευτείς και χωρίς να αναπαραχθείς. Να ερωτευτείς για τον έρωτα. Ή για το γαμώτο. Κι ας έχει γίνει πια πολύ δύσκολη πίστα ο έρωτας. Ο πραγματικός. Όχι αυτός που «πουλάνε». Να ξέρεις κάτι. Δεν θέλει πολλά για να ερωτευτείς. Αρκεί μια ματιά και μια μυρωδιά. Μεγάλο πράγμα η μυρωδιά. Το δεύτερο που έρχεται (μετά την πρώτη ματιά) και το τελευταίο που φεύγει. Και η άνοιξη βοηθάει και σε αυτό το κομμάτι.

Όλες οι μυρωδιές είναι πιο έντονες. Σε μαγεύουν. Αρκεί να μην είσαι αλλεργικός. Κι έχω δει πολλούς αλλεργικούς. Ναι και στον έρωτα… Κυρίως από φόβο. Ή από βαθύ εγωϊσμό. Α… Κι από συνήθεια. Οι πιο μεγάλοι θα το καταλάβουν καλύτερα. Γιατί μεγαλώνοντας συνηθίζεις να είσαι μόνος και λες «πού να τρέχω πάλι με έρωτες;». Να τρέξεις. Γιατί αν δεν τρέξεις σε λίγο δεν θα μπορείς ούτε να περπατήσεις…

Θα παγιδευτείς στις συνήθειες σου και στη μοναξιά σου. Θα νομίζεις ότι έχεις βρει τον εαυτό σου, ότι τα έχεις καλά μαζί του αλλά στο τέλος θα τον χάσεις και αυτόν… Δεν θα σε αντέχει. Βλέπω γύρω μου και κόσμο που φοβάται μην πονέσει ξανά και δεν ερωτεύεται… Τραγωδία. Δεν είναι τυχαίο που πόνος και μόνος είναι ένα γράμμα δρόμος. Πιασμένοι χέρι-χέρι… Τους ταΐζει και τους δυο ο φόβος.

Μην είστε δειλοί. Δεν χωράει στον έρωτα δειλία. Προχώρα… Μόνο μπροστά… Να σκέφτεσαι πάντα πόσο χαρούμενος ήσουν στην αρχή κι όχι πόσο λυπημένος στο τέλος. Δεν είναι ανοησία. Είναι ζωή. ΖΩΗ.

Α! Και δες τη μούρη του άλλου όταν σε ρωτήσει «Τι κάνεις; Καλά;» και του απαντήσεις «Ερωτεύομαι…». Αρκεί.»

Και ποια άλλη επιβεβαίωση χρειάζεται, όταν ο άνθρωπος εμπνέεται τόσο ώστε να καλέσει άπαντες να μην φοβούνται και να ερωτευτούν; Ο Νίκος Συρίγος έχει απαντήσει με τον τρόπο του κι ας αποφεύγει τις ξεκάθαρες δηλώσεις σε παράθυρα – αυτοκινήτου ή και τηλεοπτικά. Ζει τον έρωτα, όχι αυτόν που «πουλάνε», αλλά τον πραγματικό.