ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ

Ο Νίκος Μουτσινάς εκτός Open; Με ποιο κανάλι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις

Πίστευες πως θα είναι ήρεμο το τηλεοπτικό παρασκήνιο επειδή είναι καλοκαίρι και πάμε για μπάνια και τρώμε παγωτά; Αλλιώς τα υπολογίζαμε κι αλλιώς μας βγήκαν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day ο Νίκος Μουτσινάς δε θα παραμείνει στο δυναμικό του Open την επόμενη σεζόν. Το διαζύγιο φαίνεται πως είναι οριστικό.

«Ζήτησαν από το Open ραντεβού με τον Νίκο Μουτσινά, όπου επήλθε οριστικός χωρισμός ανάμεσα στις δύο πλευρές. Τα θέματα ήταν άλυτα και η κατάσταση είναι πάρα πολύ ρευστή. Όταν δεν εγκρίνεται ο προϋπολογισμός για την επόμενη σεζόν, κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι του χρόνου θα έχεις εκπομπή. Υπάρχει ένα θέμα.

Διάβασε ακόμα: Ο Νίκος Μουτσινάς προκαλεί(ειειει) κύματα ευθυμίας στα μεσημέρια μας

Ο Νίκος Μουτσινάς είχε κάνει εισήγηση για αυξήσεις στους συνεργάτες του και στον ίδιο πολύ πριν τελειώσει η εκπομπή. Εγώ ξέρω πως ο Νίκος Μουτσινάς προχωράει κανονικά με τον ΣΚΑΙ. Όλα είναι ρευστά. Το Open τελείωσε και αναμένεται ανακοίνωση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι μόνο τα χρήματα, είναι και η ρευστότητα που επικρατεί στο κανάλι» ανέφερε.

Η κάμερα της εκπομπής ”Happy Day” συνάντησε τους Alcatrash, το συγκρότημα που βρισκόταν τη σεζόν που μας πέρασε στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά, και τους ρώτησε για τις φήμες μετακόμισης.

 

«Εμείς στηρίζουμε τον Νίκο, θα προσπαθήσουμε να είμαστε μαζί του σε κάθε του βήμα. Θέλουμε να τον ακολουθήσουμε αν θέλει κι αυτός. Όχι δεν τον έχουμε πάρει τηλέφωνο να τον ρωτήσουμε. Όπου είναι ο Νίκος θέλουμε να πάμε, επομένως δεν έχει σημασία για εμάς το πού θα πάει, απλά να μείνει η παρέα άθικτη».

Καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως ή ανεπισήμως. Μετά την προβολή της τελευταίας εκπομπής «Για την Παρέα» ο Νίκος Μουτσινάς ευχαρίστησε τους τηλεθεατές με ένα κείμενο στο Instagram, λέγοντας πως θα τα πούνε και πάλι του χρόνου.

 

«Σας ευχαριστώ όλους για αυτό το ασταμάτητο πάρτυ που ζήσαμε όλη αυτή την χρονιά! Με κάνατε φίλο σας και εγώ ένιωσα ότι γίναμε παρέα! Η τελευταία εκπομπή ήταν ο ορισμός της έκπληξης για μένα. Πέρασα μαγικά. Είναι υπέροχο όταν συντονίζεται η τρέλα και η χαρά! Όλοι όσοι ήρθατε έστω και για λίγο στο πλατό, αποδείξατε ότι η χαρά και η πλάκα μας συνδέει. Σας ευχαριστώ που ήσασταν μέρος αυτής της γιορτής! Παιδιά, να το ξέρετε ότι Θα μου λείψει η επικοινωνία μας. Άντε να γεμίσετε μπαταρίες γιατί η χρόνια που έρχεται θα είναι εξαιρετική. Σας αγαπώ όλους και έναν έναν ξεχωριστά. Νικόλας.»

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/nikosmoutsinas/