CELEBRITIES

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε μήνυση στην Τέτα Καμπουρέλη για εκβιασμό. Οι πρώτες δηλώσεις του

Instagram.com/nkoklonis

Ο Νίκος Κοκλώνης δίνει ραντεβού με την Τέτα Καμπουρέλη. Ρήγμα αγεφύρωτο, έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον παρουσιαστή, παραγωγό και εκδότη και την γνωστή αισθητικό, μετά τα μηνύματα που αντάλλαξαν την Πέμπτη 1η Απριλίου σύμφωνα με τα οποία η Τέτα Καμπουρέλη ζητούσε 50.000 ευρώ από τον Νίκο Κοκλώνη για δημοσίευμα που θα φιλοξενηθεί στο περιοδικό ΟΚ! το Σάββατο 3 Απριλίου.

Η συνέχεια της υπόθεσης, που πλέον παίρνει τη νομική οδό, παρουσιάστηκε μέσα από την εκπομπή του Open «Ευτυχείτε» που είχε αποκαλύψει το περιεχόμενο των μηνυμάτων μεταξύ του παρουσιαστή και της αισθητικού την πρώτη ημέρα του Απριλίου. «Εχθές είδαμε όλοι μαζί τα μηνύματα που αντάλλαξαν ο Νίκος Κοκλώνης και η Τέτα Καμπουρέλη στα οποία φαίνεται ξεκάθαρα να του ζητάει μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι να της καταθέσει σε έναν συγκεκριμένο λογαριασμό 50000 ευρώ. Στη συνέχεια ο Νίκος Κοκλώνης κι αφού συναντήθηκε με τον επικεφαλής του νομικού τμήματος της εταιρείας του, αποφάσισε να προχωρήσει σε μήνυση», σημείωσε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου μεταφέροντας τις τελευταίες εξελίξεις για το θέμα.

Ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε στο τμήμα εκβιαστών και κατέθεσε μήνυση

«Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη μαζί με δύο δικηγόρους βρέθηκε στο τμήμα εκβιαστών και συναντήθηκε και με τον επικεφαλής της δίωξης του τμήματος εκβιαστών και κατέθεσε τη μήνυσή του», πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Η Σύμβουλος Έκδοσης του περιοδικού ΟΚ!, Σόνια Καζόνι, είχε εξηγήσει την προηγουμένη, σε επικοινωνία της με την ίδια εκπομπή ότι η ομάδα του περιοδικού και ο εκδότης του, Νίκος Κοκλώνης, είναι εμβρόντητοι, καθώς τόσο η Τέτα Καμπουρέλη όσο και ο δικηγόρος της, ήταν ενήμεροι για το θέμα που θα κυκλοφορούσε στο περιοδικό, το οποίο έχει την υπογραφεί της αστυνομικής συντάκτριας Νάντιας Αλεξίου και ασχολείται με την υπόθεση του ριφιφί στο Ψυχικό, για την οποία έχει προφυλακιστεί ο σύζυγος της αισθητικού.

«Στο τεύχος του Σαββάτου έχουμε ένα ρεπορτάζ που έχει κάνει η αστυνομική ρεπόρτερ, Νάντια Αλεξίου, που αφορά το ριφιφί. Το ρεπορτάζ είναι εκτενές, αφορά πράγματα που έχουμε διαβάσει στα sites και τις εφημερίδες και η δημοσιογράφος επικοινώνησε και με τον δικηγόρο του 58χρονου, Αντώνη Βουλγαράκη. Είναι ενήμερος ο δικηγόρος για το ρεπορτάζ», σημείωσε η Σόνια Καζόνι μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

«Επίσης, είχαμε επικοινωνήσει και με την κ. Καμπουρέλη για να μας κάνει κάποια δήλωση, αλλά τελικά αποφάσισε να μην κάνει δηλώσεις. Οι φωτογραφίες από το σπίτι της κ. Καμπουρέλη που υπάρχουν μέσα στο περιοδικό, είναι από φωτογράφιση με συναίνεσή της. Ο εκδότης είναι εμβρόντητος γιατί από το πρωί λαμβάνει κλήσεις και μηνύματα που φαίνονται ξεκάθαρα απειλητικά και εκβιαστικά, ζητώντας χρήματα. Έχουμε μείνει άναυδοι», συμπλήρωνε η Σύμβουλος Έκδοσης του περιοδικού ΟΚ!. O Νίκος Κοκλώνης έκανε την κίνησή του κι αναμένεται να δούμε πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση.

Οι δηλώσεις της Τέτας Καμπουρέλη για τις καθημερινές τρικυμίες στον γάμο της

Στη συνέχεια, η εκπομπή «Ευτυχείτε» πρόβαλε τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Τέτα Καμπουρέλη στον Νίκο Γεωργιάδη στο παρελθόν για την εκπομπή. «Κάθε μέρα περνάμε τρικυμίες στον γάμο μας. Είμαστε ένα ζευγάρι πολύ έντονο, γενικότερα, δεν είμαστε χαλαρό σε τίποτα. Φωνάζουμε, είναι αλαλούμ η κατάσταση. Άλλα είναι τα θέλω μου, άλλα τα δικά του αλλά εμείς τα βρίσκουμε πάντως γενικότερα. Αλλά κοινός μας στόχος ήταν πάντα τα παιδιά, κόβουμε φλέβες για τα παιδιά μας, θέλουμε να είναι καλά και γι’ αυτά δουλεύουμε», σημείωνε για τον γάμο της η Τέτα Καμπουρέλη.

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για την υπόθεση

Μιλώντας στην εκπομπή T-Live και την Τατιάνα Στεφανίδου, ο Νίκος Κοκλώνης εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί και πώς οδηγήθηκε στην απόφαση να καταθέσει μήνυση ενταντίον της Τέτας Καμπουρέλη. «Εμείς, όπως κάθε βδομάδα, προσπαθούμε να βγάλουμε εξώφυλλα που να έχουν επικαιρότητα και να λένε την αλήθεια. Στο meeting για τα θέματα του περιοδικού, αποφασίσαμε ότι θα ασχοληθούμε με το θέμα της Τέτας Καμπουρέλη κι όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί με τον σύζυγό της. Η Τέτα έγραφε στο περιοδικό ΟΚ! όσο ήταν στον όμιλο ΑΝΤ1 και αργότερα δύο φορές για εμάς και είχε άμεση επαφή με τον διευθυντή του περιοδικού, Νίκο Γεωργιάδη», σημείωσε ο εκδότης του περιοδικού ΟΚ!. «Μόλις συνέβη, λοιπόν, αυτό το θέμα, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με το θέμα και να πάρουμε δηλώσεις, αλλά και να το συνοδεύσουμε με το δικαστικό ρεπορτάζ. Αυτό έγινε», σημείωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Χθες, το πρωί 7.45, βλέπω γύρω στις 5 αναπάντητες από το κινητό της κας Καμπουρέλη. 9.30 που ξυπνάω με παίρνει ο Νίκος Γεωργιάδης και μου λέει ότι έχουμε μεγάλο πρόβλημα και μας απειλεί η Τέτα, ζητώντας 50.000 ευρώ, θέλει να τα έχει στη 1 το μεσημέρι, αλλιώς θα φέρει τα κανάλια έξω από τα γραφεία», περιέγραψε στη συνέχεια ο Νίκος Κοκλώνης. «Μέχρι να τελειώσω το μπάνιο μου – είχα σκοπό να την πάρω και τηλέφωνο, μου στέλνει το μήνυμα. Η κ. Καμπουρέλη θεώρησε πως όλη αυτή η αρνητική δημοσιότητα που έχει πάρει, πρέπει να την εξαργυρώσει σε χρήματα. Είχε μια αντίστοιχη πρόταση από άλλο περιοδικό, όχι όμως γι’ αυτά τα λεφτά, θεώρησε ότι εγώ που ακούγεται ότι δίνω μεγάλα ποσά, θα πάρει τα 50.000 ευρώ. Όσο έχω στην κατοχή μου το περιοδικό ΟΚ!, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πω την αλήθεια και να με φιμώσει η Τέτα ή οποιοσδήποτε», σημείωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Είναι ο τρόπος που ζήτησε αυτό το ποσό. Ούρλιαζε στο τηλέφωνο του Νίκου Γεωργιάδη. Αφού έγιναν όλα αυτά, μου έστειλε μήνυμα και μου είπε ότι την έχει προσβάλει το τηλεοπτικό σποτ για το περιοδικό και ζητά απόσυρση για να μην φαίνεται ότι έδωσε συνέντευξη. Είχε ενημερωθεί κι εκείνη και οι δικηγόροι της για το ρεπορτάζ και η φωτογράφιση έγινε εν γνώση της. Που κάναμε λάθος; Αν έχουμε φτάσει στο σημείο να απειλεί κάποιος τα περιοδικά, τι θα κάνουμε; Θα δίνουμε 50.000 στον καθένα για μία συνέντευξη;», συμπλήρωσε αποκαλύπτοντας την περαιτέρω επικοινωνία του με την Τέτα Καμπουρέλη.