CELEBRITIES

Ο Μύρωνας Στρατής μάς συστήνει τον γιο του, Νικόλα, έναν χρόνο μετά τη γέννησή του

Instagram.com/mironasstratis

Ήταν ξημερώματα Κυριακής, 5 Ιουλίου του 2020 όταν ο Μύρωνας Στρατής και η σύντροφός του, Κατερίνα Ζαπάρδα, καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Τότε, ο τραγουδιστής βρισκόταν για προγραμματισμένο live στην Πάτρα από όπου επέστρεψε εσπευσμένα στην Αθήνα για να προλάβει τη γέννηση του πρώτου του παιδιού. Η ευχάριστη είδηση μεταδόθηκε στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και συγκεκριμένα από τον φίλο του τραγουδιστή, Παναγιώτη Χατζηδάκη. Να σημειώσουμε δε, πως η γνωστοποίηση της εγκυμοσύνης της συντρόφου του, συνέπεσε περίπου χρονικά διάστημα με τη γέννηση του γιου τους.

Οι πρώτες δηλώσεις του τραγουδιστή 18 μέρες μετά τη γέννηση του γιου του, ακολούθησαν την πρώτη φωτογραφία μπαμπά και γιου μετά από σχεδόν έναν χρόνο. Καλώστoνα κι ας άργησε, που λέει και το ρητό. Ο Μύρωνας Στρατής, λοιπόν, δημοσίευσε για πρώτη φορά στιγμιότυπο μαζί με τον γιο του, Νικόλα, που έκλεισε τον έναν χρόνο ζωής και ομολογουμένως είναι μια υπέροχη εικόνα.

Ο Μύρωνας Στρατής ποζάρει με τον νεογέννητο γιο του και μοιράζει χαμόγελα

Λίγο τα έντονα στοιχεία της φύσης (δηλαδή το ηλιοβασίλεμα του συννεφιασμένου πρωινού), λίγο ο Μύρωνας Στρατής που κρατάει στην αγκαλιά τον γιο του και η φωτογραφία αποπνέει κυριολεκτικά φρεσκάδα νέας ζωής.

Ο Μύρωνας Στρατής, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με τον γιο του, όταν ο τελευταίος ήταν ακόμα δυο μηνών. Ο περήφανος μπαμπάς κρατάει με πολύ προσοχή και τρυφερότητα τον γιο του, ο οποίος την τότε εποχή, δεν ξεπερνούσε σε μέγεθος τις δυο παλάμες του τραγουδιστή.

«Στη φωτογραφία είναι δύο, σήμερα γίνεται δώδεκα μηνών. Ένας χρόνος με τον Νικόλα» έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας ο Μύρωνας Στρατής και μπορείς εύκολα να αντιληφθείς τη γαλήνη και την πατρική αγάπη από την έκφραση του προσώπου του.

Η βάφτιση του μικρού Νικόλα έλαβε χώρα την Κυριακή, 13 Ιουνίου του 2021. Η αποκάλυψη δεν έγινε από τον ίδιο τον τραγουδιστή, αλλά από τον καλό φίλο και επιχειρηματία του Μύρωνα Στρατή , Σάκη Νταντούλα. Συγκεκριμένα, ο τελευταίος είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία οικογενειακή φωτογραφία στην οποία ο Μύρωνας Στρατής και η Κατερίνα Ζαπάρδα, κρατάνε αγκαλιά τον γιο τους.

Οι δηλώσεις του τραγουδιστή για την πατρότητα

«Η πατρότητα είναι ένας καινούριος κόσμος που σε θέλει σε εγρήγορση. Είδα το θαύμα της ζωής τον περασμένο Ιούλιο που γεννήθηκε ο γιος μου. Μέχρι το ’19 δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να μην παίζει σε τουλάχιστον τρία live τη βδομάδα. Και ξαφνικά, βρέθηκα σπίτι. Για να σου πω την αμαρτία μου, είχα αρχίσει να συνηθίζω αυτή την κατάσταση. Δηλαδή το καλοκαίρι που θα ανοίξουν οι χώροι και έχω κανονίσει κάποιο Ιive με προβληματίζει» ανέφερε ο Μύρωνας Στρατής μιλώντας στο περιοδικό Gala, για το πώς η ζωή του άλλαξε συλλήβδην με τον ερχομό του Νικόλα στη ζωή του.

«Είναι σαν να έχω γίνει κάποιος άλλος αυτή την περίοδο. Σκέφτομαι τη σκηνή και δεν ξέρω πώς θα καταφέρω να βγω. Με τρομάζει η ιδέα. Νιώθω ένα δέος, ένα χτυποκάρδι. Από την άλλη, με παρηγορεί η σκέψη ότι μόλις πατήσω το πόδι μου στο stage, αμέσως θα βρω το κέντρο μου. Είναι σαν το ποδήλατο» πρόσθεσε ο τραγουδιστής και κατέληξε λέγοντας πως «Ως άνθρωπος είμαι πολύ θετικός. Βλέπω το καλό. Γιατί σε οποιαδήποτε άσχημη κατάσταση υπάρχει κάτι καλό. Από δω και πέρα τα πράγματα θα γίνονται πιο ουσιαστικά πιο αληθινά, πιο δυνατά».