CELEBRITIES

Ο Μάνος Παπαγιάννης έστειλε εξώδικο στον Απόστολο Γκλέτσο

NDP PHOTO AGENCY

Βάλτε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο να παίζει. Ο Απόστολος έχει μπλέξιματα. Είπε λόγια βαριά, που πίκραναν το Μάνο τον Παπαγιάννη. Όχι, δεν θα γίνει φονικό, μην τρελαίνεσαι. Ένα εξώδικο πάει κι έρχεται.

Ενάμιση περίπου μήνα μετά την υπόθεση ξυλοδαρμού για την οποία κατήγγειλε η Σοφία Παυλίδου τον συμπρωταγωνιστή της στο θέατρο Χυτήριο, Μάνο Παπαγιάννη, η υπόθεση έρχεται και πάλι στην επικαιρότητα με έμμεσο τρόπο. Αφορμή, το εξώδικο που έστειλε αυτή τη φορά ο Μάνος Παπαγιάννης προς τον Απόστολο Γκλέτσο. Τον πνίγει το δίκιο.

Τι έχει συμβεί; Εγώ θα σου πω. Ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό You, όταν ρωτήθηκε για το πολύκροτο περιστατικό, είχε πει σχετικά:

«Δεν γίνονται αυτά! Μπορεί να διαφωνήσουμε και να ανταλλάξουμε κάποιες βαριές κουβέντες, αλλά η χειροδικία είναι ανεπίτρεπτη και ειδικά στο θέατρο που είναι ιερός χώρος. Καταδικάζω την πράξη του Μάνου Παπαγιάννη. Όποιος πράττει ανάλογα πρέπει ο χώρος να τον αποβάλλει. Κατά την ταπεινή μου γνώμη πρέπει να αλλάξει επάγγελμα. Το ίδιο το σινάφι τον ξερνάει, δεν πιστεύω να του δώσει δουλειά κανένας πια. Μέσα στο θέατρο να δείρει συνάδελφο; Δεν γίνεται, να φύγει. Ας απευθυνόταν στον σκηνοθέτη και στον παραγωγό να κάνει τα παράπονά του, κάθεται και χτυπάει τον συνάδελφό του και μάλιστα μια γυναίκα; Και εγώ είχα τσακωθεί και είχα ανταλλάξει κουβέντες με συναδέλφους, μπορεί να μην έλεγα καλημέρα με κάποιον για 2 μήνες και ας παίζαμε στην ίδια παράσταση αλλά δεν πλακώθηκα ποτέ».

Ο Απόστολος είναι ντόμπρος άνθρωπος, είναι γνωστό αυτό. Και θα την πει τη γνώμη του χωρίς περιστροφές. Ο Μάνος Παπαγιάννης όμως, αρνείται τις κατηγορίες (το λόγο έχει η δικαιοσύνη πλέον) και όπως καταλαβαίνεις, τα λόγια τα καταδικαστικά του Απόστολου τον έθιξαν. Γι’ αυτό και του έστειλε εξώδικο. Το οποίο αναφέρει τα εξής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Στη Φωλιά των Κουκου:

«Επειδή οι δηλώσεις σας είναι απολύτως ψευδείς, άκρως συκοφαντικές και διαστρεβλώνουν την αλήθεια και την πραγματικότητα, προλαμβάνουν τη δικαστική κρίση για ένα ζήτημα για το οποίο η Δικαιοσύνη και τα αρμόδια δικαστήρια δεν έχουν αποφανθεί και επηρεάζετε την κοινή γνώμη και το κοινό που με παρακολουθεί στο θέατρο και στην τηλεόραση αλλά και τους ανθρώπους του χώρου, ήτοι παραγωγούς κ.λ.π. αρνητικά και εις βάρος μου. Επειδή συκοφαντήσατε και προσβάλλατε με δόλιο και ανήθικο τρόπο την προσωπικότητά μου και μου προκάλεσαν ανεπανόρθωτη βλάβη και τεράστια ζημία στην εργασία μου και σε εμένα τον ίδιο προσωπικά αλλά και στην οικογένειά μου. Σας οχλώ για την παράνομη και υπαίτια συμπεριφορά σας. Διαμαρτύρομαι έντονα για την παράνομη και υπαίτια συμπεριφορά σας. Σας καλώ να άρετε την προσβολή και να προβείτε δημοσίως στην άμεση ανάκληση και αποκατάσταση των όσων συκοφαντικών αναφέρατε για το άτομό μου ζητώντας μου δημόσια συγνώμη καθώς και να διαβάσετε την παρούσα εξώδικο το αργότερο εντός 3 εργάσιμων ημερών από την λήψη της παρούσας με δήλωσή σας που θα γνωστοποιηθεί σε όλα τα έντυπα και τηλεοπτικά μέσα. Άλλως, Σας δηλώνω ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου».

Αναμένουμε φυσικά την αντίδραση του Απόστολου.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency