ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε στη Φαίη Σκορδά “αδειάζοντας” τον Δημήτρη Ουγγαρέζο δημοσίως

NDP Photo Agency

Την περασμένη Παρασκευή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλησε να μοιραστεί στον αέρα του Πρωινού τη δυσκολία την οποία αντιμετωπίζει στο να ολοκληρώσει μία συνέντευξη για τη στήλη του με τίτλο «Της γιαγιάς». Ο επίμαχος προσκεκλημένος ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος. «Έχω αιτηθεί και τον ζητάω συνέχεια από τον Ιανουάριο. Μου έχει πει ότι θέλει, και προσωπικά και μέσα από το κανάλι. Μετά είπε ότι έχει μία συνέντευξη 1η Ιουνίου και δεν θα ήθελε να κάνει κάτι άλλο πριν. Είχαμε πει να έρθει αυτή την εβδομάδα και τελικά  με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν γίνεται αυτή την εβδομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ακούγοντας αυτά η Φαίη Σκορδά ξεκαθάρισε ότι και να έρθει τελικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν θα παιχτεί η συνέντευξή του στον "αέρα" μάλλον γιατί πολύ πικράθηκε από τις συνεχείς αυτές αναβολές.

«Ωραία, δε θα έρθει καθόλου. Δεν μπορώ αφού άκουσα δημόσια αυτή την κουβέντα. Δεν είναι σωστό για τους υπόλοιπους καλεσμένους που τιμούν αυτή την εκπομπή. Οφείλω να πω ότι τώρα και να έρθει και να το κάνει δε θα το παίξω ποτέ. Άμα δε θέλει κάποιος να έρθει, δεν έρχεται» είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά και εσύ ίσως περίμενες τα πράγματα να λήξουν έτσι. Όχι. Τη σκυτάλη των δηλώσεων πήρε ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος τοποθετήθηκε στο θέμα μέσα από την εκπομπή «Έλα χαμογέλα».

 

«Θα ήθελα να πω στον Δημήτρη ότι καλό θα ήταν να με πάρει ένα τηλέφωνο να το λύσουμε οι δυο μας, δε χρειάζεται να γίνεται στον τηλεοπτικό αέρα κι εγώ απαντώ στον τηλεοπτικό αέρα γιατί το έκανες κι εσύ. Είχαμε κανονίσει το κάνουμε μετά το Πάσχα. Μετά το Πάσχα είχαμε μια συνέντευξη και είπαμε να το κάνουμε τον Ιούνιο. Ο Δημήτρης μου είπε ότι με ψάχνει από τον Γενάρη, εμένα μου ήρθε ένα μήνυμα στις 18 Μαρτίου και του είπα μετά το Πάσχα να το κάνουμε. Πέρασε το Πάσχα, υπάρχει μια προτεραιότητα να πάω στη Ναταλία Γερμανού, όπως ξέρετε και είπαμε μετά τη Ναταλία, στις 2 του μήνα, να κάνουμε τη συνέντευξη», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω τον λόγο που έγινε όλο αυτό.

Βγήκα στο Πρωινό λίγο βεντέτα, ότι δεν πάω σε συνεντεύξεις και ότι «αν έρθει ο Κωνσταντίνος και το κάνουμε εγώ δεν θα το παίξω» είπε η Φαίη. Δεν είναι ότι βγάζω εγώ το πρόγραμμα, υπάρχουν και προτεραιότητες από το κανάλι. Τρία λεπτά αναφορά στον τηλεοπτικό αέρα, χιουμοριστικά δεν είναι. Με πείραξε πιο πολύ αυτό που είπαν στην αρχή, που λέει «έλα να κάνεις συνέντευξη γιατί είναι κρίμα άμα δεν έρθεις». Σαν εκβιαστικό το πήρα εγώ. Δεν πειράζει, την καλημέρα μου. Δεν είναι βεντετιλίκι, υπάρχει ένα πρόγραμμα που πρέπει να σεβαστώ και να το σεβαστούν και οι υπόλοιποι». Η συνέχεια επί της οθόνης. Σίγουρα πράγματα.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency