ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ

Ο Jimmy Kimmel και η Jennifer Aniston έκαναν έκπληξη σε νοσοκόμα και της δώρισαν 10 χιλιάδες ευρώ

Invision/AP Jordan Strauss

Η πανδημία του κορονοϊού έχει προκαλέσει χάος στα υγειονομικά συστήματα παγκοσμίως. Κι όμως οι άνθρωποι που δουλεύουν στα νοσοκομεία δίνουν κάθε μέρα τον καλύτερό τους εαυτό. Μετά τα χειροκροτήματα, ο Jimmy Kimmel και η Jennifer Aniston αποφάσισαν να ευχαριστήσουν έμπρακτα μία νοσοκόμα που κόλλησε τον νέο κορονοϊό, χαρίζοντάς της μία δωροκάρτα των 10 χιλιάδων ευρώ.

Οι άνθρωποι που εργάζονται σε νοσοκομεία υποδοχής του κορονοϊού διανύουν σίγουρα μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της επαγγελματικής τους ζωής. Το σύστημα υγείας είναι υπερφορτωμένο παγκοσμίως. Κι όμως οι άνθρωποι που δουλεύουν προσπαθούν υπό αυτές τις συνθήκες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αντιμετωπίζοντας φυσικά τον κίνδυνο να κολλήσουν τον ιό. H Jennifer Aniston και ο Jimmy Kimmel ευχαρίστησαν με τον δικό τους τρόπο μία νοσοκόμα.

Η Jennifer Aniston και ο Jimmy Kimmel ένωσαν τις δυνάμεις τους και ευχαρίστησαν μία νοσοκόμα για την προσφορά της

Μία τέτοια περίπτωση είναι η Kimball Fairbank, η οποία είναι νοσοκόμα στην πολιτεία Γιούτα των ΗΠΑ. Ο Jimmy Kimmel την κάλεσε στην εκπομπή του “Jimmy Kimmel Live” μέσω video call. Μαζί με την Jennifer Aniston έκαναν έκπληξη στη νοσοκόμα. Και της χάρισαν μία δωροκάρτα αξίας 10 χιλιάδων ευρώ.

Αρχικά, ο Jimmy Kimmel την καλωσόρισε και εκείνη περιέγραψε την εμπειρία της. «Ένιωσα σαν να με χτύπησε τρένο, όμως ευτυχώς τα συμπτώματά μου είναι γενικά πολύ ήπια» είπε η Kimball Fairbank που ασκεί το επάγγελμά της τα τελευταία 2 χρόνια. Η νοσοκόμα θεωρεί ότι πιθανότατα κόλλησε από κάποιον ασθενή και τώρα βρίσκεται σε καραντίνα, χωρίς να μπορεί να δει τα δύο της παιδιά.

Η έκπληξη στη νοσοκόμα

Στο 3 λεπτό και για της φτιάξει τη διάθεση, ο Jimmy Kimmel της αποκάλυψε πως θέλει να της γνωρίσει μία γυναίκα που το όνομά της είναι Jennifer. Σίγουρα δεν περίμενε ότι πρόκειται για την Jennifer Aniston. Και φυσικά, η έκπληξη της νοσοκόμας ήταν μεγάλη. «Ο Θεός να σε έχει καλά. Και όλους εσάς (σ.σ. στα νοσοκομεία) που κάνετε αυτό που κάνετε. Δεν ξέρω πώς θα μπορούσα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου» της είπε η Aniston.

Στη διάρκεια της συνέντευξης, η Kimball Fairbank παραδέχτηκε ότι κατά τη διάρκεια της καραντίνας δεν μαγειρεύει και παραγγέλνει το φαγητό της από delivery. Για αυτό τον λόγο η Jennifer Aniston και ο Jimmy Kimmel χάρισαν στη νοσοκόμα μία gift card από την εταιρεία Postmates αξίας 10 χιλιάδων ευρώ. «Όμως πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε όλα σε μια φορά» αστειεύτηκε ο Kimmel και αυτό ήταν ένα από τα πιο ευχάριστα πράγματα που είδαμε τελευταία.