CELEBRITIES

O James Corden κι άλλοι 5 διάσημοι που υπήρξαν τρομερά αγενείς

@2022 Evan Agostini/Invision/AP Images

«Ο James Corden είναι ένας υπερταλαντούχος κωμικός, αλλά ένας τρομέρα κρετίνος ως άνθρωπος». Με αυτά τα λόγια, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Balthazar στη Νέα Υόρκη Keith McNally ξεκίνησε τη δημόσια αποκαθήλωση του James Corden, επειδή ήταν «ο πιο κακοποιητικός πελάτης για τους σερβιτόρους» του εστιατορίου, «εδώ και 25 χρόνια που λειτουργεί», όπως ανέφερε αργότερα. Ο James Corden ήρθε επισήμως να προστεθεί σε αυτή τη λίστα, όπου θα δεις ποιοι άλλοι διάσημοι έχουν θεωρηθεί τρομερά αγενείς στον τρόπο που έχουν αντιμετωπίσει fans τους.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου κοινοποίησε δημόσια μέσω των social media την απόφασή του να απαγορεύσει την είσοδο στον James Corden στο εστιατόριό του, καθώς συμπεριφέρθηκε απαράδεκτα, σύμφωνα με τον ίδιο, στο προσωπικό του. Όπως ανέφερε ο Keith McNally, ο James Corden διαμαρτυρήθηκε ότι βρήκε μία τρίχα στο πιάτο του και απαίτησε δωρεάν ποτά, ενώ έκανε σκηνή στο προσωπικό επειδή η ομελέτα της συζύγου του δεν είχε μαγειρευτεί όπως εκείνη ήθελε. Και τις δύο φορές ήταν τρομερά αγενής στο προσωπικό, όπως είπε ο Keith McNally. Ο James Corden όπως κι οι υπόλοιποι διάσημοι σε αυτή τη λίστα, υπήρξαν τρομερά αγενείς και δέχτηκαν τις συνέπειες.

διάσημοι τρομερά αγενείς James Corden @2022 Charles Sykes/Invision/AP, File/AP Images

Βέβαια, ο James Corden έκανε τη διαφορά, αφού εκείνος πήρε τηλέφωνο προσωπικά τον McNally να απολογηθεί. Και καθώς ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου πιστεύει στις δεύτερες ευκαιρίες, του την έδωσε. Ο James Corden επιτρέπεται να ξαναπεράσει το κατώφλι του και «όλα συγχωρέθηκαν», όπως έγραψε και πάλι στα social media ο Keith McNally.

Οι παρακάτω διάσημοι που έχουν κατηγορηθεί ως τρομερά αγενείς δεν απολογήθηκαν, απλά «έμπλεξαν» γι’ αυτό.

Kanye West

@2022 Amy Harris/Invision/AP, File/AP Images

Ο rapper και σχεδιαστής μόδας, σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε γίνει βίαιος τον Ιανουάριο του 2022, απέναντι σε fan που τον είχε πλησιάσει ζητώντας αυτόγραφο, καθώς έφευγε από το club, Soho Warehouse. Η σκηνή είχε καταγραφεί σε βίντεο και δείχνει τον Kanye West να φωνάζει σε έναν άγνωστο άνδρα που βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος. Σύμφωνα με πηγές που είχαν μιλήσει τότε στον Τύπο, ο Kanye West δεν ήταν μόνο αγενής, αλλά είχε χτυπήσει τον άντρα.

Justin Bieber

διάσημοι τρομερά αγενείς James Corden @2022 Evan Agostini/Invision/AP, File/AP Images

Σε περισσότερες από μία περιπτώσεις έχουν καταγραφεί περιστατικά στα οποία ο Justin Bieber έδειξε αγένεια στις συναναστροφές με τους fans του. Η χειρότερη στιγμή ήταν το 2013, όταν ο Justin Bieber είχε θεαθεί να φτύνει από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου του, τους fans που είχαν συγκεντρωθεί από κάτω.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του βέβαια, δεν έφτυσε κανέναν πέρα από το πεζοδρόμιο, καθώς εκείνος ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχαν fans κάτω από το μπαλκόνι του.

Christian Bale

@2022 Evan Agostini/Invision/AP, File/AP Images

Σύμφωνα με τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου του, ο Christian Bale θύμωνε όταν οι fans τον πλησίαζαν. Μάλιστα δεν έχανε την ευκαιρία να δίνει διαλέξεις σε μικρά κορίτσια περί αγένειας, μέχρι που έβαζαν τα κλάματα, σύμφωνα με το ίδιο πρόσωπο.

Bruce Willis

διάσημοι τρομερά αγενείς James Corden © 2023 Charles Sykes/Invision/AP, File/AP Images

Ένας θαυμαστής του Bruce Willis, είχε αναφέρει σύμφωνα με το msn.com ότι κάποια στιγμή είχε δει δύο αγόρια που αναγνώρισαν τον star σε ένα εστιατόριο να τον δείχνουν και να χαμογελούν. Ο Bruce Willis, που δειπνούσε με την τότε σύζυγό του, Demi Moore, είχε σηκωθεί όρθιος και φώναξε στα δύο αγόρια επειδή διέκοψαν το δείπνο του. Τα αγόρια ήταν σύμφωνα με την προαναφερόμενη ιστορία, 10 ετών.

Rihanna

διάσημοι τρομερά αγενείς James Corden @2022 Jordan Strauss/Invision/AP, File/AP Images

Ένα παράπτωμα που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε είχε κάνει η Rihanna το 2014. Είχε περιπαίξει online μία 16χρονη για το φόρεμα που είχε φορέσει στον χορό του σχολείου της εμπνευσμένη από το είδωλό της, τη Rihanna. Ήταν ένα jumpsuit με μανίκια που ενώνονταν με τους αστραγάλους. Ένα bat dress που η Alexis Carter λάτρεψε και έβαλε στον χορό του σχολείου της.

Η φωτογραφία της έγινε viral και το hashtag #PromBat εμφανίστηκε στο Twitter. Αυτό που δεν περίμενε η Alexis ήταν στον «χορό» εκείνων που την κορόιδευαν να μπει και η Rihanna με ένα tweet της. «Προβλήθηκα πολύ» είχε πει στο Fox Baltimore. «Γιατί να κοροϊδέψεις κάτι όταν φόρεσες ακριβώς το ίδιο πράγμα. Οι πόζες ήταν διαφορετικές, αλλά όχι το outfit. Δεν αγαπά τους fans της όπως λέει ότι κάνει», σημείωνε το κορίτσι.