CELEBRITIES

O Ησαΐας Ματιάμπα «λύγισε» μιλώντας για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του

Papadakis Press Μιχάλης Αρχοντίδης

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1, “The 2Night Show” ήταν ο Ησαΐας Ματιάμπα. Ο τραγουδιστής, που φέτος εμφανίζεται στο “Your Face Sounds Familiar – All Star”, μίλησε μεταξύ άλλων για τον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από 7 μήνες. Και η συγκίνησή του, όπως καταλαβαίνεις ήταν μεγάλη.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα εξήγησε ότι η υγεία του πατέρα του εδώ και τρία χρόνια είχε πτωτική πορεία. Πιο συγκεκριμένα σημείωσε ότι πριν γεννηθεί ο γιος του, Ηρακλής, ο πατέρας του αντιμετώπισε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας και μεταφέροντας τον διάλογό τους εκείνη την εποχή, η φωνή του «έσπασε» και η συγκίνηση τον κατέβαλλε.

«Πριν γεννηθεί ο γιος μου, ο Ηρακλής, υπήρξε ένα σοβαρό επεισόδιο με τον μπαμπά μου γιατί τα τελευταία τρία χρόνια άρχιζε η υγεία του να καταρρέει. Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά το σκηνικό που ήταν ο μπαμπάς και έλεγε ότι θα φύγει και δεν θα προλάβει να δει τον Ηρακλή. Ήμουν εκεί και προσπαθούσα να τον πείσω ότι, “όχι, μείνε δυνατός και άντεξε γιατί έρχεται ένας εγγονός που δεν τον έχεις γνωρίσει και”», είπε και ακολούθησε μια παύση για να διαχειριστεί τη συγκίνηση. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα συναισθηματικά φορτισμένος, ο Ησαΐας Ματιάμπα είπε: «Α, ρε μπαμπά». Κι όποιος έχει βιώσει την απώλεια, τον κατάλαβε απόλυτα.

«Έρχεται ένας εγγονός ο οποίος, μπορεί να μην έχει το όνομα του, σίγουρα θα ήθελα να πάρει κάποια χαρακτηριστικά του» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής. «Ο μπαμπάς μου ήταν απλόχερος, έξω καρδιά και σίγουρα ένας άνθρωπος που με έχει επηρεάσει πάρα πολύ», είχε πει νωρίτερα ο ίδιος.

Στην ίδια συνέντευξη ο Ησαΐας Ματιάμπα μίλησε επίσης για την οικογένεια που ο ίδιος έχει δημιουργήσει με τη σύζυγό του Βασιλική και τον μικρό τους Ηρακλή. Ο Ησαΐας Ματιάμπα περιέγραψε την πρώτη του γνωριμία με τη σύζυγό του. «Η Βασιλική από τότε που γεννήθηκε το παιδί είναι εκεί. Τη γνώρισα στο αεροδρόμιο. Έπαιζα το προηγούμενο βράδυ στη Λάρνακα με τον Μύρωνα και πετάμε την επόμενη μέρα για Αθήνα. Η Βασιλική με τη μητέρα της ήταν στο αεροδρόμιο και την είχα δει από μακριά. Έλεγα στα παιδιά “Πω, τι είναι αυτή; Δεν το πιστεύω”. Πέρναγε η ώρα, πλησίαζαν τα κορμιά και οι ματιές και δεν άντεχα, κάτι έπρεπε να κάνω. Μπήκε στο αεροπλάνο κάθισα νομίζω 4 σειρές πίσω της. Φτάνουμε, πάμε στις αποσκευές, περνάει η ώρα, δεν είχαν έρθει οι αποσκευές μας ούτε οι δικές της. Φεύγουν τα παιδιά τα υπόλοιπα κι έχουν μείνει μόνο οι δικές μου αποσκευές και η δικιά τους. Έφυγε η μαμά της, οπότε πήγα κοντά της ζήτησα τηλέφωνο και τα λοιπά. Αν είχε έρθει η αποσκευή μου θα είχα φύγει», είπε ο τραγουδιστής.

«Το να έχουμε εξέλιξη και στη δουλειά μας και στην προσωπική μας ζωή είναι σημαντικό. Είδα μία Βασιλική ξαφνικά μαμά που δεν περίμενα ποτέ ότι θα έχει τέτοια συμπεριφορά ως μάνα. Σκέψου πόσο δύσκολο είναι για μία γυναίκα να αφήσει τα πάντα και να αφοσιωθεί σε αυτό τουλάχιστον για 2 χρόνια. Ήταν εκεί για το παιδί συνέχεια.», σημείωσε ο Ησαΐας Ματιάμπα.

«Ο Ηρακλής όταν ήρθε η ώρα τα έκανε όλα μόνος του. Είναι σημαντικό να δίνεις το χώρο στο παιδί σου για να βρει το δρόμο του, να μην το πιέζεις να κόψει τον θηλασμό ή την πάνα», εξήγησε ο τραγουδιστής. «Η Βασιλική είχε τη δυνατότητα να λείπει από τη δουλειά της, άλλες γυναίκες δεν μπορούν και πόσο σεβαστό και δύσκολο είναι κι αυτό», συμπλήρωσε.