CELEBRITIES

Ο Ηλίας Βρεττός για το ατύχημά του, τα σημάδια στο κορμί του και τη σύντροφό του

Ο Ηλίας Βρεττός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για το πώς άλλαξε η ζωή του μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημά που είχε πριν από τρία χρόνια, αλλά και τη νέα του σύντροφο και την επιθυμία του να γίνει πατέρας.

Ο Ηλίας Βρεττός είχε εμπλακεί σε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα τον Φεβρουάριο του 2018 στην Παραλιακή. Το ατύχημα παραλίγο να του στοιχήσει τη ζωή. Ο τραγουδιστής μίλησε για τον τρόπο που άλλαξε τη ζωή του αυτό το ατύχημα και τη σχέση του με τα σημάδια που φέρει στο κορμί του από την ηλικία των 13ων ετών, όταν πέρασε την πρώτη του σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.

«Έχουν περάσει 3 χρόνια από το ατύχημα. Είχα και μια περιπέτεια υγείας με το νεφρό όταν ήμουν 13 και κόντεψα να το χάσω. Γενικά έχω τομές σε όλο μου το κορμί κι είναι τα παράσημά μου. Έχω κάνει τατουάζ σε όλες μου τις τομές γιατί δεν αγάπησα ποτέ τα σημάδια μου», σημείωσε ο Ηλίας Βρεττός. «Ήθελα κάπως να τις στολίσω. Ήθελα να τα βλέπω αλλά να μην είναι “χαρακιά”, να τα βλέπω λίγο πιο κομψά πάνω μου.

Οι χαρακιές στο κορμί είναι και χαρακιές στην ψυχή και στο μυαλό που με έκαναν να δω αλλιώς τα πράγματα και σίγουρα ό,τι γίνεται, γίνεται για καλό. Το κακό είναι προφανές, είναι μπροστά σου και το ζεις, το δύσκολο είναι να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων κι εγώ αυτό προσπάθησα να κάνω τότε. Γι’ αυτό και κατάφερα να ξεπεράσω όλο αυτό το πολύ σοβαρό που συνέβη. Έχει πολύ μεγάλη σημασία και η ψυχολογία και η ενέργεια σε αυτές τις καταστάσεις», εξήγησε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

Ο Ηλίας Βρεττός παραδέχτηκε ότι μετά το ατύχημά του άλλαξε η σχέση του με αρκετούς ανθρώπους. «Άλλαξα σχέσεις με ανθρώπους. Το ατύχημα με έφερε πιο κοντά με την οικογένειά μου. Ο αδελφός μου που έμενε μόνιμα στο εξωτερικό, με το ατύχημα μου, γύρισε και μένει πλέον στην Ελλάδα κι είναι εδώ κοντά μας. Επειδή στη ροή και στη δίνη της καθημερινότητας όλοι ασχολιόμαστε με όλα τα υπόλοιπα εκτός από τους δικούς μας ανθρώπους, συνήθως, ξεχνάμε τις ρίζες και τη βάση μας κι εγώ δεν θέλω να το ξεχάσω ποτέ ξανά αυτό», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Και συνεργάτες άλλαξα. Και στην προσωπική και στην επαγγελματική μου ζωή άλλαξαν πολλά. Μετά το ατύχημα έβαλα τη ζωή μου στις βάσεις που επέλεξα αποκλειστικά και μόνο εγώ», πρόσθεσε ο Ηλίας Βρεττός, διευκρινίζοντας ότι και φίλοι στη ζωή του άλλαξαν κι ήρθαν νέοι. «Είναι μια δοκιμασία αυτή για να δεις ποιοι πραγματικά είναι δίπλα σου και ποιοι όχι. Είναι ένα πολύ μεγάλο ξεκαθάρισμα», τόνισε.

Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε για την πίστη του στον Θεό και πώς αυτή ενισχύθηκε μετά το ατύχημά του. «Πιστεύω στο Θεό γιατί έχω νιώσει το άγγιγμά του. Είναι θαύμα που μιλάμε αυτή τη στιγμή. Το αυτοκίνητο που ήμουν εγκλωβισμένος για 50 λεπτά ήταν μια άμορφη μάζα. H παραμόρφωση της καμπίνας ήταν τέτοια που οι ειδικοί είπαν ότι δεν βγαίνει κανείς ζωντανός από τέτοιες καταστάσεις και συγκεκριμένα στην θέση του συνοδηγού που ήμουν εγώ. Ήταν της Αγίας Φιλοθέης εκείνη τη μέρα και κάθε χρόνο από τότε εκείνη την ημέρα την γιορτάζω σαν γενέθλια, και πηγαίνω και της ανάβω κι ένα κεράκι και προσεύχομαι», σημείωσε ο τραγουδιστής.

Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε επίσης για τη σύντροφό του, Αναστασία κι αυτή ήταν η πρώτη φορά που αναφέρθηκε δημόσια στη σχέση τους. «Θέλω πάρα πολύ να κάνω οικογένεια, ένα παιδί. Η Αναστασία, έτσι λέγεται η κοπέλα μου, δεν έχε καμιά σχέση με τον χώρο και γι΄ αυτό στεριώσαμε τελικά. Είμαστε πάρα πολύ καλά μαζί. Το λέω πρώτη φορά εξάλλου είμαστε μαζί 2,5 χρόνια. Είμαι σε μια πολύ καλή πορεία για τον γάμο την οικογένεια μαζί. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά», εξήγησε ο τραγουδιστής.