CELEBRITIES

O Good Job Nicky έκρυβε ότι ήταν τραγουδιστής από τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο κι εξήγησε γιατί

Στην εκπομπή “The 2Night Show” του ΑΝΤ1 βρέθηκε καλεσμένος ο Good Job Nicky για την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη. Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, έχει πλέον ξεκινήσει να βαδίζει τον δικό του καλλιτεχνικό δρόμο, ενώ το τραγούδι του “January 8th” σίγουρα το έχεις ακούσει και τραγουδήσει πολλές φορές ως τώρα.

Ο Good Job Nicky, ή Νικόλας Βαρθακούρης, όπως είναι το όνομά του εκτός της μουσικής σκηνής, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σχέση του με τους γονείς του, το καλλιτεχνικό βάρος του επωνύμου «Πάριος», την εφηβεία του και το ψευδώνυμό του. Ξεκινώντας την κουβέντα με τον παρουσιαστή, του εξήγησε γιατί κανείς δεν γνώριζε πως είναι τραγουδιστής προτού κάνει το πρώτο του ολοκληρωμένο βήμα στον χώρο. «Το έκρυβα είναι η απόλυτη αλήθεια. Μέχρι να είμαι μουσικά ώριμος έτσι ώστε να μπορώ να παρουσιάσω κάτι που να με καλύπτει, το έκρυβα τελείως. 100% το έκρυβα από τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου δεν το ήξερε καθόλου ότι τραγουδούσα, η μαμά μου, εντάξει, το ήξερε», τόνισε ο Good Job Nicky.

Good Job Nicky: «Θα ήθελα να είμαι η συνέχεια του πατέρα μου»

«Θα ήθελα να είμαι η συνέχεια του πατέρα μου. Είναι πάρα πολύ τιμητικό ότι ο κόσμος αναγνωρίζει ότι έχω μεν αυτό το γονίδιο, αλλά ακολουθώ τον δικό μου δρόμο. Έτσι δεν είναι κάτι που θα με ενοχλήσει το να πουν ότι είναι και ο γιος του Πάριου. Ο πατέρας μου χαίρεται πολύ για μένα και επικοινωνούμε πολύ όμορφα πλέον και καλλιτεχνικά», σημείωσε ο Good Job Nicky. «Ο πατέρας μου στενοχωρήθηκε πολύ όταν έκοψα το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Αλλά στενοχωρήθηκε γιατί δεν ήξερε τι ετοιμάζω. Για το ποδόσφαιρο του το είπε ο Θανάσης. Τα αδέρφια μου είναι εκπληκτικά μυαλά και οι τρεις», σημείωσε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

Μιλώντας για την οικογένειά του, ο Good Job Nicky σημείωσε: «Υπάρχει σεβασμός, πραγματική κατανόηση και αγάπη στο σπίτι. Δεν υπάρχει ένα πράγμα που να ντρέπομαι να πω στους γονείς μου. Είναι φίλοι μου πάνω απ’ όλα! Κι αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι με εμπιστευτήκανε απόλυτα για να εξελιχθώ ανθρώπινα και τώρα μπορώ να τους πω οποιαδήποτε πληροφορία».

Ο Good Job Nicky μίλησε και για την περίοδο της εφηβείας του. «Στην εφηβεία μου ήμουν πολύ μ@@@@@@, συγγνώμη, μαμά, αλλά αυτό με έκανε αυτό που είμαι, σημείωσε ο καλλιτέχνης. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο κομμάτι της αναγνωρισιμότητας, που συνόδευε το μεγάλωμά του ως γιου του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη.

«Η αναγνωρισιμότητα είναι το μόνο πράγμα που ξέρουμε όσον αφορά το πως μεγαλώσαμε, άρα δεν είχα άλλο μέτρο σύγκρισης έτσι ώστε να πω ότι με ενοχλούσε αυτό. Όλα καλά ήταν. Και οι συμμαθητές μου φερόντουσαν κανονικότατα.

Με αντιμετώπιζαν ως Νικόλα και όχι σαν γιο του Πάριου ή της Αλιμπέρτη. Νιώθω ότι οι γονείς μου, με τον τρόπο που μας ανέθρεψαν, έβγαλαν τέσσερις πολύ δυνατές προσωπικότητες, ώστε να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου και να μην χρειαστεί να με επισκιάσει κανένα όνομα. Ο μπαμπάς μου είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης. Ο Γιάννης Πάριος είναι ένα ιερό τέρας που θαυμάζω και εγώ καλλιτεχνικά Η ερμηνεία του είναι από άλλο πλανήτη», εξήγησε.

Το όνομα του είναι Νικόλας, αλλά το Good Job Nicky είναι το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο. «Πριν μου δώσει κάποιος αυτά τα λουλούδια, νιώθω πια καλλιτεχνικά ώριμος, ώστε να προβάλλω κάτι. Αντιλαμβάνομαι ότι ίσως να κάνω καλή δουλειά, αλλά πριν να μου το δώσει κάποιος, θα ήθελα να το δώσω εγώ στον εαυτό μου. Με αγαπάω έτσι. Δέχομαι απόλυτα το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να μη με βρίσκει καλό, ότι σίγουρα για πάντα θα μαθαίνω και θα συνεχίσω να προχωράω. Αυτό δεν μειώνει το γεγονός ότι πάντα θα υπάρχει χώρος για βελτίωση πάντα θα υπάρχει», είπε ο Good Job Nicky για το ψευδώνυμό του.

Όσο για τα αγγλικά του απέδωσε τα εύσημα στον αδερφό του, Χάρη Βαρθακούρη. «Όπως έχει πει και ο αδελφός μου ο Χάρης, μας μύησε τους Simpsons, όλους, όλη την οικογένεια και εκπαιδεύτηκα στα αγγλικά. Είναι και το “ακουστικό”, από τα γονίδια του μπαμπά και όλα κάπως σμίξανε. Η μητέρα μου λέει ότι “ο Νικόλας μία μέρα ξύπνησε και ήξερε αγγλικά δεν ξέρουμε γιατί”», σημείωσε ο τραγουδιστής.