ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ

Ο Γιώργος Μαυρίδης μιλά για την επίμαχη φωτογραφία με την Νικολέττα Ράλλη στο βράχο

Ο Γιώργος Μαυρίδης πήγε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε για τη σχέση του με τη Νικολέττα Ράλλη αλλά και για όσα ακούστηκαν μετά τη δημοσίευση αυτής της φωτογραφίας-επιβεβαίωσης.

 

«Λίγο διάστημα πριν ανεβάσω τη φωτογραφία μας είχαν τραβήξει στο αεροδρόμιο και βγήκε σε ένα περιοδικό. Δεν ξέρω αν μπορείς να το καταλάβεις. Μπορεί εκείνη τη στιγμή να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Εμένα προσωπικά ευτυχώς τίποτα. Αλλά μπορεί η κοπέλα που είσαι να έχει κάποιο πρόβλημα, να έχει ο πατέρας της, η μητέρα της.

Από τη στιγμή που ανέβασα τη φωτογραφία, θεωρώ ότι ησύχασε το κεφάλι μου γιατί σταμάτησαν όλοι να ασχολούνται. Είναι ή δεν είναι μαζί. Είναι ή δεν είναι στημένο. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα με οποια κοπέλα κι αν ήμουν. Όσο δεν έδινα αναφορά ήμουν ο περίεργος, με τον σκύλο του. Ο παράξενος. Με το που μαθαίνεται κάτι, ”στημένο είναι” δεν ικανοποιείται με τίποτα ο άλλος. Με το που την ανεβάζω, ”ξεπουλάει τη σχέση του”. Ε, άντε στο διάολο όλοι μαζί ρε. Άντε κάντε μας τη χάρη. Τη γνώρισα το καλοκαίρι. Δεν είχα ιδέα ποια είναι. Τη είδα στο κινητό του Νίκου (Αναδιώτη) και μου άρεσε.»

 

Στη ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου αν είναι ερωτευμένος εκείνος απαντά: «Θεωρώ ότι σε αυτές τις καταστάσεις καλύτερα να μη λες μεγάλα λόγια γιατί σήμερα είσαι, αύριο δεν είσαι. Δεν ξέρεις τι γίνεται στη ζωή σου, να είσαι λίγο πιο προσγειωμένος.»

«Δε ζηλεύω καθόλου, σε βαθμό που εκνευρίζεται. Είμαι 40 ετών, δεν έχω χρόνο να ζηλέψω. Ούτε εκείνη με ζηλεύει, έχει καταλάβει ότι είμαι σε μία φάση cool της ζωής μου. Δεν της δίνω και δικαιώματα να ζηλέψει» είπε για τη μεταξύ τους σχέση και ανέφερε πως η Νικολέτα τα πηγαίνει υπέροχα με τη μητέρα του. Αν περίμενες να ακούσεις για γάμο, άδικα περιμένεις.

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/georgemavridis_tattooligans/