CELEBRITIES

Ο γιος του Tom Hanks και της Rita Wilson είναι ίδιος ο πατέρας του στο Splash κι εξίσου ερωτευμένος

@2022 Brent N. Clarke/Invision/AP Images

Ο Tom Hanks και η Rita Wilson συμπλήρωσαν το 2022 34 χρόνια γάμου. Σε αυτά τα 34 χρόνια γάμου απέκτησαν δύο γιους, τον Chet και τον Truman Hanks. Ο ηθοποιός είχε δύο ακόμα παιδιά από τον πρώτο του γάμο, τον Colin και την Elizabeth. Όπως συμβαίνει σχεδόν κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος αρκετά από τα μέλη της οικογένειας του Tom Hanks και της Rita Wilson βρέθηκαν στην Ελλάδα για τις διακοπές τους.

Ο φωτογραφικός φακός συνάντησε τη Rita Wilson με τον μικρότερο γιο της, Truman, τη σύντροφό του και φίλους και συγγενείς, όπως την εγγονή των αστέρων του Hollywood, κόρη του γιου τους, Chet, στα Κουφονήσια. Ο Tom Hanks δεν ήταν εκεί αλλά είχε αφήσει στο πλευρό της συζύγου του τη «φωτοτυπία» του. Ο 26χρονος γιος του ζευγαριού, Truman είναι ίδιος ο μπαμπάς του την εποχή που πρωταγωνιστούσε σε ρομαντικές κομεντί όπως το Splash με την Daryl Hanna ή το Άγρυπνος στο Σιάτλ με τη Meg Ryan. Όπως ήταν περίπου την εποχή που παντρευόταν τη σύζυγό του, Rita Wilson και το «για πάντα» τους ξεκινούσε.

Tom Hanks Truman Hanks Παναγιώτης Αξιώτης/ Papadakis Press
Παναγιώτης Αξιώτης/ Papadakis Press

Ορίστε και μία φωτογραφία από το γάμο του Tom Hanks με τη Rita Wilson το 1988 για να κάνεις τα απαραίτητα συγκριτικά test.

Οι ομοιότητες του Truman Hanks με τον Tom Hanks στα νιάτα του δεν περιορίζονται στην εμφάνιση αλλά και στο συναίσθημα της εποχής εκείνης. Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα μιλούν για έναν έρωτα μεγάλο που μοιράζεται ο Truman Hanks με την αγνώστων λοιπόν στοιχείων, ξανθιά σύντροφό του. Ο 26χρονος χόρεψε κρατώντας στην αγκαλιά του τη σύντροφό του στο λιμάνι στα Κουφονήσια, όπου βρισκόταν το σκάφος της οικογένειας και περπατώντας μαζί της στο νησί δεν την άφησε από την αγκαλιά του.

Tom Hanks Truman Hanks Παναγιώτης Αξιώτης/ Papadakis Press
Tom Hanks Truman Hanks Παναγιώτης Αξιώτης/ Papadakis Press
Παναγιώτης Αξιώτης/ Papadakis Press
Tom Hanks Truman Hanks Παναγιώτης Αξιώτης/ Papadakis Press
Παναγιώτης Αξιώτης/ Papadakis Press

Μάλιστα ενώ η Rita Wilson και η υπόλοιπη πολυπληθής παρέα συζητούσαν, ο Truman Hanks και η σύντροφός του έμοιαζαν μόνοι τους στον πλανήτη, χαμένοι στο τρυφερό φιλί που αντάλλαξαν. Χάρισαν παράλληλα στον φωτογραφικό φακό στιγμιότυπα βγαλμένα από τις ρομαντικές ταινίες του Tom Hanks. Η ζωή μιμήθηκε την τέχνη όπως ξεκάθαρα και το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά.

Tom Hanks Truman Hanks Παναγιώτης Αξιώτης/ Papadakis Press
Tom Hanks Truman Hanks Παναγιώτης Αξιώτης/ Papadakis Press

Ο Truman Hanks έχει βρει τον δικό του καλοκαιρινό παράδεισο στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της συντρόφου του. «Η Ελλάδα είναι καταφύγιο. Έχω ταξιδέψει στα πιο όμορφα μέρη του κόσμου και κανένα από αυτά δεν ξεπερνά την Ελλάδα. Ο ουρανός, τα νερά, κάνει καλό στην ψυχή», είχε πει ο διάσημος μπαμπάς του στο Greek Reporter το 2020. Κι ο Truman έχει κάθε λόγο να συμφωνεί με τον Tom Hanks.

O πρωτότοκος γιος του ηθοποιού, Colin έχει ακολουθήσει τα χνάρια του στην υποκριτική ενώ η κόρη του, Elizabeth είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Ο Chet Hanks έχει το δικό του κανάλι στο YouTube, είναι γυμναστής και rapper, ενώ ο Truman έχει καταφέρει να κρατήσει τη ζωή του και τις επαγγελματικές του ασχολίες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Tom Hanks είχε μιλήσει για τις διαφορετικές ζωές που έζησαν τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, που απέκτησε πολύ νέος και πριν ακόμα καθιερωθεί ως ηθοποιός, με τα δύο μικρότερα που ήρθαν στη ζωή σε ένα σημείο όπου η καριέρα του είχε απογειωθεί. Η κοινή συνισταμένη στις ζωές όλων ήταν οι προσπάθειές του να είναι καλός μπαμπάς.

«Κάποια στιγμή στην πορεία κατάλαβα ότι το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει ένας γονιός είναι να πει “Σ΄αγαπάω, δεν υπάρχει τίποτα που μπορείς να κάνεις λάθος, δεν μπορείς να με πληγώσεις, ελπίζω ότι θα με συγχωρέσεις και τι χρειάζεσαι να κάνω για σένα”. Τους προσφέρεις αυτό. Το “θα έκανα ότι μπορώ για να σε κρατήσω ασφαλή”. Αυτό είναι όλο. Τους προσφέρεις αυτό και μετά απλά συνεχίζεις να τα αγαπάς», είχε πει χαρακτηριστικά στους New York Times.