ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ

Ο γιος της Helena Christensen είναι σωσίας της και μόλις έκανε το ντεμπούτο του στην πασαρέλα του LFW

Instagram.com/Helenachristensen

Αν δεν έχεις γνωρίσει ήδη τον Mingus Reedus μάλλον έχει έρθει η ώρα να το κάνεις. Πρόκειται για ένα παιδί διάσημο από κούνια, αφού είναι ο γιος της Helena Christensen και του Norman Reedus. Είναι επίσης ένα πολλά υποσχόμενο μοντέλο. Στην ηλικία των 20 ετών ο Mingus Reedus περπάτησε πρώτη φορά στην πασαρέλα του Tommy Hilfiger κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου.

Η ομοιότητά του με την Helena Christensen μεγάλη. Ο Norman είχε φιλική συμμετοχή ξεκάθαρα. Εκτός από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πάντως, η Helena Christensen φαίνεται πως κληροδότησε ατόφιο και το άστρο της στις πασαρέλες.

Ο Mingus όχι απλά περπάτησε στο runway ενός από τους γνωστότερους οίκους μόδας, το έκανε ανάμεσα και σε μεγάλα ονόματα του χώρου. Στην ίδια πασαρέλα περπάτησαν οι Naomi Campbell, Winie Harlow και Alessandra Ambrosio.

Φυσικά η Helena Christensen, ως περήφανη μητέρα, αμέσως μετά το show μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα με τον γιο της στην πασαρέλα. «Ο γιος μου κάνει έναν μικρό περίπατο στο Λονδίνο», σχολίασε. Και μάλλον για την οικογένεια Christensen αυτό είναι όντως ένας μικρός περίπατος. Η Alessandra Ambrosio σχολίασε ότι παρατήρησε την ομοιότητά του με την μητέρα του χωρίς να ξέρει τη συγγένειά τους, ενώ η Kate Bosworth σχολίασε «Απίστευτο». Κι όμως αληθινό Kate μου.

View this post on Instagram

Son taking a lil stroll in London 😎 @tommyhilfiger @kegrand

A post shared by Helena (@helenachristensen) on

Τα όνειρα του Mingus

Ο Mingus έχει ξεκινήσει την καριέρα του στο μόντελινγκ εδώ και κάποια χρόνια. Η πρώτη φορά που ανέβηκε στην πασαρέλα ήταν στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης το 2017. Ο οίκος για τον οποίο δούλεψε τότε ήταν ο Calvin Klein. Σύμφωνα με την Helena Christensen όμως, ο Mingus δεν σκόπευε να ακολουθήσει μόνιμα αυτόν τον δρόμο. «Έλεγε “σίγουρα αυτό δεν είναι για εμένα, αλλά αγαπώ αυτόν το σχεδιαστή οπότε θα κάνω την επίδειξη για τον Calvin Klein”. Και μετά συνειδητοποίησε ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στον χώρο, που θα τον ωφελήσουν πολύ», είχε πει στο Metro UK.

View this post on Instagram

Hold the ones you love close to you today and every day ♥️

A post shared by Helena (@helenachristensen) on

O Mingus έχει ήδη παρακολουθήσει μαθήματα στο πανεπιστήμιο και σχεδιάζει να παραμείνει στον χώρο του μόντελινγκ για λίγο. Σύμφωνα με την μητέρα του, δεν θα ακολουθήσει ούτε τα δικά της χνάρια, αλλά ούτε και αυτά του πατέρα του αμιγώς. (Μικρή παρένθεση: Ο Norman Reedus είναι ηθοποιός, διάσημος κυρίως για τον ρόλο του στη σειρά “The Walking Dead”).

Ενδιαφέρεται να κάνει καριέρα στη σκηνοθεσία κινηματογράφου. «Ότι κι αν έρθει στον δρόμο του και νιώθει ότι θέλει να το κάνει, εγώ θα είμαι ακριβώς εδώ. Θα ειμαι πίσω του να τον υποστηρίζω», είχε πει η Helena Christensen.