CELEBRITIES

Ο Γιώργος Χρανιώτης δήλωσε πως είναι «δούλος» της γυναίκας του. Κι όμως τα είπε όλα σωστά

Papadakis Press Δημήτρης Πελέκης

Ο Γιώργος Χρανιώτης μιλά πάντα αυθόρμητα στις συνεντεύξεις του. Αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε. Και μπορεί πριν τη γέννηση του γιου του να μας είχαν ξενίσει όσα είχε πει για την εγκυμοσύνη της συζύγου του, Γεωργίας Αβασκαντήρα, ωστόσο στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε για την εμπειρία της πατρότητας και βρεθήκαμε να του βγάζουμε το καπέλο.

Ο Γιώργος Χρανιώτης, μίλησε για την περίοδο της καραντίνας που περνά μαζί με τη σύζυγο του, Γεωργία Αβασκαντήρα και τον 5 μηνών γιο του, Αλέξανδρο. Ο ίδιος εξήγησε πώς έχει αλλάξει η ζωή του με την απόκτηση του παιδιού του, αλλά και πώς έχει αποφασίσει να βοηθά άνευ όρων τη σύζυγό του σε ο,τιδήποτε χρειαστεί. Αυτονόητα, θα πεις όλα τα παραπάνω, αλλά να που συχνά δεν είναι για πολλούς.

«Την παλεύουμε, το καταφέρνουμε. Έχουμε και νεύρα, έχουμε και εντάσεις, έχουμε και αγάπες, αλλά είναι πολύ δύσκολο να μην είσαι καλά, όταν έχεις αυτό το πλασματάκι δίπλα σου και σε κοιτάζει και σου χαμογελάει. Όλα ξεχνιούνται και όλα γίνονται πιθανά από την αρχή», είπε για την καραντίνα με τον γιο του και τη σύζυγό του Γεωργία Αβασκαντήρα, ο Γιώργος Χρανιώτης.

«Έχει αλλάξει πολύ η καθημερινότητά μου. Έχεις συνηθίσει κάποιες ποιότητες ελευθερίας πριν το παιδί οι οποίες μπορεί να σου λείπουν αλλά διαφοροποιούνται. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι δεν θα είχα χρόνο να κάνω την προπόνησή μου κι ότι θα έπαιρνα το καρότσι και να βαδίζω για να πω ότι έκανα κάτι σήμερα. Ή μία μπύρα που ήπια πριν από 3 μήνες μου στοίχισε και την επόμενη ημέρα ήμουν πτώμα γιατί σερνόμουν και ο μικρός έπρεπε να ξυπνά κάθε τρεις ώρες και έπρεπε να τον αλλάξω. Είναι 5 μηνών», πρόσθεσε ο Γιώργος Χρανιώτης για όλα όσα άλλαξαν στη ζωή του αυτό το διάστημα.

«Είμαι δούλος της γυναίκας μου»

«Κάναμε καλή δουλειά, είναι πρίγκηπας. Εγώ είμαι υπηρέτης, είμαι δούλος της γυναίκας μου αυτή τη στιγμή. Μπορεί να θέλω να τη σκαπουλάρω αλλά αν μου πει τώρα πρέπει να τον αλλάξεις εσύ, θα υπακούσω», είπε ο ηθοποιός. Κι έπειτα εξήγησε το γιατί. «Για όσο θηλάζει θα το κάνω και το θεωρώ και τιμή μου. Γιατί είναι πολύ δύσκολο πράγμα παιδιά. Αν σκεφτείς ότι βγαίνει ένα πλάσμα από ένα σώμα. Εμένα η γυναίκα μου είναι και χορεύτρια, έχει αλλάξει το σώμα της, υπάρχουν μεταβολές στο ορμονικό της σύστημα και το μόνο που θέλει είναι μια συμπαράσταση σε όλο αυτό», τόνισε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ο ρόλος του συντρόφου σε μια σχέση κατά την διάρκεια του θηλασμού είναι ακριβώς αυτός, του συμπαραστάτη. Αυτό μας είχε εξηγήσει η Παιδοψυχίατρος Φωτεινή Ρηγίζου, όταν μιλήσαμε μαζί της για τον θηλασμό. «Αυτό που πρέπει να κάνει ο σύντροφος είναι να τη φροντίσει. Η θηλάζουσα μητέρα θέλει  πέρα από πολύ καλή διατροφή και ύπνο που έχει ανάγκη γιατί ο θηλασμός είναι κάτι πολύ κουραστικό -υπάρχει μια τεράστια απώλεια θερμίδων κάθε φορά που θηλάζει η μητέρα- φροντίδα, κατανόηση και αν υπάρχει ένα μεγαλύτερο παιδάκι στο σπίτι την ώρα του θηλασμού να το απασχολεί ο σύντροφός, να μην είναι μπροστά στη διαδικασία. {…} Αν αυτό είναι το πρώτο η μαμά θέλει φροντίδα, πολύ κατανόηση, ξεκούραση», μας είχε πει.

«Με έναν τρόπο ζηλεύω όλες τις γυναίκες που είναι μάνες, γιατί ζουν κάτι ανεπανάληπτο και μοναδικό κι εμείς δυστυχώς δεν θα το ζήσουμε, έτσι λίγο θα καταφέρουμε να κλέψουμε. Είμαστε κομπάρσοι», σημείωσε ο νέος μπαμπάς κι έπειτα άλλαξε μια πάνα σε λίγο περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα εκπλήσσοντας τη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη.

Ο Γιώργος Χρανιώτης για την «αντικαλλιτεχνική» του περίοδο

Ο Γιώργος Χρανιώτης μοιράστηκε το όνομα που επέλεξαν για τον γιο τους, αλλά και τον τρόπο που το έκαναν, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο απόκτησης δεύτερου παιδιού, το οποίο προς το παρόν δεν σκέφτεται ούτε ο ίδιος ούτε και η σύζυγός του. Επιπλέον σημείωσε ότι σε αυτή την περίοδο της ζωής του δεν του λείπει το θέατρο και η σκηνή.

«Αυτή τη στιγμή μάλλον διανύω την περισσότερο αντικαλλιτεχνική μου περίοδο. Γιατί είμαι μπαμπάς. Δεν θα ήθελα να παίζω κάθε βράδυ στο θέατρο τώρα, προτιμώ να είμαι στο σπίτι και να αλλάζω πάνα στο γιο μου. Υπάρχουν στιγμές που μου λείπει αλλά το απολαβμάνω. Αν δεν είχα χρήματα στην άκρη θα ήταν πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα. Μόνο για βιοποριστικούς λόγους θα έκανα θέατρο σεζόν. Δεν μου λείπει, αλλά λείπει στον κόσμο και σε συναδέλφους και πρέπει να έρθει ξανά αυτό το πράγμα στη ζωή μας. Δεν είναι μόνο ο άρτος είναι και τα θεάματα», σημείωσε ο Γιώργος Χρανιώτης.