CELEBRITIES

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος σε σπάνια δημόσια αναφορά στο παιδί και τη σύντροφό του

Papadakis Press Προκόπης Οικονομόπουλος

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος δήλωνε «φουλ ερωτευμένος» τον Οκτώβριο του 2021 στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Από τότε, πολλά έχουν αλλάξει, αφού πλέον έχει προστεθεί στη ζωή του ηθοποιού και η μικρή του κόρη, για την οποία και έκανε μια σπάνια αναφορά σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος έγινε μπαμπάς και το ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram την Τετάρτη, 6 Απριλίου 2022. Η είδηση για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του ηθοποιού είχε γίνει γνωστή τον Φεβρουάριο του 2022 μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη, μετά από κάποιες αναρτήσεις του Γιώργου Πυρπασόπουλου στο Instagram για τις διαφορές που αντιμετωπίζουν στις άδειες μητρότητας που δικαιούνται οι εργαζόμενες στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, αλλά και οι αυτοαπασχολούμενες.

Αυτή τη φορά και με αφορμή τη δεύτερη χρονιά που ανεβαίνει η παράσταση Τέλειοι Ξένοι, την οποία σκηνοθετεί, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μίλησε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την εκπομπή Mega Καλημέρα και ανάμεσα στ’ άλλα έκανε μια σπάνια αναφορά στην κόρη του, αλλά και τη σύντροφό του.

Σε ερώτηση για το #Metoo και το αν έχει έρθει αντιμέτωπος με κακοποιητικές συμπεριφορές, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, απάντησε θετικά: «Έχω τύχει σε κακοποιητικές συμπεριφορές, λεκτική βία πιο πολύ. Αμέσως το επισήμαινα ότι “αν δεν αλλάξει το καθεστώς, εγώ χαιρετώ“. Αν δεν με ενδιέφερε ο άνθρωπος αυτός με τη συμπεριφορά του, δεν με ενδιέφερε και να συνεργαστώ μαζί του. Δεν θα κρατούσα χαμηλό προφίλ προκειμένου να ξανασυνεργαστώ μαζί του ας πούμε. Μου έκαναν προτάσεις άνθρωποι για τους οποίους είχα ακούσει αρνητικά και έβρισκα πάντα μια δικαιολογία για να μην συνεργαστούμε. Δεν θα έλεγα ότι ο χώρος καθάρισε πια, άλλα μαζεύτηκαν και είναι πιο προσεκτικοί πλέον κάποιοι με θέση εξουσίας».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Πυρπασόπουλος ρωτήθηκε για το Σωματείο Ηθοποιών, αλλά και τον Σπύρο Μπιμπίλα που μπήκε στην πολιτική, καθώς ο ηθοποιός είχε διατελέσει στο παρελθόν πρόεδρος του ΣΕΗ: «Δυο μήνες άντεξα. Η επικοινωνία ήταν πολύ δύσκολη, ένιωσα σαν να βαράω το κεφάλι μου στο τσιμέντο. Το ΣΕΗ ήταν πάντα μία πόρτα, για να μπει κάποιος στην πολιτική σκηνή. Ο Σπύρος Μπιμπίλας μπορεί να ένιωσε ότι βρισκόμενος στα κοινά, μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω».

Για την κόρη του, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος εξομολογήθηκε: «Είμαι νέος μπαμπάς, η κόρη μου είναι 17 μηνών. Μας τρέχει, δεν είναι από τα παιδάκια που λες το παρκάρω και δεν κάνει τίποτα, είναι ενεργητική πολύ. Έγινα σε μεγάλη ηλικία μπαμπάς. Άλλοι λένε πως είναι καλύτερα σε αυτή την ηλικία γιατί είσαι πιο ώριμος, αντιμετωπίζεις διαφορετικά τα πράγματα. Όταν είσαι νέος, δεν το χαίρεσαι τόσο γιατί το μυαλό σου τρέχει και σε άλλα πράγματα. Για τον κάθε άνθρωπο είναι η ώρα του, οπότε η δική μου ήταν τώρα. Έχουμε κάνει ονοματοδοσία και την λένε Αναστασία, της γιαγιάς. Με την σύντροφο μου έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης».

Ενώ στη συνέχεια, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος αναφέρθηκε στο πώς νιώθει που ενώ έχει υπάρξει ζεν πρεμιέ, η προσωπική του ζωή δεν βρέθηκε ποτέ «στα μανταλάκια»: «Χαίρομαι που δεν απασχόλησα ποτέ με την προσωπική μου ζωή. Δεν μου αρέσει αυτή η “τροφή” στον Τύπο. Ικανοποιεί μια περιέργεια κι ένα κουτσομπολιό που φέρει την ιδιωτικότητά σου στη δημοσιότητα και δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι με το να συμβαίνει αυτό το πράγμα».

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μιλά για το σπουδαιότερο δώρο της ζωής του

«Μία καινούργια ψυχούλα ήρθε στη ζωή για να μας γεμίσει χαμόγελα, χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον! Το σπουδαιότερο δώρο της ζωής είναι η κορούλα μας!», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο ηθοποιός όταν γεννήθηκε η κόρη του, με μια ανάρτηση στο πλευρό της μαιευτήρα, γυναικολόγου, Δέσποινας Γεωργιάδου που έφερε στον κόσμο το παιδί του ζευγαριού.

«Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς, νιώθω ώριμος. Ξέρω τι θέλω και για μένα νιώθω μια σιγουριά, οπότε ήρθε η ώρα. Μαζί με τη βοήθεια της συζύγου μου όλα θα πάνε καλά. Δεν θέλω να σκέφτομαι πώς θα είμαι γιατί αγχώνομαι», είχε πει στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται λιγότερο από έναν μήνα προτού γίνει πατέρας ο Γιώργος Πυρπασόπουλος. «Είναι ο άνθρωπος μου, η σύντροφός μου», συμπλήρωνε για τη σύντροφό του.