CELEBRITIES

Ο Γιώργος Κυρίτσης μιλά για τα 32 χρόνια με την Έλενα Ακρίτα. Θα λιώσεις

Papadakis Press Δημήτρης Πελέκης

Υπάρχει έρωτας που κρατά «για πάντα»; Ίσως αυτή να είναι μία ερώτηση στην οποία απάντηση δεν θα δοθεί ποτέ. Ωστόσο, υπάρχει η απάντηση στην ερώτηση «Υπάρχει έρωτας που να κρατά για 32 χρόνια;». Η απάντηση είναι καταφατική και την έδωσε ο Γιώργος Κυρίτσης. Ο Γιώργος Κυρίτσης και η Έλενα Ακρίτα είναι παντρεμένοι από το 2012. Είναι μαζί 32 χρόνια και δηλώνουν ακόμα ερωτευμένοι.

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό μας, με αφορμή τη σειρά Γλυκάνισος του ΣΚΑΪ, το σενάριο της οποίας υπογράφει, ο Γιώργος Κυρίτσης αναφέρθηκε στη σχέση του με την Έλενα Ακρίτα. «Είμαστε 32 χρόνια μαζί αισίως», είπε αρχικά ο σεναριογράφος και ηθοποιός.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν νιώθει ακόμα ερωτευμένος με τη συνοδοιπόρο του στη ζωή. «Δεν το συζητάω. Πρέπει να ρωτήσετε την κυρία Ακρίτα να σας πει το μυστικό. Είναι πολύς ο χρόνος. Όταν δύο άνθρωποι είναι 32 χρόνια μαζί σημαίνει ότι κάτι έχουν βρει», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κυρίτσης. Η φράση couple goals απέκτησε σάρκα και οστά στο πρόσωπο του.

Η Έλενα Ακρίτα μέσα από το Podcast της για το NEWS24/7 είχε μιλήσει στο παρελθόν για τις δυσκολίες που είχαν βιώσει στην αρχή της σχέση τους, ενώ είχε αποκαλύψει και το «μυστικό» κάθε επιτυχημένου γάμου.

«Ήμουν 25 κι εκείνος 35 και πρωταγωνιστούσε σε ένα έργο που εγώ είχα κάνει τη μετάφραση. Τότε δεν έγινε απολύτως τίποτα. Έγινε σε ένα άλλο θέατρο μετά από κάποια χρόνια, όπου συναντηθήκαμε ξανά κι από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα είναι η δική μας ιστορία», εξομολογούνταν για την πρώτη γνωριμία τους.

Όταν γνωρίστηκαν η Έλενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης, βρίσκονταν κι οι δύο σε άλλους γάμους. Η δημοσιογράφος και συγγραφέας είχε μιλήσει για αυτό στο ίδιο επεισόδιο του Podcast.

«Σε αυτό το Podcast λέω όλες μου τις αλήθειες. Όταν γνωρίστηκα με τον άνδρα μου, ήμασταν και οι δύο παντρεμένοι σε γάμους προβληματικούς. Δεν εννοώ τίποτα για τους πρώην συντρόφους μας που ήταν μία χαρά άνθρωποι, αλλά οι γάμοι μας καμιά φορά είναι νεκροί και προσπαθούμε να τους νεκραναστήσουμε και στην ουσία παρατηρούμε μέσα στο σπίτι μας να περιφέρεται ένα ζόμπι. Αυτό το ζόμπι είναι ο νεκρός γάμος που απειλεί να καταβροχθίσει τα πάντα, τις μνήμες μας, την αγάπη μας, τον εαυτό μας, την αξιοπρέπειά μας, τον αυτοσεβασμό μας», αποκάλυπτε η Έλενα Ακρίτα.

«Απο εκεί και πέρα ξεκινήσαμε κι ομολογώ ότι περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα. Φτάσαμε και σε σημείο να χωρίσουμε κι αυτός ο χωρισμός να κρατήσει κι ένα μεγάλο διάστημα και να τον θεωρήσουμε οριστικό», σημείωνε.

Στη συνέχεια είχε αποκαλύψει τη μόνη «συμβουλή» της για έναν επιτυχημένο γάμο, κι αυτή είναι να αγνοούμε όλες τις άλλες «συμβουλές». «Όλα αυτά, λοιπόν, που ήθελα να σας πω σε αυτή τη φάση “κοριτσάρες” μου, είναι πως σας παρακαλώ, και σας το λέω από πείρα, μην διαβάζετε περιοδικά που σας λένε πώς να χτίσετε και να διατηρήσετε μία ευτυχισμένη σχέση», εξηγούσε.

«Είναι κλισέ, είναι στερεότυπα. Μην ρυθμίσετε την κοινή σας πορεία με τον/την/το σύντροφό σας με κλισεδάκια που μοιάζουν με παλιά περιοδικά με φωτορομάντζα», τόνιζε. Το «μυστικό» είναι να είσαι ο εαυτός σου, να είσαι αυθεντικά εσύ. Και η Έλενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης φαίνεται πως το έχουν πετύχει για να πιστεύουν μέχρι σήμερα στον έρωτα και να τον ζουν τόσο, που δεν σνομπάρουν καν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

«Πηγαίνουμε κάπου εκείνο το βράδυ, τρώμε όμορφα, πίνουμε ένα κρασί, θυμόμαστε τα παλιά. Θυμόμαστε τα πρώτα χρόνια που περάσαμε μαζί, τα δύσκολα, τα δύσβατα, τα αδιάβατα πολλές φορές, όπως μας φάνηκε. Τις πρώτες αγάπες, τις πρώτες λαχτάρες, τους πρώτους θυμούς, τους πρώτους χωρισμούς, τα πρώτα σμιξίματα, τις κρίσεις, τα καλά, τα κακά, τα αγγίγματα, τα φιλιά, τις αγκαλιές, τις φωνές, τα νεύρα, τις εντάσεις. Όλα όσα δένουν ένα ζευγάρι που είναι 30 χρόνια μαζί», είχε πει χαρακτηριστικά η Έλενα Ακρίτα.