CELEBRITIES

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ξεσπά για το συκοφαντικό δημοσίευμα: “Έχω ήδη κινηθεί νομικά”

Αν δεν γνωρίζεις, να σου κάνω ένα brief: Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης βρέθηκε στο στόχαστρο της πιο κίτρινης δημοσιογραφίας. Αφορμή για να συμβεί, η συμμετοχή του στην τηλεοπτική μεταφορά της κινηματογραφικής ταινίας Suburra από το Netflix, η οποία περιγράφει τη μάχη 2 συμμοριών στη Ρώμη και περιλαμβάνει μερικές αρκετά τολμηρές σκηνές.

Κάποια υποτιθέμενα Μέσα Ενημέρωσης αναπαρήγαγαν την είδηση με τον πιο διαστρεβλωμένο τρόπο, κάνοντας λόγο για συμμετοχή του ηθοποιού σε όργια με ναρκωτικά και άλλες τέτοιες ιστορίες με πράσινα άλογα και μωβ Ινδιάνους.

Το φιάσκο αποκαλύφθηκε πολύ άμεσα, ωστόσο η “λάσπη” είχε προλάβει να πέσει, κυρίως στο διαδίκτυο. Ο ηθοποιός απάντησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, δικαιολογημένα οργισμένος:

“Με έκπληξη και οργή υφίσταμαι από χτες την απόλυτη κατακρεούργηση της προσωπικότητάς μου, μέσα από δημοσιεύματα που με εμφανίζουν δήθεν να κάνω όργια και χρήση ναρκωτικών, να διαφθείρω «νεαρά» κορίτσια και να βιντεοσκοπώ, επιπλέον, τα τεκμήρια της δήθεν «ακολασίας» μου.

Η πραγματικότητα, την οποία γνωρίζουν άριστα οι υπεύθυνοι της χυδαιότητας αυτής σε βάρος μου και οι οποίοι αδίστακτα εμπλέκουν και το όνομα της συζύγου μου στις σχετικές δημοσιεύσεις, είναι ότι οι εικόνες αυτές αποτελούν φωτογραφικά στιγμιότυπα κινηματογραφικών σκηνών από την υπό παραγωγή και μετάδοση, τηλεοπτική σειρά του δικτύου “Netflix”, με τον τίτλο “Suburra”, η οποία είναι βασισμένη στο γνωστό και ομώνυμο μυθιστόρημα των Κάρλο Μπονίνι και Τζανκάρλο ντε Κατάλντο, το οποίο γνώρισε μεγάλη καλλιτεχνική, κριτική και εμπορική επιτυχία.

Στη τηλεοπτική αυτή σειρά, που μεταδίδεται από το συνδρομητικό δίκτυο “Netflix”, υποδύομαι, ως ηθοποιός, τον ρόλο ενός διεφθαρμένου μυθοπλαστικού χαρακτήρα, ακολουθώντας τις σεναριακές και σκηνοθετικές απαιτήσεις του εν λόγω ρόλου μου.

Για το θέμα αυτό έχω κινηθεί ήδη νομικά. Είναι, ωστόσο, αδιανόητο, κατά την άποψή μου, να αναγκάζομαι να υπερασπιστώ μόνος μου τον εαυτό μου έναντι αυτού του «είδους» του Τύπου που έχει πλέον φτάσει σε μια άνευ προηγουμένου ρυπαρότητα, η οποία καταστρέφει συνειδητά και κατ’ επάγγελμα τον πυρήνα της προσωπικότητας και της οικογενειακής ζωής ανθρώπων.

Οι υπεύθυνοι για αυτή την αθλιότητα δεν σκέφτηκαν καν τον αντίκτυπο που θα είχε η πράξη τους στην ψυχική υγεία των οικείων μου, των παιδιών μου και των στενών μου συγγενών. Το ζήτημα αυτό δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφήσει αδιάφορο κανέναν και ειδικά τους επίσημους φορείς, τις ανεξάρτητες και τις δικαστικές αρχές, τις οποίες καλώ να επιληφθούν άμεσα της ανεξέλεγκτης αυτής κατάστασης, ως προς τη συκοφαντική σε βάρος μου δυσφήμιση”, αναφέρει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Θα πέσουν μηνύσεις και πολύ καλά θα κάνουν.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Images