CELEBRITIES

O David Beckham έκανε έκπληξη σε 70χρονο καρκινοπαθή. Ένα σκουπιδάκι μπήκε στο μάτι μας

AP Photo Richard Drew

Χτυπάει η πόρτα εν καιρώ πανδημίας. Ποιος να είναι; Μάλλον κάποιο delivery από τις ένα εκατομμύριο παραγγελίες που έχεις κάνει όσο βρίσκεσαι στο σπίτι. Εκτός κι αν είσαι ο David Roberts. Στην δική του περίπτωση η πόρτα χτύπησε και πίσω της βρισκόταν ο David Beckham.

O David Beckham αφιέρωσε τον (μάλλον άπλετο λόγω καραντίνας) ελεύθερο χρόνο του, πριν απο λίγες μέρες για να πραγματοποιήσει επίσκεψη κατά την οποία τήρησε τις αποστάσεις ασφαλείας, στον καρκινοπαθή David Roberts. Ο 70χρονος διαμένει στο Oxfordshire. O David Beckham άφησε για λίγο το δικό του σπίτι, όπου περνά την περίοδο αυτή με τη σύζυγό του Victoria Beckham και τα παιδιά τους, για να τον επισκεφθεί. Απόσπασμα της συνάντησής τους, δημοσίευσε η Daily Mail. Σε αυτό ο David Beckham ακούγεται να λέει ότι η ημέρα είναι καλή για ένα gin με tonic.

Κι αν σκέφτεσαι ότι ο David Roberts είναι κάποιος πιστός fan του Beckham από τις ημέρες του στη Manchester United, σε ενημερώνω πως ο 70χρονος είναι οπαδός άλλης Βρετανικής ομάδας, της Liverpool. Αλλά δεν πάυει να είναι ένας συμπολίτης του David Beckham που ήθελε να ενώσει τις δυνάμεις του με την φιλανθρωπική οργάνωση Age UK για να τον κάνει να χαμογελάσει.

Τι δήλωσε ο 70χρονος για την επίσκεψη του David

Ο David Beckham σε συνεργασία με την Age UK, πρόσφερε στον συνονόματό του ένα πακέτο με τρόφιμα. Ο συνταξιούχος καρκινοπαθής δήλωσε στη συνέχεια ότι τους είχαν πει πώς κάποιος διάσημος θα τον επισκεφθεί αλλά δεν είχε ιδέα ότι πρόκειται για τον θρύλο του Αγγλικού ποδοσφαίρου. «Ο David Beckham ήταν στην πόρτα μου και το μόνο που σκεφτόμουν να πω ήταν “Γεια σου, τι κάνεις”;», είπε στην Oxford Mail ο 70χρονος.

«Είναι αξιαγάπητος. Μιλήσαμε για το μέλον της σεζόν στο ποδόσφαιρο, για τη Manchester Unitd και για το γεγονός ότι υποστηρίζω τη Liverpool. Επίσης μου πρόσφερε μία τσάντα γεμάτη προϊόντα για εμένα και την οικογένειά μου», συμπλήρωσε. Ο David Roberts δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο εδώ και τρία χρόνια έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του και τον γιο τους.

«Νομίζω ότι η επίσκεψη ήταν και για εμένα και γι’ αυτούς γιατί με φροντίζουν συνεχώς μετά την επέμβαση μου για τον καρκίνο. Τον μάχομαι με τη βοήθεια και τη στήριξη της οικογένειας και των φίλων και των γειτόνων μου και πρώην συναδέλφων μου εδώ και τρία χρόνια», σημείωσε.

O David Beckham είναι ένας αφοσιωμένος φιλάνθρωπος

Ο David Beckham έχει μια πολύ μεγάλη καρδιά και είναι στιγμές σαν κι αυτή που μπορούν να το δουν οι γύρω του. Εκτός από τη συνεργασία του με τον οργανισμό Age UK, είναι και πρέσβης καλής θέλησης της UNICEF. To 2015 μάλιστα συμπλήρωσε μία δεκαετία κατά την οποία εργάζεται για τη UNICEF.

«Οι άνθρωποι με ξέρουν ως ποδοσφαιριστή, φυσικά. Αλλά η ζωή μου δεν είχε ποτέ να κάνει μόνο με το ποδόσσφαιρο. Έχω κάνει πολλά πράγματα, κι ακόμα κι αν οι άνθρωποι είναι επικριτικοί με αυτό ή όχι, κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει την δύναμη αυτού που έκανα που με έφερε εδώ που είμαι. Αυτό που έκανα τα τελευταία 22 χρόνια είναι σημαντικό, όχι μόνο μέσα στα γήπεδα αλλά και έξω από αυτά. Μου άνοιξε πόρτες, μπορώ να πάω σε χώρες και να ζητήσω να δω τον πρωθυπουργό. Κι ακόμα κι αν εκείνοι δεν θέλουν να με δουν, τα παιδιά τους θέλουν. Κι αυτό ανοίγει την πόρτα ώστε να βρεθώ κοντά τους και να τους μιλήσω για τις αλλαγές που χρειάζεται να γίνουν», είχε πει τότε για το πώς η διασημότητα τον βοήθησε στο φιλανθρωπικό του έργο.