CELEBRITIES

O Ben Affleck στα Grammys είναι ό,τι πιο αστείο θα δεις σήμερα. Το Twitter παραληρεί

John Shearer/Getty Images for The Recording Academy/Getty Images/Ideal Image

Μπορεί η Beyoncé να έγραψε ιστορία στα Grammys, μπορεί ο Harry Styles να κέρδισε το βραβείο του album της χρονιάς, μπορεί η Jennifer Lopez να έκανε μία εμφάνιση έκπληξη φορώντας ένα εντυπωσιακό Gucci φόρεμα για να παρουσιάσει το εν λόγω σημαντικό βραβείο, αλλά ήταν ο σύζυγός της που έγινε viral. Ο Ben Affleck έκανε το internet να ταυτιστεί, να γελάσει, να συναισθανθεί και να παραληρήσει προσπαθώντας να ερμηνεύσει την παντελή απουσία εκφράσεων από το πρόσωπό του.

Ο Ben Affleck συνόδεψε τη σύζυγό του, Jennifer Lopez, στα Grammys 2023. Δεν πόζαραν στο κόκκινο χαλί, αλλά μιας και η τελετή απονομής των Grammys μεταδίδεται τηλεοπτικά, οι τηλεθεατές δεν στερήθηκαν την παρουσία του ηθοποιού που έμοιαζε να θέλει να είναι οπουδήποτε αλλού παρά στο Crypto.com Arena όπου παρουσιάστηκαν τα βραβεία.

Ben Affleck Jennifer Lopez H Jennifer Lopez στη σκηνή των βραβείων. / Timothy Norris/FilmMagic/Getty Images/Ideal Image
H Jennifer Lopez στη σκηνή των βραβείων.

Ο Ben Affleck είχε μάλλον την ίδια έκφραση όλη την βραδιά κι ακόμα κι αν δεν ξέρουμε τι μπορεί να σκεφτόταν, αυτή έβγαζε προς τα έξω «απόγνωσή». Το Twitter έτσι ερμήνευσε το πρόσωπό του που έμοιαζε με κόπο να μειδιάζει κάθε φορά που η κάμερα τον κατέγραφε. Είτε όρθιος είτε καθιστός, ο Ben Affleck έμοιαζε με τον Κώστα Κοκκινάκη όταν έπαιζε στο Survivor, ή απλά με οποιονδήποτε άνθρωπο έχει φύγει μόλις από τον οδοντίατρο και είναι πολύ μουδιασμένος για να γελάσει.

Ben Affleck Jennifer Lopez Tο ζευγάρι στο τραπέζι απ' όπου παρακολούθησε την τελετη απονομής. / Johnny Nunez/Getty Images for The Recording Academy/Getty Images/Ideal Image
Tο ζευγάρι στο τραπέζι απ’ όπου παρακολούθησε την τελετη απονομής.

Πολύ πρόσφατα ένα video της Jennifer Lopez και του Ben Affleck είχε γίνει viral κι έδειχνε τον δεύτερο να διαβεβαιώνει τη σύζυγό του ότι δεν έχει πιει στάλα αλκοόλ. Ίσως τελικά το να είσαι ο μόνος άνθρωπος χωρίς στάλα αλκοόλ σε μία μαραθώνια βραδιά βραβείων, να μην έχει και τόσο πλάκα. Ή ίσως ο Ben Affleck να είναι όπως όλοι εμείς (οι εσωστρεφείς) σε πάρτι που δεν θα θέλαμε να πάμε από μόνοι μας, αλλά πρέπει κάποιον να συνοδεύσουμε. Ό,τι κι αν είχε στο μυαλό του ο Ben Affleck, που μπορεί και να περνούσε πολύ πολύ ωραία, κανείς δεν θα μάθει ποτέ, έδωσε στο Twitter τροφή για σκέψη και για αστεία που κάνουν αυτή τη Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, την επομένη των Grammys 2023, πολύ πιο απολαυστική.

«Όσο κακή κι αν είναι η μέρα σου, σού υπόσχομαι ότι δεν περνάς τόσο μίζερα όσο ο Ben Affleck στα Grammys αυτή την ώρα», έγραψε ένας χρήστης του Twitter. «Κάποιος παρακαλώ να ελέγξει αν είναι καλά ο Ben Affleck», ανέφερε η σελίδα του podcast Chicks in the Office. Το clip που μοιράστηκε δείχνει τη Jennifer Lopez να του μιλά κάπως έντονα πριν ο Ben Affleck ξαναβρει την poker face έκφραση που είχε όλο το βράδυ. Ίσως προσπαθούσε να εκμαιεύσει μία αλλαγή στην έκφρασή του, δεν θα την αδικήσω.

«Ο Ben Affleck αποπνέει vibes “ο μόνος νηφάλιος σε έναν γάμο που δεν ξέρεις κανέναν άλλο πέρα από τη σύζυγό σου”», «Κανείς δεν μισεί τα Grammys περισσότερο από εμένα… Διορθώνω. Το έπαιξες σωστά Ben Affleck», «Νομίζετε ότι τα Grammys διαρκούν πολύ; Φανταστείτε πώς νιώθει ο Ben Affleck», «Ο Ben Affleck είναι κάθε εσωστρεφής εκεί έξω. Μπορείς να δεις τις μπαταρίες του να αδειάζουν σε πραγματικό χρόνο», ήταν μερικά ακόμα από τα tweets που μπορείς να δεις παρακάτω.

Τα καλά νέα είναι πως ό,τι κι αν είχε συμβεί, ο ηθοποιός κατάφερε να επιβιώσει από τη βραδιά των Grammys 2023 και με μία του ακόμα έξοδο να γίνει γεννήτρια memes. Η Awards Season μπορεί να είναι σκληρή κι ευχόμαστε στα Όσκαρ που είναι και περισσότερο το στοιχείο του λόγω επαγγέλματος, να περάσει τουλάχιστον καλύτερα.