CELEBRITIES

O Ben Affleck λέει πρώτη φορά τα πάντα για την επανασύνδεση με τη JLo, χωρίς να πει τίποτα

@2021 Joel C Ryan/Invision/AP Images

O Ben Affleck νιώθει ευγνωμοσύνη για τις δεύτερες ευκαιρίες που του έχουν δοθεί στη ζωή, τόσο επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά του. Αυτή ήταν η βασική του παραδοχή στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα The Wall Street Journal για να προωθήσει την ταινία The Tender Bar. Φυσικά, αυτή η ευγνωμοσύνη βρίσκει εφαρμογή και στο θέμα της επανασύνδεσής του με τη Jennifer Lopez.

Ο Ben Affleck μιλώντας στην εφημερίδα, εξήγησε ότι έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία 5 χρόνια της ζωής του. «Μόνο μέσα στα τελευταία 5 χρόνια, ένιωθα πραγματικά όλο και μεγαλύτερη ευγνωμοσύνη για τις δυσκολίες που πέρασα. Δεν είναι ασήμαντο, επειδή αρκετός πόνος από αυτόν, έχει τις ρίζες του στον πόνο που έχω προκαλέσει σε άλλους ανθρώπους. Κι αυτό είναι τελικά το πιο επώδυνο πράγμα στη ζωή», εξομολογήθηκε ο Ben Affleck.

Ο Ben Affleck και το σκληρότερο μάθημα στη ζωή του

Όταν ρωτήθηκε στη συνέντευξή του, για την δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του με τη Jennifer Lopez 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, αρχικά ο Ben Affleck εμφανίστηκε διστακτικός. «Μπορείς να υποθέσεις ό,τι θες γι’ αυτό, αλλά είναι ένα από τα πιο σκληρά μαθήματα που πήρα. Δεν είναι σοφό να μοιράζομαι τα πάντα με τον κόσμο», σημείωσε αρχικά ο ηθοποιός.

«Ξέρω ότι νιώθω πιο άνετα με το να διατηρώ αυτά τα υγιή όρια στη ζωή μου γύρω από τα οποία, με φιλικό και ευθύ τρόπο σου λέω ότι απλά δεν θέλω να μιλώ για την προσωπική μου σχέση σε μία εφημερίδα. Θα εξασκήσω την αυτοσυγκράτηση», πρόσθεσε ο Ben Affleck.

Η «όμορφη» ιστορία αγάπης του με την Jennifer Lopez

Ο ηθοποιός, ωστόσο, παραδέχτηκε ότι είναι ευτυχισμένος με την επανασύνδεσή του με τη Jennifer Lopez.

Ben Affleck @2021 Joel C Ryan/ Invision/ AP File/ AP Images

«Μπορώ να πω ότι είναι σίγουρα όμορφο για μένα», σημείωσε για την επανασύνδεσή του με την τραγουδίστρια στη συνέχεια. «Και, ξέρεις, ένα από τα πράγματα που σίγουρα εκτιμώ σε όλες τις πλευρές της ζωής μου τώρα είναι ότι διαμορφώθηκε με τέτοιον τρόπο ώστε να το αντανακλά αυτό.

Η ζωή μου αντανακλά τον άνθρωπο που θέλω να γίνω, τον άνθρωπο που νιώθω ότι είμαι, που δεν είναι τέλειος. Είναι κάποιος που προσπαθεί πάρα πολύ σκληρά και νοιάζεται πάρα πολύ να είναι ειλικρινής και αυθεντικός και υπεύθυνος. Είναι δύσκολο να πω ποιον ωφελεί περισσότερο αυτό, χωρίς να μπω σε κουτσομπολίστικες λεπτομέρειες», πρόσθεσε ο Ben Affleck που αρνήθηκε να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς έγινε η επανασύνδεσή τους.

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι νιώθω υπέροχα που είμαι πολύ υγιής. Κι είναι μία καλή ιστορία. Είναι μία υπέροχη ιστορία. Και μπορεί μία μέρα να την πω. Θα τα γράψω όλα. Και μετά θα τους βάλω φωτιά», πρόσθεσε γελώντας.

Ο Ben Affleck προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις δεύτερες ευκαιρίες στη ζωή

Ο Ben Affleck στην πρώτη του συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στην επανασύνδεσή του με τη Jennifer Lopez, παραδέχτηκε ότι υπενθυμίζει στον εαυτό του ότι κάθε δεύτερη ευκαιρία στη ζωή είναι δώρο. «Είμαι πολύ τυχερός στη ζωή μου που ωφελήθηκα από τις δεύτερες ευκαιρίες και γνωρίζω ότι άλλοι άνθρωποι δεν λαμβάνουν ούτε τις πρώτες ευκαιρίες στη ζωή τους», σημείωσε.

«Είχα δεύτερες ευκαιρίες στη ζωή μου. Είχα δεύτερες ευκαιρίες ως άνθρωπος. Η ζωή είναι δύσκολη και πάντα αποτυγχάνουμε κι ελπίζουμε να μαθαίνουμε από αυτές τις αποτυχίες. Το μόνο πράγμα που είναι πραγματικά χρήσιμο να μάθεις από τις ευκαιρίες που σου δίνονται είναι ότι η εξέλιξη, η ωριμότητα είναι η δεύτερη ευκαιρία. Σίγουρα προσπάθησα να το εκμεταλλευτώ αυτό. Δεν πέτυχα πάντα, αλλά στις περιπτώσεις που το κατάφερα, αυτές έγιναν οι καθοριστικές στιγμές της ζωής μου», πρόσθεσε ο Ben Affleck.

Ben Affleck @2021 Evan Agostini/ Invision/ AP Images

FILE - In this Sept, 10, 2021 file photo Jennifer Lopez, right, and Ben Affleck pose for photographers upon arrival at the premiere of the film 'The Last Duel' during the 78th edition of the Venice Film Festival in Venice, Italy. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP, File)
FILE – In this Sept, 10, 2021 file photo Jennifer Lopez, right, and Ben Affleck pose for photographers upon arrival at the premiere of the film ‘The Last Duel’ during the 78th edition of the Venice Film Festival in Venice, Italy. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP, File)

Ο δημοσιογράφος του εκμυστηρεύτηκε ότι η σύζυγός του αναρωτιόταν όταν η είδηση της επανασύνδεσής του Ben Affleck με τη Jennifer Lopez έγινε γνωστή: «Ποιος να πήρε πρώτος τον άλλο τηλέφωνο;». Κι η απάντηση του ηθοποιού φανερώνει έναν τουλάχιστον μεγάλο έρωτα. «Πες στη σύζυγό σου να φανταστεί την ωραιότερή ιστορία κι είμαι σίγουρος ότι αυτή θα είναι και η αληθινή εκδοχή», ανέφερε ο Ben Affleck. Δεν είναι τίποτα, τα μάτια μου απλά έχουν γεμίσει καρδούλες.

Το κοινό του με την σύντροφό του, Jennifer Lopez

Κι αν τα δικά μου μάτια γεμίζουν καρδιές, τότε της Jennifer Lopez δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσαν όταν διάβαζε τη συνέντευξη του συντρόφου τους. Ένα είναι σίγουρα, το ίδιο με εκείνον και η Jennifer Lopez πιστεύει στις δεύτερες (και τρίτες και τέταρτες) ευκαιρίες. Σε πρόσφατη συνέντευξή της μάλιστα στο TODAY, αποκάλυψε ότι δεν είναι αρνητική στο να παντρευτεί για 4η φορά.

«Με ξέρεις, είμαι ρομαντική, πάντα ήμουν, συχνά ήμουν. Ακόμα πιστεύω στο ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα, 100%», είπε η Jennifer Lopez.