CELEBRITIES

Ο Ανδρέας Γεωργίου ποζάρει με τα αδέρφια του και μιλάμε για εξαιρετική ομοιότητα

NDP Photo Agency

Τον Ανδρέας Γεωργίου τον ξέρεις καλά. Τον παρακολουθείς εδώ και χρόνια στην τηλεόραση να δημιουργεί τις δικές του σειρές και να πρωταγωνιστεί σε αυτές και πιθανώς ανήκεις στο μεγάλο fan club του. Ξέρεις λεπτομέρειες για τη ζωή του, το καλό του προφίλ, τις ιδέες και τις απόψεις του. Καιρός να μάθεις και τα αδέρφια του, λοιπόν.

Ανδρέας Γεωργίου: ”Το AIDS ήταν σαν να έπεσε βόμβα στο σπίτι μας”

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 4 Νοεμβρίου με τα αδέρφια του, Ραφαέλλο και Χριστόφορο με τους οποίους παρακολούθησαν το επεισόδιο της σειράς «8 Λέξεις» που προβλήθηκε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Ο Ανδρέας και «τα αγόρια του», όπως έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα της φωτογραφίας μέσα σε λίγες ώρες είχαν συγκεντρώσει 14 χιλιάδες likes, και εκατοντάδες σχόλια για την τεράστια ομοιότητα των τριών τους. Βλέμμα ίδιο επί τρία, χαμόγελο ίδιο επί τρία, ύφος ίδιο επί τρία, μέχρι και παρόμοιες αποχρώσεις του γκρι φορούσαν οι τρεις αδερφοί Γεωργίου.

 

Ο Ανδρέας Γεωργίου δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τα αδέρφια του. Τα τρία αγόρια, καθώς και η μεγαλύτερη αδερφή τους έχασαν τη μητέρα τους από AIDS σε μικρή ηλικία και το 2013 τον πατέρα τους ο οποίος ήταν επίσης φορέας του HIV. Φορέας είναι και ο μικρότερος αδερφός του. «Είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος. Είναι πολύ δυνατός και υγιής. Ζει μια φυσιολογικότατη ζωή. Είμαστε πολύ κοντά. Δουλεύουμε μαζί. Είμαστε πολύ δεμένοι. Ο αδελφός μου ζει, ονειρεύεται, έχει στόχους, καταφέρνει πράγματα, γίνεται καλύτερος κάθε μέρα. Είναι παράδειγμα για ανθρώπους που περνούν αυτό το πρόβλημα και θεωρούν ότι δεν μπορούν να ερωτευτούν, ότι είναι μάταιο να κάνουν σχέδια. Σήμερα το να είσαι οροθετικός δεν είναι τόσο σοβαρό, όσο το να έχεις μια άλλη απλή όμως και μεγάλες σχέσεις στη ζωή σου», είχε πει για εκείνον σε συνέντευξή του.

Και όπως διαπίστωσες παραπάνω, η αγάπη (μεγάλο μέρος της οποίας αποτελεί η αδελφική αγάπη) σίγουρα παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο στο να μπορεί ο μικρότερος αδερφός του Ανδρέα Γεωργίου να ζει την ζωή του ελεύθερος από το κοινωνικό στίγμα που συνοδεύει συχνά τους οροθετικούς.

«Ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα τότε μέσα στο σπίτι μας. Γιατί είμαστε μια πολύ αγαπητή οικογένεια,  είχαμε πάντα πολύ κόσμο μέσα στο σπίτι, έρχονταν φίλοι, συγγενείς. Θυμάμαι λοιπόν σαν παιδάκι ότι ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα μέσα στο σπίτι μας και εξαφανίστηκαν όλοι. Επειδή μεγαλώσαμε σε μία οικογένεια που μας δίδαξε να αγαπάμε μόνο, και να μην κρίνουμε κανένα. Αυτό όμως μας πείσμωσε πάρα πολύ. Ένιωθα πάντα πιο μεγάλος από την ηλικία μου και όταν βρισκόμουν κάπου οι άλλοι συζητούσαν νομίζοντας ότι δεν καταλαβαίνω, αλλά καταλάβαινα τα πάντα. Αυτό που με ενοχλούσε ήταν όταν άκουγα να λένε ”Πωπω τι κρίμα αυτά τα παιδιά θα μείνουν ορφανά και θα καταστραφούν” πριν πεθάνει η μάνα μου ακόμα. Αυτό δεν μπορούσα να το ακούω, με πείσμωνε πάρα πολύ και πάντα έλεγα στα αδέρφια μου ότι θα μείνουμε ενωμένοι και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε αυτή τη ζωή» είχε πει πέρσι στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ο Ανδρέας Γεωργίου. Και όπως όλα δείχνουν, τα κατάφεραν.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency