CELEBRITIES

O Andrea Boccelli και η υπέροχη 8χρονη κόρη του, Virginia, πρωταγωνιστούν στο trailer για τη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του

Instagram.com/andreaboccelliofficial

Ακόμα δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε την ανατριχίλα που προκάλεσε ο Andrea Boccelli όταν τραγούδησε στον άδειο καθεδρικό ναό Duomo του Μιλάνο την Κυριακή του καθολικού Πάσχα. O διάσημος τραγουδιστής της όπερας, ετοιμάζεται να επανάβει αυτή την ανατριχίλα και για τα Χριστούγεννα, αφού η πανδημία εξακολουθεί να κρατά τους ανθρώπους μακριά τον ένα από τον άλλο και βεβαίως μακριά από μαζικές εκδηλώσεις. Το πνεύμα των Χριστουγέννων θα έρθει μέσω της φωνής του Andrea Boccelli στο σπίτι μας. Και γι’ αυτό το εγχείρημα έχει τον πιο σπουδαίο βοηθό, την κόρη του, Virginia.

Ο 62χρονος Andrea Boccelli, θα τραγουδήσει σε live streaming από την άδεια όπερα “Teatro Regio di Parma” στις 12 Δεκεμβρίου. Στη συναυλία του θα συμπεριληφθούν τραγούδια από τον τελευταίο του δίσκο, “Believe” που κυκλοφόρησε στις 13 Νοεμβρίου. Creative director της διαδικτυακής συναυλίας του θα είναι ο Franco Dragone από το “Cirque Du Soleil” ενώ αναμένεται να εμφανισούν και καλεσμένοι έκπληξη. Στο κλίμα της συναυλίας μας βάζει το trailer της συναυλίας στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Andrea Boccelli και η κόρη του, Virginia.

Η μικρή Virginia θα είναι η οικοδέσποινα της συναυλίας του Andrea Boccelli

«Ουάου, που είμαστε;» ρωτάει η Virginia τον πατέρα της. Κρατά σφιχτά από το χέρι τον τραγουδιστή που τυφλώθηκε ολοκληρωτικά σε ηλικία 12 ετών κι εκείνος απαντάει: «Αυτό είναι ένα πολύ ξεχωριστό μέρο και σύντομα θα καταλάβεις γιατί». Καθώς στέκονται μαζί στην σκηνή του θεάτρου, ο Boccelli ρωτά τη μικρή κόρη που απέκτησε με τη σύζυγό του Veronica Berti: «Θες να το μοιραστείς με κάποιους φίλους;». Η μικρή ενθουσιασμένη απαντά καταφατικά. Στη συνέχεια και σε πραγματικά άπταιστα αγγλικά προσκαλεί τον κόσμο στην διαδικτυακή συναυλία του πατέρα της. «Τα μάτια της θα γίνουν τα μάτια του κόσμου» όπως έγραψε σε ανάρτηση του στο Instagram ο Andrea Boccelli.

«Καθώς θα βλέπει το θαύμα του θεάτρου και τη μαγεία των Χριστουγέννων, θα μας οδηγήσει απο το χέρι σε ένα ξεχωριστό ταξίδι, μια γιορτή φτιαγμένη από μουσική, πνευματικότητα, χαρά και θαύματα (χάρη στην σκηνοθεσία του οραματιστή Franco Dragone), από ζεστασιά, ανθρωπιά και αισιοδοξία, το δώρο που όλοι θέλουμε να λάβουμε αυτή τη χρονιά. Για μία ημέρα, η Virginia θα είναι η οικοδέσποινα κι εσείς οι καλεσμένοι της», ανέφερε ο υπερήφανος μπαμπάς στην ανάρτησή του.

Πώς μπορείς να παρακολουθήσεις τη συναυλία

Η συναυλία “Believe in Christmas” θα μεταδοθεί στις 12 Δεκεμβρίου και το αντίτιμο για να την παρακολουθήσεις είναι 22 ευρώ. Εισιτήρια μπορείς να βρεις εδώ. Όπως θα διαπιστώσεις μαζί με την επιλογή των εισιτηρίων για τη συναυλία μπορείς να αγοράσεις επίσης και το νέο CD του Andrea Boccelli, ενώ μπορείς να κάνεις και δωρεά στο PLUS1, έναν οργανισμό για την ενδυνάμωση κοινοτήτων που αντιμετωπίζουν φτώχεια, αναλφαβητισμό και προβλήματα κοινωνικού αποκλεισμού.

Η προηγούμενη live εμφάνιση του Andrea Boccelli “Music for Hope” το Πάσχα του 2020 έθεσε ένα νέο ρεκόρ θεάσεων κλασικής μουσικής στο YouTube. Περισσότεροι από 2.8 χρήστες της πλατφόρμας το είδαν ταυτόχρονα, ενώ καθώς μετά το τέλος της παρέμεινε διαθέσιμη για θέαση, συγκέντρωσε 28 εκατομμύρια views σε 24 ώρες και 41 εκατομμύρια views μέχρι τώρα.