CELEBRITIES

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του Λένας Δροσάκη και για την ιδιαίτερη πρόταση γάμου

NDP Photo Agency

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα δημοσιοποιήθηκε η είδηση, για την πρώτη εγκυμοσύνη της Λένας Δροσάκη και μέσα σε επτά ημέρες, είχαμε δει την πρόταση γάμου που πραγματοποίησε ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Μπουρδούμης κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου τους στο Hotel Ermou. Τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση της είδησης, μαζί με τον σχολιασμό του Αλέξανδρου Μπουρδούμη γι’ αυτή την ιδιαίτερη πρόταση γάμου.

«Δεν με έχει κατακλύσει κανένα άγχος για τον γάμο. Έχω μια γλυκιά αγωνία. Όντως έχει ξεκινήσει μια καταπληκτική χρονιά», είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης επιβεβαιώνοντας με τον πιο γλυκό τρόπο την εγκυμοσύνη της μέλουσας συζύγου του. Ο ίδιος είπε πώς το ζευγάρι δεν ξέρει ακόμα το φύλο του μωρού του.

«Το γέννησε η αγάπη, αυτό είναι που έχει ουσία. Αισθάνομαι ευλογημένος» σημείωσε μιλώντας στο Happy Day, η κάμερα του οποίου τον συνάντησε στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΝΤ1.

Όσο για την ιδιαίτερη πρόταση γάμου που πραγματοποίησε αφού ανέβηκε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου και τραγούδησε παρέα με την Άννα Βίσση, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης παραδέχτηκε ότι δεν καταλάβαινε και πολύ το κλίμα συγκίνησης που υπήρχε στις γύρω παρέες. Απόσπασμα των δηλώσεών του έπαιξε η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

«Μου μεταφέρουν ότι στο μαγαζί υπήρχε μια συγκίνηση ότι ήταν κάτι ιδιαίτερο γι’ αυτούς. Εγώ εκείνη την ώρα ήμουν χαμένος σε έναν άλλο κόσμο, είχα πιει και λίγο παραπάνω εκείνη την ώρα στις 3 και. Δεν είχα το νου μου τι γινόταν από κάτω στον υπόλοιπο χώρο. Ήμουν επικεντρωμένος σε αυτό που θα γινόταν. Ήταν μια πολύ ευχάριστη στιγμή, έγινε αυθόρμητα και με μία μικρή οργάνωση», ανέφερε ο ηθοποιός.

Ο ίδιος δεν θέλησε να αποκαλύψει πότε θα γίνει ο γάμος. «Αυτά είναι θέματα που αφορούν το πιο προσωπικό κομμάτι. Όχι ότι η πρόταση γάμου δεν είναι προσωπική στιγμή, άσχετα που εγώ το λάμπρυνα λιγάκι» κατέληξε.

Τα λόγια αγάπης για τη Λένα Δροσάκη

Η σχέση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και της Λένας Δροσάκη, επιβεβαιώθηκε ουσιαστικά από τα χείλη του πρώτου σε συνέντευξή του. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης παραχώρησε τον Αύγουστο το 2009 συνέντευξη στο περιοδικό People στο οποίο ανέφερε πρώτη φορά για την σύντροφό του τα εξής: «Δεν ξέρω αν είμαι κάποια νέα εκδοχή, σίγουρα όμως είμαι μια πιο ειλικρινής εκδοχή του εαυτού μου. Κι αυτός ο άνθρωπος με έχει βοηθήσει και συνεχίζει να με βοηθάει πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι. Κυκλοφορούμε μαζί, δεν κρυβόμαστε, αλλά όλο το υπόλοιπο κομμάτι καλό είναι να το κρατήσουμε για εμάς και τους φίλους μας. Δεν θέλω πια να λέω μεγάλα λόγια στις συνεντεύξεις. Αυτό που μπορεί να ζω τώρα στην προσωπική μου ζωή θα το φυλάξω για μένα, αν μου επιτρέπεις. Το ξέρω πια το παιχνίδι και προσπαθώ, όσο μπορώ, να μην το ξαναπαίξω. Ούτε έχει νόημα να αναλύσω περισσότερο αυτό το κομμάτι, γιατί από μόνο του δεν χρήζει περισσότερης ανάλυσης και επιβεβαίωσης».

Αφού έκλεισαν έναν χρόνο σχέσης και μετά τις επίσημες εμφανίσεις τους στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας του Κώστα Γαβρά, «Ενήλικες στο δωμάτιο» στην οποία πρωταγωνίστησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο ηθοποιός έγραψε ένα μήνυμα αγάπης στο Instagram του για εκείνη. «Τέτοια ώρα πριν ένα χρόνο ξεκίνησα να σ΄εύρω. Φανερώθηκες μέσα από ένα τίποτε-θυμάσαι; δεν μπορούσα να εξηγήσω από πού βγήκες. Ένας χρόνος και τι μαρτύριο. Σε θέλω. Ας ήσουν εδώ, ας παρουσιαζόσουν όπως εκείνη την αυγή κι ας με κάρφωναν έπειτα με τα εφτά καρφιά πάνω στα σανίδια του παραθύρου που είναι μπροστά μου», ανέφερε με ποιητική διάθεση ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Η δημόσια παραδοχή

«Είναι άλλα αυτά που θέλεις από τη ζωή σου στα 43. Βρήκα τον άνθρωπό μου, δόξα τω Θεώ ορκίζομαι. Κάποια πράγματα έρχονται και σε βρίσκουν στη ζωή σου. Κάποιες φορές τα πιέζεις, κάποιες φορές τα υπεραναλύεις, κάποιες φορές δεν τα βλέπεις. Έρχεται όμως η στιγμή που το αναγνωρίζεις και το αναγνωρίζει και ο άλλος και προχωράς». Αυτά είπε λίγες ημέρες μετά στη Ναταλία Γερμανού ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο ίδιος απέδειξε πως πλέον δεν είχε πρόβλημα να εκφράζει δημόσια την αγάπη του συνεχίζοντας να μιλά για τη Λένα Δροσάκη.

«Δεν έχω συνηθίσει να εκφράζομαι δημόσια. Τα πράγματα είναι πολύ όμορφα. Είναι πολύ ωραίο να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου. Για μένα είναι μια από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς της γενιάς της, την θαύμαζα από πριν σαν ηθοποιό και τώρα τη θαυμάζω και σαν άνθρωπο. Δεν γνωριζόμασταν πριν, την είχα δει σε μια παράσταση, την είχα χαιρετήσει αλλά τότε δε μου είχε δώσει καμία σημασία. Μακάρι να συνεργαστούμε στο μέλλον. Είναι η γυναίκα της ζωής μου. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Είμαστε μαζί ένα χρόνο και κάτι, και μου βγήκε πολύ αυθόρμητο όλο αυτό», είπε χαρακτηριστικά. Κι αυτό είναι έρωτας.